Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Breast MR imaging
Breast MRI
Breast bone
Breast bone keel
Breast bone tip
Breast fast
Breast line
Breast magnetic resonance imaging
Breast rope
Half boned breast
Half-boned breast
MR mammography
Magnetic resonance mammography
Scutum pectoris
Side spareribs-breast bone removed
Sternum
Whole boned breast
Xiphoid bone

Vertaling van "Breast bone " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE






sternum | breast bone | xiphoid bone | scutum pectoris

sternum


side spareribs-breast bone removed

côtes levées-sans sternum










breast magnetic resonance imaging | breast MR imaging | breast MRI | magnetic resonance mammography | MR mammography

imagerie par résonance magnétique du sein | imagerie du sein par résonance magnétique | IRM du sein | imagerie mammaire par résonance magnétique | IRM mammaire | mammographie par résonance magnétique | mammographie par RM
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(f) the breast bone is intact, in the case of a chicken carcass weighing more than 900 g;

f) le bréchet est intact dans le cas d’une carcasse de poulet de plus de 900 g;


(d) the words “breast bone removed — bréchet enlevé”, if the breast bone has been removed;

d) la mention « bréchet enlevé — breast bone removed », si le bréchet a été enlevé;


(d) the words “breast bone removed — bréchet enlevé”, if the breast bone has been removed;

d) la mention « bréchet enlevé — breast bone removed », si le bréchet a été enlevé;


That causes terrific pain right behind the breast bone.

Cela cause une douleur terrible juste en arrière du sternum.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(d) the carcass is moderately plump breasted on both sides of the keel bone at the anterior end, with a moderate tapering of flesh towards the posterior end, and the keel bone at the anterior end does not project more than 3 mm beyond the flesh;

d) la poitrine de la carcasse est modérément bien garnie en chair des deux côtés du bréchet à la partie antérieure et décroît modérément vers l’extrémité postérieure, et le bréchet ne dépasse pas la chair de plus de 3 mm à la partie antérieure;


In the pictures ‘TOP’ refers to the outer surface of the poultry breast and ‘UNDERSIDE’ refers to the surface of the poultry breast exposed when cut from the bone.

Les photographies intitulées «FACE SUPÉRIEURE» représentent la surface externe de la poitrine de volaille, tandis que celles intitulées «FACE INFÉRIEURE» représentent la surface de poitrine de volaille exposée lorsqu'on la découpe à partir de l’os.


- forequarters comprising all the bones and the scrag, neck and shoulder, and cut at the fifth rib, with the whole of the flank and breast attached; and hindquarters comprising all the bones and the thigh and sirloin, and cut at the eighth cut rib.

- soit des quartiers avant comprenant tous les os ainsi que le collet et l'épaule, découpés à cinq côtes avec caparaçon entier attenant et des quartiers arrière comprenant tous les os ainsi que la cuisse et l'aloyau découpés à huit côtes coupées.


( D ) " SHORT FOREQUARTER " , FOR THE PURPOSES OF SUBHEADING 02.01 A IV A ) 2 AND B ) 2 : THE ANTERIOR PART OF THE HALF CARCASE WITH OR WITHOUT THE BREAST INCLUDING ALL THE BONES AND THE SHOULDER , SCRAG AND MIDDLE NECK , CUT AT RIGHT-ANGLES TO THE BACKBONE WITH A MINIMUM OF FIVE AND A MAXIMUM OF SEVEN WHOLE OR CUT RIBS ;

D ) DEMI-CASQUE, AU SENS DES SOUS-POSITIONS 02.01 A IV A ) 2 ET B ) 2, LA PARTIE ANTERIEURE DE LA DEMI-CARCASSE AVEC OU SANS POITRINE, COMPRENANT TOUS LES OS AINSI QUE L'EPAULE, LE COLLIER ET LES COTES DECOUVERTES, COUPEE PERPENDICULAIREMENT A LA COLONNE VERTEBRALE ET COMPORTANT UN MINIMUM DE CINQ COTES ET UN MAXIMUM DE SEPT COTES ENTIERES OU COUPEES;


( C ) " SHORT-FOREQUARTERS " , FOR THE PURPOSES OF SUBHEADING 02.01 A IV A ) 2 AND B ) 2 : THE ANTERIOR PART OF THE CARCASE WITH OR WITHOUT THE BREAST INCLUDING ALL THE BONES AND THE SHOULDERS , SCRAG AND MIDDLE NECK , CUT AT RIGHT-ANGLES TO THE BACKBONE WITH A MINIMUM OF FIVE AND A MAXIMUM OF SEVEN PAIRS OF WHOLE OR CUT RIBS ;

C ) CASQUE, AU SENS DES SOUS-POSITIONS 02.01 A IV A ) 2 ET B ) 2, LA PARTIE ANTERIEURE DE LA CARCASSE, AVEC OU SANS LA POITRINE, COMPRENANT TOUS LES OS AINSI QUE LES EPAULES, LE COLLIER ET LES COTES DECOUVERTES, COUPEE PERPENDICULAIREMENT A LA COLONNE VERTEBRALE ET COMPORTANT UN MINIMUM DE CINQ ET UN MAXIMUM DE SEPT PAIRES DE COTES, ENTIERES OU COUPEES;


- forequarters comprising all the bones and the scrag, neck and shoulder, and cut at the fifth rib, with the whole of the flank and breast attached ; and hindquarters comprising all the bones and the thigh and sirloin, and cut at the eighth cut rib.

- soit des quartiers avant comprenant tous les os ainsi que le collet et l'épaule, découpés à cinq côtes avec caparaçon entier attenant et des quartiers arrière comprenant tous les os ainsi que la cuisse et l'aloyau découpés à huit côtes coupées.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Breast bone' ->

Date index: 2023-01-23
w