Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
After-treatment
Aftertreatment
Bacon
Cold meats
Committee on Fresh Meats and Processed Meat Products
Corned beef
Cutting premises
Cutting-up premises
Foie gras
Frogs' legs
Further processing
Further-processed meat
Goose liver
Ham
Meat extract
Meat industry
Meat machine operator
Meat paste
Meat processing industry
Meat processor
Meat product
Post convert meat
Post handle meat
Post-process a meat
Post-process meat
Post-treatment
Prepared meat operator
Prepared meats
Processed meat
Processed meat operators
Processed meat product
Pâté
Sausage
Slaughterhouse
Subsequent treatment
Tend meat processing production machine
Tend meat processing production machinery
Tend meat processing production machines
Watch meat processing machines

Traduction de «Further-processed meat » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
further-processed meat

viande de seconde transformation [ viande élaborée ]


meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]


post convert meat | post-process a meat | post handle meat | post-process meat

effectuer la post-transformation de viandes






meat processor | processed meat operators | meat machine operator | prepared meat operator

désosseur pareur | opérateur d’abattage | ouvrier boucher/ouvrière bouchère | Tripier


Committee on Fresh Meats and Processed Meat Products

Comité des viandes fraîches et des produits de viande préparée


after-treatment | aftertreatment | subsequent treatment | further processing | post-treatment

arrière-traitement | traitement ultérieur | traitement subséquent | post-traitement


tend meat processing production machine | watch meat processing machines | tend meat processing production machinery | tend meat processing production machines

utiliser des machines de production de viandes transformées


meat processing industry [ cutting premises | cutting-up premises | slaughterhouse | meat industry(UNBIS) ]

industrie de la viande [ abattoir | atelier de découpe ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
2. If further processed products, other than mechanically separated meat and meat processed by advanced meat recovery systems, are derived from the products listed in section 1, the chicken meat component qualifies for the calculation of the live weight equivalent.

2. Si des produits de seconde transformation, à l’exclusion de la chair séparée mécaniquement et de la chair transformée par un système perfectionné de récupération de la chair, proviennent de produits précisés à l’article 1, la composante de chair de poulet est admissible au calcul de l’équivalence en poids vif.


(4) The Further Poultry Processors Association of Canada may, at any time, appoint a person who is a resident of Canada and who is experienced in the business or trade of the further processing of chicken meat to be a member of CFC to hold office until the end of CFC’s annual meeting in the second calendar year following the year of appointment.

(4) L’Association canadienne des sur-transformateurs de volailles peut, à tout moment, nommer un résident du Canada qui possède de l’expérience de l’industrie ou du commerce de la sur-transformation de la viande de poulet, à titre de membre des PPC, pour un mandat se terminant à la fin de l’assemblée annuelle des PPC se tenant au cours de la deuxième année civile suivant l’année de sa nomination.


(3) The Further Poultry Processors Association of Canada may, at any time, appoint a person who is a resident of Canada and who is experienced in the business or trade of the further processing of turkey meat, to be a member of the Agency to hold office until the end of the Agency’s second annual meeting next following the appointment.

(3) L’Association canadienne des transformateurs de volailles peut nommer un résident du Canada qui possède de l’expérience dans l’industrie ou le commerce de la transformation de deuxième cycle de la viande de dindon, à titre de membre de l’Office pour un mandat se terminant à la fin de la deuxième assemblée annuelle de l’Office qui suit sa nomination.


At the request of some Member States and/or the meat industry, the use of Alginates (E 401 — 404), Carrageenan (E 407), Processed euchema seaweed (E 407a), Locust bean gum (E 410), Guar gum (E 412), Tragacanth (E 413), Xanthan gum (E 415), Acetylated distarch phosphate (E 1414) and Hydroxy propyl distarch phosphate (E 1442) as humectants or stabilisers to diminish leakage of water in the packaging and to prevent the loss of meat juices during further processing have been considered.

À la demande de certains États membres et/ou de l'industrie de la viande, l'utilisation des alginates (E 401 — 404), des carraghénanes (E 407), des algues Euchema transformées (E 407a), de la farine de graines de caroube (E 410), de la gomme guar (E 412), de la gomme adragante (E 413), de la gomme xanthane (E 415), du phosphate de diamidon acétylé (E 1414) et du phosphate de diamidon hydroxypropylé (E 1442) comme humectants et stabilisants pour limiter la perte d'eau dans l'emballage et pour prévenir la perte de jus de viande lors d'une transformation ultérieure a été examinée.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Food additives used in meat preparations to prevent the loss of meat juices during further processing do not mislead consumer.

Les additifs alimentaires utilisés dans les préparations de viandes pour éviter la perte de jus de viande au cours d'une transformation ultérieure n'induisent pas le consommateur en erreur.


It's very beneficial for further-process meats, but different for whole-muscle cuts.

C'est très avantageux pour les viandes de seconde transformation, mais différent pour les coupes de muscles entiers.


It also has interests in the breeding and finishing of live pigs; Flagship Fresh Meats Limited produces fresh meat products for direct human consumption and meat for further processing in the UK; and Roach Foods Limited produces a wide range of processed meat products in the UK.

Elle a aussi des intérêts dans l’élevage et la finition de porcs; Flagship Fresh Meats Limited fabrique des produits de viande fraîche destinés à la consommation humaine directe et après transformation au RU; et Roach Foods Limited fabrique une vaste gamme de produits de viande transformés au RU.


7.1. ‘Meat products’ means processed products resulting from the processing of meat or from the further processing of such processed products, so that the cut surface shows that the product no longer has the characteristics of fresh meat.

7.1. «produits à base de viande»: les produits transformés résultant de la transformation de viandes ou de la transformation de produits ainsi transformés, de sorte que la surface de coupe à cœur permet de constater la disparition des caractéristiques de viande fraîche.


"Meat products" means processed products resulting from the processing of meat or from the further processing of such processed products, so that the cut surface shows that the product no longer has the characteristics of fresh meat.

"produits à base de viande": les produits transformés résultant de la transformation de viandes ou de la transformation de produits ainsi transformés, de sorte que la surface de coupe à cœur permet de constater la disparition des caractéristiques de viande fraîche.


‘Meat products’ means processed products resulting from the processing of meat or from the further processing of such processed products, so that the cut surface shows that the product no longer has the characteristics of fresh meat.

«produits à base de viande»: les produits transformés résultant de la transformation de viandes ou de la transformation de produits ainsi transformés, de sorte que la surface de coupe à cœur permet de constater la disparition des caractéristiques de viande fraîche.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Further-processed meat' ->

Date index: 2024-03-02
w