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Animal fats
Buttock flap breast reconstruction
Buttock flap mammary reconstruction
Buttock flap reconstruction
Deferred breast reconstruction
Deferred mammary reconstruction
Deferred reconstruction
Delayed breast reconstruction
Delayed mammary reconstruction
Delayed reconstruction
Edible fat
Excision of internal mammary nodes
External fat
Fat
Fat on the outside of the carcase
Fats
Fatty substance
Fish fat
Food fat
Gluteal flap breast reconstruction
Gluteal flap mammary reconstruction
Gluteal flap reconstruction
IAF
Internal mammary node excision
Intra-abdominal fat
Intraabdominal fat
Mammary fat
Organ fat
Reduced fat butter
Reduced-fat butter
Subcutaneous fat
Three quarter-fat butter
Three-quarter butter
Visceral fat

Vertaling van "Mammary fat " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE


internal mammary node excision [ excision of internal mammary nodes ]

évidement mammaire interne


gluteal flap breast reconstruction [ buttock flap breast reconstruction | gluteal flap mammary reconstruction | buttock flap mammary reconstruction | gluteal flap reconstruction | buttock flap reconstruction ]

reconstruction mammaire par lambeau de grand fessier [ reconstruction du sein par lambeau de grand fessier | reconstruction par lambeau de grand fessier ]


delayed breast reconstruction [ deferred breast reconstruction | delayed mammary reconstruction | deferred mammary reconstruction | delayed reconstruction | deferred reconstruction ]

reconstruction mammaire différée [ reconstruction du sein différée | reconstruction différée | reconstruction mammaire secondaire | reconstruction du sein secondaire | reconstruction secondaire ]


fats [ fat | fatty substance ]

corps gras [ graisse | matière grasse ]


intraabdominal fat | IAF | intra-abdominal fat | visceral fat | organ fat

tissu adipeux viscéral | TAV | graisse intraabdominale | graisse viscérale | gras viscéral


food fat [ edible fat ]

graisse alimentaire [ graisse comestible ]


external fat | fat on the outside of the carcase | subcutaneous fat

couverture | couverture de graisse | graisse à l'extérieur de la carcasse | graisse de couverture | graisse sous-cutanée | graisses externes


reduced fat butter | reduced-fat butter | three quarter-fat butter | three-quarter butter

beurre allégé | trois quarts beurre


animal fats [ fish fat ]

corps gras animal [ graisse animale | graisse de poisson | matière grasse animale ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
- for bovines means the whole body of a slaughtered animal as presented after bleeding, evisceration and skinning, presented without the head and without the feet (the head shall be separated from the carcass at the atloido-occipital joint and the feet shall be severed at the carpametacarpal or tarsometatarsal joints); without the organs contained in the thoracic and abdominal cavities, with or without the kidneys, the kidney fat and the pelvic fat; and without the sexual organs and the attached muscles and without the udder or the mammary fat.

– pour les bovins, le corps entier de l'animal abattu tel qu'il se présente après les opérations de saignée, d'éviscération et de dépouillement, présenté sans la tête et sans les pieds (la tête est séparée de la carcasse au niveau de l'articulation atloido-occipitale et les pieds sont sectionnés au niveau des articulations carpométacarpiennes ou tarsométatarsiques); sans les organes contenus dans les cavités thoracique et abdominale, avec ou sans les rognons, la graisse de rognon, ainsi que la graisse de bassin; sans les organes sexuels et les muscles attenants, sans la mamelle et la graisse mammaire;


without the sexual organs and the attached muscles and without the udder or the mammary fat;

sans les organes sexuels avec les muscles attenants, sans la mamelle et la graisse mammaire;


1. The term 'milk' shall mean exclusively the normal mammary secretion obtained from one or more milkings without either addition thereto or extraction therefrom. However, the term 'milk' may be used:(a) for milk treated without altering its composition, or for milk the fat content of which has been standardized under Council Regulation (EEC) No 1411/71 of 29 June 1971 laying down additional rules on the common organization of the market in milk and milk products for products falling within CCT heading No 04.01 (1), as last amended by Regulati ...[+++]

1. La dénomination «lait» est réservée exclusivement au produit de la secrétion mammaire normale, obtenu par une ou plusieurs traites, sans aucune addition ni soustraction.Toutefois, la dénomination «lait» peut être utilisée:a) pour le lait ayant subi un traitement n'entraînant aucune modification de sa composition ou pour le lait dont on a standardisé la teneur en matière grasse conformément au règlement (CEE) n° 1411/71 du Conseil, du 29 juin 1971, établissant les règles complémentaires de l'organisation commune des marchés dans le ...[+++]


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