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Alcohol-muted grape must
Alcohol-preserved grape must
Blister vine leaf mite
Chemical constitution of a grape
Chemical constitution of grapes
Chemical make up of grapes
Erineum leaf mite
European grape vine moth
Grape berry moth
Grape blister mite
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Grape erineum mite
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Grape harvester
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Grape moth
Grape picker
Grape roots
Grape vines
Grape-harvester
Malaga grape
Sour grapes
Sour grapes rationalization
Sour-grapes
Sour-grapes rationalization
The chemical constitution of a grape
Unfermented wine muted in alcohol
Vine erinosis mite
Vine leaf blister mite
Vine moth

Traduction de «Malaga grape » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


sour grapes | sour-grapes | sour grapes rationalization | sour-grapes rationalization

rationalisation dépréciative


grape harvester [ grape-harvester | grape harvesting machine | grape picker ]

machine à vendanger [ vendangeuse ]


blister vine leaf mite | erineum leaf mite | grape blister mite | grape erineum mite | grape erinose mite | grape leaf blister mite

erinose de la vigne | phytopte de la vigne


chemical make up of grapes | the chemical constitution of a grape | chemical constitution of a grape | chemical constitution of grapes

composition chimique des raisins


vine moth | grape moth | European grape vine moth | grape fruit moth

eudémis | ver de la grappe | tordeuse de la grappe


grape erineum mite | grape blister mite | vine leaf blister mite | grape leaf blister mite | vine erinosis mite

érinose de la vigne | phytopte de la vigne


grape bushes [ grape roots | grape vines ]

plants de vigne


alcohol-muted grape must | alcohol-preserved grape must | grape must with fermentation arrested by the addition of alcohol | unfermented wine muted in alcohol

moût de raisins muté à l'alcool | moût muté à l'alcool


grape berry moth | grape fruit moth | grape moth | vine moth

eudémis | insecte du mide | tordeuse de la grappe
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
However, for liqueur wines with the protected designations of origin ‘Málaga’ and ‘Jerez-Xérès-Sherry’, the grape must, concentrated grape must or, pursuant to paragraph 4 of point B of Annex VI to Regulation (EC) No 479/2008, the partially fermented grape must obtained from raisined grapes referred to in paragraph 3(f)(iii) of Annex IV to Regulation (EC) No 479/2008 obtained from the ‘Pedro Ximénez’ vine variety may come from the Montilla-Moriles region.

Toutefois, en ce qui concerne les vins de liqueur à appellation d’origine protégée «Málaga» et «Jerez-Xérès-Sherry», le moût de raisins, le moût de raisins concentré et, en application du point B 4 de l’annexe VI du règlement (CE) no 479/2008, le moût de raisins partiellement fermenté issu de raisins passerillés, visé au point 3 f) iii) de l’annexe IV du règlement (CE) no 479/2008, issus de la variété de vigne Pedro Ximénez, peuvent provenir de la région «Montilla-Moriles».


Sweet wine of ‘Málaga’ PDO in whose elaboration the must leaks after treading of grapes without mechanical pressure.

Vin doux de l'AOP «Malaga» dans l'élaboration duquel le moût s'écoule après le foulage des raisins sans pression mécanique.


(a) Raisin spirit is a spirit drink produced by the distillation of the product obtained by the alcoholic fermentation of extract of dried grapes of the 'Corinth Black' or 'Malaga muscat' varieties, distilled at less than 94,5% vol., so that the distillate has an aroma and taste derived from the raw material used.

(a) L'eau-de-vie de raisin sec ou raisin spirit est la boisson spiritueuse obtenue par distillation du produit obtenu par fermentation alcoolique de l'extrait des raisins secs des cépages "noir de Corinthe" ou "muscat de Malaga", distillé à moins de 94,5 % vol, de telle sorte que le distillat ait un arôme et un goût provenant de la matière première utilisée.


(a) Raisin spirit or raisin brandy is a spirit drink produced by the distillation of the product obtained by the alcoholic fermentation of extract of dried grapes of the 'Corinth Black' or 'Malaga muscat' varieties, distilled at less than 94,5% vol., so that the distillate has an aroma and taste derived from the raw material used.

(a) L'eau-de-vie de raisin sec ou raisin brandy est la boisson spiritueuse obtenue par distillation du produit obtenu par fermentation alcoolique de l'extrait des raisins secs des cépages "noir de Corinthe" ou "muscat de Malaga", distillé à moins de 94,5 % vol, de telle sorte que le distillat ait un arôme et un goût provenant de la matière première utilisée.


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(a) Raisin spirit or raisin brandy is a spirit drink produced by the distillation of the product obtained by the alcoholic fermentation of extract of dried grapes of the "Corinth Black" or "Malaga muscat" varieties, distilled at less than 94,5% vol., so that the distillate has an aroma and taste derived from the raw material used.

(a) L’eau-de-vie de raisin sec ou raisin brandy est la boisson spiritueuse obtenue par distillation du produit obtenu par fermentation alcoolique de l'extrait des raisins secs des cépages «noir de Corinthe» ou «muscat de Malaga», distillé à moins de 94,5 % vol, de telle sorte que le distillat ait un arôme et un goût provenant de la matière première utilisée.


However, for the quality liqueur wines psr "Málaga" and "Jerez-Xérès-Sherry" the concentrated grape must or, pursuant to Article 44(11), the partially fermented grape must from raisined grapes, as referred to in paragraph 2 of point J of Annex V, obtained from the Pedro Ximénez wine variety may come from the specified region Montilla-Moriles.

Toutefois, en ce qui concerne les v.l.q.p.r.d". Málaga" et "Jerez-Xérès-Sherry", le moût de raisins concentré et, en application de l'article 44, paragraphe 11, le moût de raisins partiellement fermenté issu de raisins passerillés, visé à l'annexe V, point J 2, issus de la variété de vigne Pedro Ximénez, peuvent provenir de la région déterminée "Montilla-Moriles".


The dried grapes must have a moisture content of not less than 13 % and not more than 31 % for the Malaga/muscatel type, 23 % for seed-bearing varieties and 18 % for seedless varieties and currants.

La teneur en eau des raisins secs ne doit pas être inférieure à 13 % et supérieure à 31 % pour le type Malaga Muscatel, 23 % pour les variétés avec pépins et 18 % pour les variétés sans pépins et les raisins de Corinthe.


A spirit drink produced by the distillation of the product obtained by the alcoholic fermentation of extract of dried grapes of the 'Corinth Black' or 'Malaga muscat' varieties, distilled at less than 94,5 % vol, so that the distillate has an aroma and taste derived from the raw material used.

la boisson spiritueuse obtenue par distillation du produit obtenu par fermentation alcoolique de l'extrait des raisins secs des cépages «noir de Corinthe» ou «muscat de Malaga», distillé à moins de 94,5 % vol, de telle sorte que le distillat ait un arôme et un goût provenant de la matière première utilisée;


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