Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Buttermilk
Casein
Cell-culture based vaccine production
Cell-culture-based vaccine production
Cultured dairy product
Cultured milk
Cultured milk drink
Cultured milk product
Dairy product
EU reference laboratory for milk and milk products
Lactoserum
Milk by-product
Milk lake
Milk product
Over-production of milk
Surplus milk production
Whey

Vertaling van "Cultured milk product " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
cultured dairy product [ cultured milk product ]

produit laitier de culture








Community Reference laboratory for milk and milk products | Community Reference Laboratory for the analysis and testing of milk and milk products | EU reference laboratory for milk and milk products

laboratoire communautaire de référence pour l'analyse et le test du lait et des produits à base de lait


milk by-product [ buttermilk | casein | lactoserum | whey ]

sous-produit du lait [ babeurre | caséine | lactosérum | petit-lait ]


milk lake | over-production of milk | surplus milk production

excédents laitiers | surproduction laitière


Working Party on Animal Products (Milk and Milk Products)

Groupe Produits d'origine animale (Lait et produits laitiers)


cell-culture based vaccine production | cell-culture-based vaccine production

production de vaccins par culture cellulaire


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
16. Commits to maintaining milk production, as dairy farming makes an important socio-economic contribution to agricultural and rural development across the EU, and emphasises its particular importance in disadvantaged mountainous, insular and outermost regions, where it is sometimes the only type of farming possible; adds that for these regions this sector is responsible for social, economic and territorial cohesion, the subsistence of many families, the organisation, occupation and protection of the territory and the maintenance of ...[+++]

16. défend le maintien d'une production laitière sur l'ensemble du territoire, car la contribution socio-économique de celle-ci est importante pour le développement agricole et rural dans toute l'Union, et souligne son importance particulière dans les régions défavorisées, montagneuses, insulaires et ultrapériphériques, où elle constitue parfois le seul type de production agricole possible; estime que dans ces régions, ce secteur assure la cohésion sociale, économique et territoriale, la subsistance de nombreuses familles, l'organisation, l'occupation et la protection du territoire et le maintien des pratiques ...[+++]


16. Commits to maintaining milk production, as dairy farming makes an important socio-economic contribution to agricultural and rural development across the EU, and emphasises its particular importance in disadvantaged mountainous, insular and outermost regions, where it is sometimes the only type of farming possible; adds that for these regions this sector is responsible for social, economic and territorial cohesion, the subsistence of many families, the organisation, occupation and protection of the territory and the maintenance of ...[+++]

16. défend le maintien d'une production laitière sur l'ensemble du territoire, car la contribution socio-économique de celle-ci est importante pour le développement agricole et rural dans toute l'Union, et souligne son importance particulière dans les régions défavorisées, montagneuses, insulaires et ultrapériphériques, où elle constitue parfois le seul type de production agricole possible; estime que dans ces régions, ce secteur assure la cohésion sociale, économique et territoriale, la subsistance de nombreuses familles, l'organisation, l'occupation et la protection du territoire et le maintien des pratiques ...[+++]


16. Commits to maintaining milk production, as dairy farming makes an important socio-economic contribution to agricultural and rural development across the EU, and emphasises its particular importance in disadvantaged mountainous, insular and outermost regions, where it is sometimes the only type of farming possible; adds that for these regions this sector is responsible for social, economic and territorial cohesion, the subsistence of many families, the organisation, occupation and protection of the territory and the maintenance of ...[+++]

16. défend le maintien d'une production laitière sur l'ensemble du territoire, car la contribution socio-économique de celle-ci est importante pour le développement agricole et rural dans toute l'Union, et souligne son importance particulière dans les régions défavorisées, montagneuses, insulaires et ultrapériphériques, où elle constitue parfois le seul type de production agricole possible; estime que dans ces régions, ce secteur assure la cohésion sociale, économique et territoriale, la subsistance de nombreuses familles, l'organisation, l'occupation et la protection du territoire et le maintien des pratiques ...[+++]


29. Cottage cheese shall be the product, in the form of discrete curd particles, prepared from skim milk, evaporated skim milk or skim milk powder and harmless acid-producing bacterial cultures, may contain milk, cream, milk powder, rennet, salt, calcium chloride, added lactose, pH adjusting agents, relish fruits or vegetables and shall contain not more than

29. Le fromage cottage doit être constitué de petites particules de caillé obtenu à partir de lait écrémé, de lait écrémé concentré, de lait écrémé en poudre et de cultures bactériennes acidogènes inoffensives; il peut contenir du lait, de la crème, du lait en poudre, de la présure, du sel, du chlorure de calcium, un complément de lactose, un rajusteur de pH, de la relish, des fruits, des légumes, et doit contenir au plus


