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Arrange launches of new food products
Assess foods
Beef Carcass Grading Regulations
Classify foods
Command food safety regulations
Control food safety regulations
Coordinate launches of new food products
Food grade
Food grade neutralising agent
Food grading regulations
Govern food safety regulations
Grade food
Grade foods
Hog Carcass Grading Regulations
Lamb and Mutton Carcasses Grading Regulations
Livestock Carcass Grading Regulations
Livestock and Poultry Carcass Grading Regulations
Neutralising agent of edible quality
Non food grade
Non-food grade
Promote launches of new food products
Regulate launches of new food products
Veal Carcass Grading Regulations

Traduction de «Food grading regulations » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
food grading regulations

règlements sur le classement des aliments


classify foods | grade food | assess foods | grade foods

classer des aliments


Livestock and Poultry Carcass Grading Regulations [ Livestock Carcass Grading Regulations | Beef Carcass Grading Regulations | Hog Carcass Grading Regulations | Lamb and Mutton Carcasses Grading Regulations | Veal Carcass Grading Regulations ]

Règlement sur la classification des carcasses de bétail et de volaille [ Règlement sur la classification des carcasses de bétail | Règlement sur la classification des carcasses de boeuf | Règlement sur le classement des carcasses de boeuf | Règlement sur la classification des carcasses de porc | Règlement sur le classement des carcass ]




control food safety regulations | govern food safety regulations | command food safety regulations | control food safety regulations

contrôler les règles de sécurité alimentaire






food grade neutralising agent | neutralising agent of edible quality

agent neutralisant de qualité alimentaire


arrange launches of new food products | regulate launches of new food products | coordinate launches of new food products | promote launches of new food products

coordonner le lancement de nouveaux produits alimentaires


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
61. Where an imported food product is marked with the grade name “Fancy Grade”, “Choice Grade” or “Standard Grade”, the product shall comply with the grade standards prescribed by these Regulations for “Canada Fancy”, “Canada Choice” or “Canada Standard”, respectively.

61. Lorsque le produit alimentaire importé au Canada est marqué de l’un des noms de catégorie suivants : « catégorie de fantaisie », « catégorie de choix » ou « catégorie régulière », le produit doit satisfaire aux normes établies dans le présent règlement pour la catégorie en cause.


63. As a condition to the application or use of a grade name prescribed by these Regulations, every container of processed poultry shall, subject to this Part, be marked in accordance with sections 64 to 67, the Food and Drug Regulations, the Consumer Packaging and Labelling Regulations and the Meat Inspection Regulations, 1990.

63. Pour qu’un nom de catégorie établi par le présent règlement puisse être apposé ou utilisé, chaque contenant de volaille transformée doit, sous réserve des autres dispositions de la présente partie, être marqué conformément aux articles 64 à 67, au Règlement sur les aliments et drogues, au Règlement sur l’emballage et l’étiquetage des produits de consommation et au Règlement de 1990 sur l’inspection des viandes.


According to the Regulation (EC) 178/2002 of the European Parliament and of the Council of 28 January 2002 laying down the general principles and requirements of food law, establishing the European Food Safety Authority and laying down procedures in matters of food safety , food grade salt is a ready-to-eat food.

Conformément au règlement (CE) no 178/2002 du Parlement européen et du Conseil du 28 janvier 2002 établissant les principes généraux et les prescriptions générales de la législation alimentaire, instituant l’Autorité européenne de sécurité des aliments et fixant des procédures relatives à la sécurité des denrées alimentaires , le sel de qualité alimentaire est une denrée alimentaire prête à être consommée.


Therefore, food grade salt should be added to footnote 4 of Chapter 1 of Annex I to Regulation (EC) No 2073/2005 which provides for the ready-to-eat foods in which regular testing of L. monocytogenes is not required.

Par conséquent, il convient d’ajouter le sel de qualité alimentaire à l’annexe I, chapitre 1, note 4 de bas de page, du règlement (CE) no 2073/2005, qui énumère les denrées alimentaires prêtes à être consommées pour lesquelles le dépistage périodique de L. monocytogenes n’est pas utile.


