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Build framework sections
Cast concrete sections
Christeller frozen section
Concrete sections producing
Construct framework sections
Crab frozen in sections
Deep frozen
Deep frozen food
Deep-frozen
Deep-frozen food
Deep-frozen foodstuff
Deep-frozen product
Fabricate framework sections
Fast frozen food
Frozen section
Frozen sections technique
Handle frozen semen
Identify and handle frozen semen
Manufacture framework sections
Produce concrete sections
Producing concrete sections
Quick frozen
Quick frozen food
Quick-frozen
Quick-frozen food
Thaw the straws of frozen semen

Vertaling van "Frozen section " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
frozen section

coupe congelée | coupe sous congélation


frozen sections technique

technique des coupes congelées


Christeller frozen section

coupe d'organes congelés par la méthode de Christeller | procédé de Christeller




thaw the straws of frozen semen | handle frozen semen | identify and handle frozen semen

manipuler du sperme conge


deep-frozen product [ deep-frozen food | deep-frozen foodstuff ]

produit surgelé [ aliment surgelé ]


quick frozen food [ quick-frozen food | deep frozen food | fast frozen food ]

surgelé [ aliment surgelé ]


quick-frozen [ quick frozen | deep-frozen | deep frozen ]

surgelé


construct framework sections | fabricate framework sections | build framework sections | manufacture framework sections

fabriquer des sections de cadres


concrete sections producing | producing concrete sections | cast concrete sections | produce concrete sections

couler des sections de béton
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Point 2 of Chapter VII and Point 1(b) of Chapter VIII of Section VIII of Annex III to Regulation (EC) No 853/2004 refers to a derogation for whole frozen fish in brine intended for canning from the general temperature requirement for frozen fishery products of not more than – 18 °C.

L’annexe III, section VIII, chapitre VII, point 2, et chapitre VIII, point 1 b), du règlement (CE) no 853/2004, prévoit, pour les poissons entiers congelés en saumure et destinés à l’industrie de la conserve, une dérogation à l’obligation générale de maintenir les produits de la pêche congelés à une température ne dépassant pas – 18 °C.


‘SECTION IV: REQUIREMENTS APPLICABLE TO FROZEN FOOD OF ANIMAL ORIGIN

«SECTION IV: EXIGENCES APPLICABLES AUX DENRÉES ALIMENTAIRES D’ORIGINE ANIMALE


Tissue material may be subjected to other diagnostic techniques, such as IFAT on frozen sections, immunohistochemistry on formalin fixed tissue material.

Les tissus peuvent être soumis à d'autres techniques de diagnostic telles que l'IFAT sur coupes congelées ou l'analyse immunohistochimique sur tissus fixés au formol.


‘food freezer’ means a refrigerating appliance with one or more compartments suitable for freezing foodstuffs with temperatures ranging from ambient temperature down to – 18 °C, and which is also suitable for the storage of frozen foodstuffs under three-star storage conditions; a food freezer may also include two-star sections and/or compartments within the compartment or cabinet.

«congélateur de denrées alimentaires», un appareil de réfrigération comportant un ou plusieurs compartiments adaptés à la congélation de denrées alimentaires, à des températures allant de la température ambiante à – 18 °C, et qui peut servir également à stocker des denrées alimentaires congelées dans des conditions de stockage «trois étoiles»; un congélateur peut également comporter des zones et/ou compartiments «deux étoiles» à l’intérieur du compartiment ou du meuble.


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(iv) ‘food freezer compartment’ (or ‘four-star compartment’): a compartment suitable for freezing at least 4,5 kg of foodstuffs per 100 l of storage volume, and in no case less than 2 kg, from ambient temperature down to – 18 °C over a period of 24 hours, which is also suitable for the storage of frozen food under three-star storage conditions, and may include two-star sections within the compartment.

iv) «compartiment de congélation de denrées alimentaires» (ou «compartiment “quatre étoiles”»): compartiment adapté à la congélation d’au moins 4,5 kg de denrées alimentaires pour 100 l de volume de stockage — et en aucun cas moins de 2 kg — pour une échelle de températures allant de la température ambiante à – 18 °C sur une période de 24 heures, également adapté au stockage de denrées alimentaires congelées dans des conditions de stockage «trois étoiles», et pouvant comporter des zones «deux étoiles».


Point 2 of Chapter VII and Point 1(b) of Chapter VIII of Section VIII of Annex III to Regulation (EC) No 853/2004 refers to a derogation for whole frozen fish in brine intended for canning from the general temperature requirement for frozen fishery products of not more than – 18 °C.

L’annexe III, section VIII, chapitre VII, point 2, et chapitre VIII, point 1 b), du règlement (CE) no 853/2004, prévoit, pour les poissons entiers congelés en saumure et destinés à l’industrie de la conserve, une dérogation à l’obligation générale de maintenir les produits de la pêche congelés à une température ne dépassant pas – 18 °C.


Wild fresh water –Salmonids–Eggs/roes–Crayfish | 91/67/EEC 2002/99/EC | Biosecurity Act 1993 S 22 | Yes (1) | Salmonids see section 28 Eggs/roes see section 28 Crayfish (frozen or processed) | | Animal Products Act 1999 | 91/67/EEC | Yes (1) | Crayfish (frozen or processed) | |

Poissons d'eau douce sauvages –Salmonidés–Œufs et laitances–Écrevisses | 91/67/CEE 2002/99/CE | Biosecurity Act 1993 S 22 | Oui (1) | Salmonidés – voir rubrique 28 Œufs/laitances – voir rubrique 28 Écrevisses (congelées ou transformées) | | Animal Products Act 1999 | 91/67/CEE | Oui (1) | Écrevisses (congelées ou transformées) | |


SECTION IV: REQUIREMENTS APPLICABLE TO FROZEN FOOD OF ANIMAL ORIGIN

SECTION IV: ►C2 EXIGENCES APPLICABLES AUX DENRÉES ALIMENTAIRES CONGELÉES D’ORIGINE ANIMALE ◄


2. This levy shall be determined for frozen meat of the types set out in subheading 02.01 A II b) 1 of Section (b) of the Annex, by reference to the difference between: (a) the guide price multiplied by a coefficient representing the ratio existing in the Community between the price of fresh meat of a category competitive with the frozen meat in question, presented in the same form, and the average price of adult bovine animals ; and

2. Ce prélèvement est déterminé pour les viandes congelées reprises à l'annexe section b) sous la sous-position 02.01 A II b) 1 sur la base de la différence entre: a) d'une part, le prix d'orientation affecté d'un coefficient représentant le rapport existant dans la Communauté entre le prix des viandes fraîches d'une catégorie concurrentielle des viandes congelées en question, de même présentation, et le prix moyen des gros bovins,


2. For frozen meat listed in Section (c) of the Annex under tariff subheading No 02.01 A II (a) 2 (aa), the levy shall be equal to the difference between: (a) the guide price for the corresponding product multiplied by a coefficient expressing the ratio existing in the Community between the price for fresh meat of a quality competitive with the frozen meat in question, presented in the same form, and the average price for adult bovine, animals and

2. Pour les viandes congelées reprises à l'annexe section c) sous la position 02.01 A II a) 2 aa), le prélèvement est égal à la différence entre: a) le prix d'orientation du produit correspondant, affecté d'un coefficient représentant le rapport existant dans la Communauté entre le prix de la viande fraîche d'une qualité concurrentielle de la viande congelée en question, de même présentation, et le prix moyen des gros bovins,


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