Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bakery
Bakery Foods Foundation of Canada
Bakery food ingredients
Bakery foods
Bakery product
Convention concerning Night Work in Bakeries
Develop new bakery products
Ensure correct use of bakery equipment
Establish correct use of bakery equipment
Establish new bakery products
Evaluate new bakery products
Food
Food hygiene
Food product safety
Food quality safety
Food safety
IUF North America
Industrial bakery
International Federation of Tobacco Workers
International Union of Food and
Maintain correct use of bakery equipment
Night Work
Nutrition
Place an order for bakery ingredients
Place orders for bakery ingredients
Placing an orders for bakery ingredients
Placing orders for bakery ingredients
Produce new bakery products
Safety of food
Secure correct use of bakery equipment

Traduction de «Bakery foods » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
bakery foods [ bakery food ingredients ]

ingrédients de boulangerie


Bakery Foods Foundation of Canada

La Fondation des produits de boulangerie du Canada


establish new bakery products | produce new bakery products | develop new bakery products | evaluate new bakery products

élaborer de nouveaux produits de boulangerie


placing an orders for bakery ingredients | placing orders for bakery ingredients | place an order for bakery ingredients | place orders for bakery ingredients

commander des ingrédients de boulangerie


establish correct use of bakery equipment | maintain correct use of bakery equipment | ensure correct use of bakery equipment | secure correct use of bakery equipment

veiller à la bonne utilisation de matériel de boulangerie


International Union of Food, Agricultural, Hotel, Restaurant, Catering, Tobacco and Allied Workers' Associations [ IUF North America | International Union of Food and Allied Workers Associations | International Union of Hotel Restaurant and Bar Workers | International Federation of Tobacco Workers | International Secretariats of Bakery, Brewery and Meat Workers | International Union of Food and ]

Union internationale des travailleurs de l'alimentation, de l'agriculture, de l'hôtellerie-restauration, du tabac et des branches connexes [ Union internationale des travailleurs de l'alimentation et des branches connexes | Union internationale des travailleurs d'hôtels, restaurants, cafés | Fédération internationale des travailleurs du tabac | Secrétariats internationaux des travailleurs de la boul ]


bakery [ industrial bakery | Bakery product(STW) ]

boulangerie [ boulangerie industrielle ]


Convention concerning Night Work in Bakeries | Night Work (Bakeries) Convention

Convention concernant le travail de nuit dans les boulangeries


food safety [ food product safety | food quality safety | safety of food | food hygiene(UNBIS) ]

sécurité des aliments [ innocuité des aliments | innocuité des produits alimentaires | salubrité des aliments | salubrité des produits alimentaires | sécurité qualitative de l'alimentation | sécurité sanitaire des aliments ]


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Traditional Bramley Apple Pie Filling is distributed to wholesalers, food service providers, bakeries, food manufacturers and retailers in a range of containers.

La Traditional Bramley Apple Pie Filling est distribuée aux grossistes, aux fournisseurs de services d’alimentation, aux boulangeries, aux fabricants de denrées alimentaires et aux détaillants, dans différents types de récipients.


In food category 07.2: ‘Fine bakery wares’, the use of Sulphur dioxide — sulphites (E 220-228) should be clarified.

Dans la catégorie 07.2 «Produits de boulangerie fine», il y a lieu de préciser l'utilisation de l'anhydride sulfureux et des sulfites (E 220-228).


UV-treated baker's yeast is intended to be used during the production of yeast-leavened bread, rolls and fine bakery wares and in food supplements.

La levure de boulanger traitée par UV est destinée à être utilisée dans la fabrication de pain, de petits pains et de produits de boulangerie fine au levain, ainsi que dans des compléments alimentaires.


In other foods, poppy seeds are commonly ground before adding on top of a dish or before using in bakery products.

Dans d'autres aliments, les graines de pavot sont fréquemment moulues avant d'être saupoudrées sur un mets ou utilisées dans des produits de boulangerie.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
And in 2005 the bakery producing ‘Chleb prądnicki’ was nominated for the title of ‘Polish Food Producer of 2005’ by the Marshal of the Małopolskie Region. The bread's reputation may also be seen in its participation in international exhibitions, e.g. in Paris (2005) during the Salon Internationale de l'Alimentation.

En 2005, c'est au tour du boulanger fabriquant le «chleb prądnicki» d'être nominé par le président de la voïvodie de Petite Pologne pour participer au concours «Polski Producent Żywności 2005» (Prix 2005 de l'artisanat alimentaire polonais). On trouvera une preuve supplémentaire de la renommée du «chleb prądnicki» dans sa participation à des salons internationaux comme l'édition 2005 du Salon international de l'alimentation à Paris.


Flavourings and food ingredients with flavouring properties produced from the source material may only be used for the production of beverages and bakery wares

Les arômes et ingrédients alimentaires possédant des propriétés aromatisantes produits à partir du matériau de base ne peuvent être utilisés que pour la production de boissons et de produits de boulangerie.


In the case of companies which are engaged predominantly in the direct sale of food to the final consumer – such as bakeries, butchers, food stores and market stalls, and indeed, farmers' coffee shops, wine bars and the seasonal wine taverns run by the vineyards, where the owner or manager is known to the customer and is generally available in person – we must undoubtedly apply different criteria from those applicable to a major corporation.

Dans le cas des entreprises qui s’occupent essentiellement de vente directe de denrées alimentaires au consommateur final (comme les boulangeries, les boucheries, les épiceries et les échoppes de marché, voire les cafés, les bars à vin et les tavernes qui proposent du vin de saison et sont gérées par les viticulteurs, où les clients connaissent le propriétaire ou le gérant, qui est habituellement présent en personne), nous devons indubitablement appliquer des critères différents de ceux applicables aux grandes entreprises.


Flavourings and food ingredients with flavouring properties produced from the source material may only be used for the production of beverages and bakery wares.

Les arômes et ingrédients alimentaires possédant des propriétés aromatisantes produits à partir du matériau de base ne peuvent être utilisés que pour la production de boissons et de produits de boulangerie.


Enzymes have been used in food production for hundreds of years with the most common use being in bakery, cheese-making, starch processing and the production of beer, fruit juices and other drinks.

Les enzymes sont utilisées dans la production alimentaire depuis des centaines d'années, le plus couramment dans la fabrication du pain et du fromage, la transformation de l'amidon, et la production de bière, de jus de fruits et d'autres boissons.


(1) The placing on the market of salatrims as novel food ingredients for use in energy-reduced bakery products and confectionery was authorised by Commission Decision 2003/867(2), under Regulation (EC) No 258/97 of the European Parliament and of the Council(3), as last amended by Regulation (EC) No 1882/2003(4).

(1) La décision 2003/867/CE de la Commission(2) a autorisé la mise sur le marché des différentes formes de salatrim en tant que nouveaux ingrédients alimentaires destinés à être utilisés dans des produits de boulangerie et des sucreries à valeur énergétique réduite, en application du règlement (CE) n° 258/97 du Parlement européen et du Conseil(3), modifié en dernier lieu par le règlement (CE) n° 1882/2003(4).


w