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EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32010R0365 - EN - Commission Regulation (EU) No 365/2010 of 28 April 2010 amending Regulation (EC) No 2073/2005 on microbiological criteria for foodstuffs as regards Enterobacteriaceae in pasteurised milk and other pasteurised liquid dairy products and Listeria monocytogenes in food grade salt (Text with EEA relevance) // COMMISSION REGULATION (EU) No 365/2010

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32010R0365 - EN - Règlement (UE) n o 365/2010 de la Commission du 28 avril 2010 portant modification du règlement (CE) n o 2073/2005 concernant les critères microbiologiques applicables aux denrées alimentaires pour ce qui est des entérobactériacés dans le lait pasteurisé et autres produits laitiers liquides pasteurisés et de Listeria monocytogenes dans le sel de qualité alimentaire (Texte présentant de l'intérêt pour l'EEE) // RÈGLEMENT (UE) N - 365/2010 DE LA COMMISSION


Commission Regulation (EU) No 365/2010 of 28 April 2010 amending Regulation (EC) No 2073/2005 on microbiological criteria for foodstuffs as regards Enterobacteriaceae in pasteurised milk and other pasteurised liquid dairy products and Listeria monocytogenes in food grade salt (Text with EEA relevance)

Règlement (UE) n o 365/2010 de la Commission du 28 avril 2010 portant modification du règlement (CE) n o 2073/2005 concernant les critères microbiologiques applicables aux denrées alimentaires pour ce qui est des entérobactériacés dans le lait pasteurisé et autres produits laitiers liquides pasteurisés et de Listeria monocytogenes dans le sel de qualité alimentaire (Texte présentant de l'intérêt pour l'EEE)


According to the Regulation (EC) 178/2002 of the European Parliament and of the Council of 28 January 2002 laying down the general principles and requirements of food law, establishing the European Food Safety Authority and laying down procedures in matters of food safety (3), food grade salt is a ready-to-eat food.

Conformément au règlement (CE) no 178/2002 du Parlement européen et du Conseil du 28 janvier 2002 établissant les principes généraux et les prescriptions générales de la législation alimentaire, instituant l’Autorité européenne de sécurité des aliments et fixant des procédures relatives à la sécurité des denrées alimentaires (3), le sel de qualité alimentaire est une denrée alimentaire prête à être consommée.


Therefore, food grade salt should be added to footnote 4 of Chapter 1 of Annex I to Regulation (EC) No 2073/2005 which provides for the ready-to-eat foods in which regular testing of L. monocytogenes is not required.

Par conséquent, il convient d’ajouter le sel de qualité alimentaire à l’annexe I, chapitre 1, note 4 de bas de page, du règlement (CE) no 2073/2005, qui énumère les denrées alimentaires prêtes à être consommées pour lesquelles le dépistage périodique de L. monocytogenes n’est pas utile.


In 2005, however, two-thirds of the affected producers agreed to the cooperative food-grade wheat marketing regulations—Règlement sur la mise en vente en commun du blé destiné à la consommation humaine—and that marked the beginning of their collective assumption of control over marketing.

Toutefois, en 2005, l'adoption par les deux tiers des producteurs visés du Règlement sur la mise en vente en commun du blé destiné à la consommation humaine sonnait le début d'une prise en charge collective de la mise en marché.


SOR/2001-342 — REGULATIONS AMENDING THE LIVESTOCK AND POULTRY CARCASS GRADING REGULATIONS Mr. Bernier: Mr. Chairman, the Food Inspection Agency indicates that the lack of a regulatory definition of the word “veal” between January 1 and September 20, 2001, did not cause a problem in terms of the application of the regulations, given an industry consensus to deal with the term in accordance with the previous definition.

DORS/2001-342 — RÈGLEMENT MODIFIANT LE RÈGLEMENT SUR LA CLASSIFICATION DES CARCASSES DE BÉTAIL ET DE VOLAILLE M. Bernier : Monsieur le président, l'Agence canadienne d'inspection des aliments indique que l'absence de définition réglementaire du mot « veau » du 1janvier au 20 septembre 2001 n'a pas posé problème pour l'application du règlement, puisque l'industrie a décidé par consensus d'interpréter le terme en fonction de l'ancienne définition.


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