Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Alba
Beeswax
Betula alba extract
Dead-burned gypsum
Epigastric hernia
Hernia of linea alba
Hernia through the linea alba
Hunter's line
Linea alba
Linea alba hernia
Linea semilunaria
Linea semilunaris
Linea semilunaris Spigeli
Natural wax
Phlegmasia alba dolens
Properties of beeswax
Semilunar line
Spieghel's line
Spigelius' line
Terra alba
White line

Vertaling van "Linea alba " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE


epigastric hernia | hernia of linea alba | hernia through the linea alba

hernie de la ligne blanche


hernia through the linea alba

hernie de la ligne blanche


Hunter's line | linea alba | white line

ligne blanche aponévrotique du muscle abdominal | linea alba


semilunar line [ linea semilunaria | linea semilunaris Spigeli | Spieghel's line | Spigelius' line | linea semilunaris ]

ligne semi-lunaire de Spieghel [ ligne demi-lunaire de Spigel | carrefour musculo-aponévrotique de la paroi abdominale | antérieure | charnière aponévrotique de la paroi abdominale | bande de Spigel ]




Betula alba extract

extrait de bouleau (Betula alba) [ extrait de bouleau | extrait de Betula alba ]






alba | natural wax | beeswax | properties of beeswax

cire d’abeille
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
meat of the head with the exception of the masseters, the non-muscular part of the linea alba, the region of the carpus and the tarsus, bone scrapings and the muscles of the diaphragm (unless the serosa has been removed).

de viandes de la tête, à l'exclusion des masséters, partie non musculaire de la linea alba, région du carpe et du tarse, chutes de viande raclée sur les os et les muscles du diaphragme (sauf après enlèvement des séreuses).


meat of the head with the exception of the masseters, the non-muscular part of the linea alba, the region of the carpus and the tarsus, bone scrapings and the muscles of the diaphragm (unless the serosa has been removed).

de viandes de la tête, à l'exclusion des masséters, partie non musculaire de la linea alba, région du carpe et du tarse, chutes de viande raclée sur les os et les muscles du diaphragme (sauf après enlèvement des séreuses).


(iv)meat of the head with the exception of the masseters, the non-muscular part of the linea alba, the region of the carpus and the tarsus, bone scrapings and the muscles of the diaphragm (unless the serosa has been removed).

iv)de viandes de la tête, à l'exclusion des masséters, partie non musculaire de la linea alba, région du carpe et du tarse, chutes de viande raclée sur les os et les muscles du diaphragme (sauf après enlèvement des séreuses).


meat of the head with the exception of the masseters, the non-muscular part of the linea alba, the region of the carpus and the tarsus, bone scrapings and the muscles of the diaphragm (unless the serosa has been removed).

de viandes de la tête, à l'exclusion des masséters, partie non musculaire de la linea alba, région du carpe et du tarse, chutes de viande raclée sur les os et les muscles du diaphragme (sauf après enlèvement des séreuses).


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
meat of the head with the exception of the masseters, the non-muscular part of the linea alba, the region of the carpus and the tarsus, bone scrapings and the muscles of the diaphragm (unless the serosa has been removed).

de viandes de la tête, à l'exclusion des masséters, partie non musculaire de la linea alba, région du carpe et du tarse, chutes de viande raclée sur les os et les muscles du diaphragme (sauf après enlèvement des séreuses);


meat from the following parts of bovine animals, pigs, sheep or goats: meat of the head with the exception of the masseters, the non-muscular part of the linea alba, the region of the carpus and the tarsus, and bone scrapings.

à partir de viandes provenant des parties suivantes de bovins, porcins, ovins ou caprins: viandes de la tête, à l'exclusion des masséters, partie non musculaire de la linea alba, région du carpe et du tarse, chutes de viande raclée sur les os.


– meat from the following parts of bovine animals, pigs, sheep or goats: meat of the head with the exception of the masseters, the non-muscular part of the linea alba, the region of the carpus and the tarsus, and bone scrapings.

– à partir de viandes provenant des parties suivantes de bovins, porcins, ovins ou caprins: viandes de la tête, à l’exclusion des masséters, partie non musculaire de la linea alba, région du carpe et du tarse, chutes de viande raclée sur les os.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Linea alba' ->

Date index: 2024-08-05
w