Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Beat eggs
Checking fish eggs
Culturing aquaculture hatchery stocks
Deep-frozen food
Deep-frozen foodstuff
Deep-frozen product
Dehydrated eggs
Dried eggs
Egg powder
Fish eggs checking
Frozen earth storage
Frozen egg
Frozen egg mix
Frozen ground storage
Frozen magnetic field
Frozen soil storage
Frozen-in field
Frozen-in magnetic field
Handle frozen semen
Identify and handle frozen semen
Inspect fish eggs
Inventory Statement of Frozen Eggs and Poultry Products
Prepare egg products for use in a dish
Prepare egg products to be used in a dish
Separate eggs according to recipe
Thaw the straws of frozen semen
Whole egg-powder

Traduction de «Frozen egg » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous




Inventory Statement of Frozen Eggs and Poultry Products

Relevé des stocks de produits avicoles et d'oeufs congelés


thaw the straws of frozen semen | handle frozen semen | identify and handle frozen semen

manipuler du sperme conge


frozen magnetic field | frozen-in field | frozen-in magnetic field

champ magnétique gelé


frozen earth storage | frozen ground storage | frozen soil storage

stockage en terrain congelé | stockage en terre gelée


deep-frozen product [ deep-frozen food | deep-frozen foodstuff ]

produit surgelé [ aliment surgelé ]


prepare egg products to be used in a dish | separate eggs according to recipe | beat eggs | prepare egg products for use in a dish

confectionner des plats avec des produits laitiers et des produits à base d’œuf | confectionner des produits laitiers et des produits à base d’œufs à utiliser dans des plats | préparer des plats avec des produits laitiers et des produits à base d’œuf | préparer des produits laitiers et des produits à base d’œufs à utiliser dans des plats


dehydrated eggs | dried eggs | egg powder | whole egg-powder

oeufs en poudre


checking fish eggs | culturing aquaculture hatchery stocks | fish eggs checking | inspect fish eggs

inspecter des œufs de poissons
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
5 (1) Frozen egg, frozen egg mix, liquid egg or liquid egg mix that is marked with an inspection legend shall, in addition to meeting the requirements set out in section 4,

5 (1) En plus de répondre aux exigences de l’article 4, les oeufs congelés, le mélange d’oeufs congelé, les oeufs liquides et le mélange d’oeufs liquide qui portent une estampille d’inspection doivent :


No person shall sell macaroni, spaghetti, noodles or similar alimentary pastes, as egg macaroni, egg spaghetti, egg noodles or egg alimentary pastes, respectively, unless they contain, on the dry basis, not less than four per cent, egg-yolk solids derived from whole egg, dried egg, frozen egg or frozen egg-yolk.

Est interdite la vente de macaroni, de spaghetti, de nouilles et toute pâte alimentaire semblable, sous la désignation de macaroni aux oeufs, spaghetti aux oeufs, nouilles aux oeufs, ou pâtes alimentaires aux oeufs, respectivement, à moins que ces aliments ne contiennent, sur la matière desséchée, au moins quatre pour cent de solides du jaune d’oeufs provenant d’oeufs entiers, d’oeufs séchés, d’oeufs congelés ou de jaune d’oeuf congelé.


Liquid Egg-White, (Liquid Albumen), Dried Egg-White, (Dried Albumen) or Frozen Egg-White (Frozen Albumen)

Le blanc d’oeuf liquide (albumen liquide), la poudre de blanc d’oeuf (poudre d’albumen) ou le blanc d’oeuf congelé (albumen congelé)


(2) Dried egg, dried egg mix and dried egg product shall be prepared from liquid egg or frozen egg that

(2) La poudre d’oeufs, le mélange de poudre d’oeufs et le produit d’oeufs en poudre doivent être conditionnés à partir d’oeufs liquides ou d’oeufs congelés qui sont :


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(d) contain, in the case of frozen egg or liquid egg, not less than the following amount of egg solids by weight, namely,

d) contenir, dans le cas des oeufs congelés ou des oeufs liquides, au moins la quantité suivante de solides d’oeufs en poids :


Birds' eggs, not in shell, and egg yolks, fit for human consumption, fresh, dried, frozen or otherwise preserved, not containing added sugar or other sweetening matter

Œufs, dépourvus de leurs coquilles, et jaunes d'œufs, propres à des usages alimentaires, frais, séchés, congelés ou autrement conservés, sans addition de sucre ou d'autres édulcorants


Dehydrated, concentrated, frozen and deep frozen egg products

Produits d'oeufs déshydratés, concentrés, congelés et surgelés


7. If processing is not carried out immediately after breaking, liquid egg must be stored either frozen or at a temperature of not more than 4 °C.

7. Si la transformation n'est pas effectuée immédiatement après le cassage, les œufs liquides doivent être entreposés soit à l'état congelé, soit à une température ne dépassant pas 4 °C.


If treatment is not carried out immediately after breaking, the egg contents must be stored either frozen or at a temperature not exceeding 4°C; the storage period at 4°C must not exceed 48 hours, except for stabilised products (e.g. with salt or sugar) and egg products to be de-sugared;

si le traitement n'est pas appliqué immédiatement après le cassage, le contenu des œufs doit être entreposé soit à l'état congelé, soit à une température ne dépassant pas 4 °C. Cette période d'entreposage à 4 °C ne doit pas dépasser 48 heures, sauf pour les produits stabilisés (avec du sel ou du sucre par exemple) et les ovoproduits qui feront l'objet d'un désucrage;


2. Immediately after production, the products must have been either deep-frozen or chilled to a temperature of not more than 4°C; in the latter case they must be treated at their place of destination within the 48 hours from the time of breaking of the eggs from which they were obtained, except in the case of ingredients to be de-sugared;

2. Immédiatement après leur production, les produits doivent avoir été surgelés ou réfrigérés à une température n'excédant pas 4 °C; dans ce dernier cas, ils doivent être traités sur le lieu de destination dans les 48 heures suivant le cassage des œufs à partir desquels ils ont été obtenus, à l'exception des composants qui doivent faire l'objet d'un désucrage.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Frozen egg' ->

Date index: 2023-02-05
w