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(a) shall be the product, in the form of discrete curd particles, prepared from skim milk, evaporated skim milk or skim milk powder and harmless acid-producing bacterial cultures;

a) doit être le produit, sous forme de petits grumeaux, préparé à partir de lait écrémé, de lait écrémé évaporé ou de lait écrémé en poudre et de cultures bactériennes anodines qui produisent un acide;


(a) shall be the product prepared by the souring of pasteurized cream with acid-producing bacterial culture and shall contain not less than 14 per cent milk fat; and

a) est préparée à partir de crème pasteurisée surie au moyen d’une culture bactérienne productrice d’acide et doit renfermer au moins 14 pour cent de gras de lait; et


Nutrition for Healthy Term Infants states that soy based formulas should be used only for those infants who cannot take dairy based products for health, cultural or religious reasons, such as a vegan lifestyle, or galactosemia, a metabolic disorder where infants are unable to metabolize galectose, a sugar in milk.

Dans Nutrition des bébés à terme en santé, on ajoute que les formules à base de soya ne devraient être utilisées que pour les bébés qui ne peuvent consommer des produits à base de lait pour des raisons de santé, culturelles ou religieuses, par exemple un mode de vie végétarien ou la galactosémie, un trouble métabolique rendant les bébés incapables de métaboliser la galactose, un sucre du lait.


cheese, butter, fermented milk and cream, to which no ingredient has been added other than lactic products, enzymes and micro-organism cultures essential to manufacture, or in the case of cheese other than fresh cheese and processed cheese the salt needed for its manufacture;

fromages, beurres, laits et crèmes fermentés pour autant que n'aient pas été ajoutés d'autres ingrédients que des produits lactés, des enzymes et des cultures de micro-organismes nécessaires à la fabrication ou, dans le cas des fromages autres que frais ou fondus, que le sel nécessaire à leur fabrication;


The main losers would be small farmers in rural areas, who have a role as guardians of cultural heritage and are dependent on milk production but have no opportunity to produce in bulk.

Dans cette situation, les principaux perdants seraient les petits agriculteurs des zones rurales, qui ont un rôle de gardiens du patrimoine culturel et qui dépendent de la production de lait mais sans avoir la possibilité de produire en grosse quantité.


IVSTRATEGY FOR THE SINGLE MARKET PAGEREF _Toc465771324 \h VCARDIFF ECONOMIC REFORM PROCESS - PLANNING OF WORK PAGEREF _Toc465771325 \h VROLE OF STANDARDISATION IN EUROPE - RESOLUTION PAGEREF _Toc465771326 \h VIMUTUAL RECOGNITION IN THE CONTEXT OF THE FOLLOW-UP TO THE ACTION PLAN FOR THE SINGLE MARKET - RESOLUTION PAGEREF _Toc465771327 \h XIBETTER LAWMAKING AND LEGISLATIVE SIMPLIFICATION (SLIM) PAGEREF _Toc465771328 \h XIIIRESALE RIGHT FOR THE BENEFIT OF THE AUTHOR OF AN ORIGINAL WORK OF ART PAGEREF _Toc465771329 \h XIVDIRECTIVE CONCERNING TAKEOVER BIDS (13th COMPANY LAW DIRECTIVE) PAGEREF _Toc465771330 \h XIVVERTICAL DIRECTIVES IN THE FOODSTUFFS SECTOR PAGEREF _Toc465771331 \h XIV-CERTAIN PARTIALLY OR TOTALLY DEHYDRATED PRESERVED MILKS INTE ...[+++]

4STRATEGIE POUR LE MARCHE UNIQUE PAGEREF _Toc468636145 \h 5PROCESSUS DE REFORME ECONOMIQUE DE CARDIFF PLANIFICATION DU TRAVAIL PAGEREF _Toc468636146 \h 5ROLE DE LA NORMALISATION EN EUROPE RESOLUTION PAGEREF _Toc468636147 \h 6RECONNAISSANCE MUTUELLE DANS LE CADRE DU SUIVI DU PLAN D'ACTION POUR LE MARCHE INTERIEUR RESOLUTION PAGEREF _Toc468636148 \h 11MIEUX LEGIFERER ET SIMPLIFICATION LEGISLATIVE (SLIM) PAGEREF _Toc468636149 \h 14DROIT DE SUITE AU PROFIT DE L'AUTEUR D'UNE ŒUVRE D'ART ORIGINALE PAGEREF _Toc468636150 \h 15DIRECTIVE CONCERNANT LES OFFRES PUBLIQUES D'ACQUISITION (TREIZIEME DIRECTIVE RELATIVE AU DROIT DES SOCIETES) PAGEREF _Toc468636151 \h 15DIRECTIVES VERTICALES DANS LE SECTEUR DES DENREES ALIMENTAIR PAGEREF _Toc468636152 \h 16-C ...[+++]




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Cultured milk product' ->

Date index: 2024-03-01
w