Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Meat of pigs
Pig meat
Pig meat
Pigmeat
Pigmeat
Pigmeat adjustment fund
Pigmeat regulatory fund
Pork
Pork
Stabiporc

Traduction de «Pigmeat » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
pigmeat adjustment fund | pigmeat regulatory fund | Stabiporc [Abbr.]

Caisse de régulation porcine | Caisse professionnelle de régulation porcine | Stabiporc [Abbr.]


pigmeat (1) | pig meat (2) | meat of pigs (3) | pork (4)

viande de porc


pork [ pigmeat | pig meat ]

viande de porc [ viande porcine ]




Advisory Committee on the Common Organisation of the Agricultural Market in Pigmeat

Comité consultatif professionnel concernant l'organisation commune de marchés agricoles - viande de porc


Management Committee of the Common Organizations of Agricultural Markets for Pigmeat

Comité de gestion des organisations communes de marchés agricoles - viande porcine
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
In particular, such fresh pigmeat, meat preparations and pigmeat products should be marked with special marks which cannot be confused with the identification mark provided for in Regulation (EC) No 853/2004 of the European Parliament and of the Council and with the health marks for pigmeat provided for in Regulation (EC) No 854/2004 of the European Parliament and of the Council

Notamment, la viande fraîche de porc et les préparations et produits à base de viande de porc devraient porter un marquage spécial bien distinct de la marque d'identification prévue par le règlement (CE) no 853/2004 du Parlement européen et du Conseil , d'une part, et des marques de salubrité pour la viande porcine prévues par le règlement (CE) no 854/2004 du Parlement européen et du Conseil , d'autre part.


In order to prevent the spread of African swine fever to other areas of the Union, where a Member State is subject to a prohibition on the dispatch of fresh pigmeat, meat preparations and meat products consisting of, or containing pigmeat from certain parts of its territory, certain requirements should be laid down, in particular as regards certification, for the dispatch of such meat, meat preparations and meat products from other areas of the territory of that Member State not subject to that prohibition and those health certificates should include a reference to this Decision.

Lorsqu'il est interdit d'expédier, au départ de certaines parties du territoire d'un État membre, de la viande de porc fraîche, des préparations de viandes et des produits carnés consistant en viande de porc ou contenant cette viande, diverses conditions doivent être fixées, en particulier en matière de certification, pour l'expédition au départ d'autres zones dudit territoire — qui ne sont pas soumises à cette interdiction — de ces types de viandes, préparations et produits carnés, l'objectif étant de prévenir la propagation de la peste porcine africaine à d'autres parties de l'Union. Ces certificats devraient en outre faire référence à ...[+++]


That Decision also lays down animal health control measures on the movement, dispatch of pigs and certain pig products and marking of pigmeat from the areas set out in the Annex to that Decision in order to prevent the spread of that disease to other areas of the Union.

Cette décision fixe également les mesures de police sanitaire régissant les mouvements et l'expédition des porcs et de certains produits à base de porc et le marquage de la viande de porc au départ des zones énumérées dans son annexe et visant à prévenir la propagation de la maladie à d'autres parties de l'Union.


In addition, it is appropriate, in order to prevent the spread of African swine fever to other areas of the Union and to third countries, to provide that the dispatch of fresh pigmeat, meat preparations and meat products consisting of, or containing meat of pigs from Member States with the areas listed in the Annex, is subject to certain more stringent conditions.

De surcroît, il convient, pour empêcher la propagation de la peste porcine africaine à d'autres parties de l'Union et à des pays tiers, que l'expédition de viande de porc fraîche et de préparations et produits carnés à base de porc ou contenant du porc provenant des zones répertoriées dans l'annexe de la présente décision soit soumise à certaines conditions plus strictes.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The restrictions on the marketing of live pigs, including piglets, fresh pigmeat and pigmeat products resulting from the application of these veterinary measures imply an important price reduction in the affected areas and are causing disruption of the markets for piglets and pigmeat in those areas.

Les restrictions à la commercialisation des porcs et porcelets vivants, des viandes fraîches de porc et des produits à base de viandes de porc résultant de l'application de ces mesures vétérinaires ont pour conséquence une importante baisse des prix dans les zones touchées, ainsi que des perturbations du marché de la viande porcine dans ces zones.


The restrictions on the marketing of fresh pigmeat and pigmeat products resulting from the application of these veterinary measures imply an important price reduction in the affected areas and are causing disruption of the pigmeat market in those areas.

Les restrictions de la commercialisation de viandes fraîches de porc et de produits à base de viandes de porc résultant de l’application de ces mesures vétérinaires entraînent une importante baisse des prix dans les zones touchées ainsi que des perturbations du marché de la viande porcine dans ces zones.


In particular, such fresh pigmeat, meat preparations and pigmeat products should be marked with special marks which cannot be confused with the identification mark provided for in Regulation (EC) No 853/2004 of the European Parliament and of the Council (13)and with the health marks for pigmeat provided for in Regulation (EC) No 854/2004 of the European Parliament and of the Council (14).

Notamment, la viande fraîche de porc et les préparations et produits à base de viande de porc devraient porter un marquage spécial bien distinct de la marque d'identification prévue par le règlement (CE) no 853/2004 du Parlement européen et du Conseil (13), d'une part, et des marques de salubrité pour la viande porcine prévues par le règlement (CE) no 854/2004 du Parlement européen et du Conseil (14), d'autre part.


In particular, such fresh pigmeat, meat preparations and pigmeat products should be marked with special marks which cannot be confused with the the identification mark provided for in Regulation (EC) No 853/2004 of the European Parliament and of the Council (14) and with the health marks for pigmeat provided for in Regulation (EC) No 854/2004 of the European Parliament and of the Council (15).

Notamment, la viande fraîche de porc et les préparations et produits à base de viande de porc doivent porter un marquage spécial bien distinct de la marque d’identification prévue par le règlement (CE) no 853/2004 du Parlement européen et du Conseil (14), d’une part, et des marques de salubrité pour la viande porcine prévues par le règlement (CE) no 854/2004 du Parlement européen et du Conseil (15), d’autre part.


In the same opinion EFSA identifies Salmonella as a high risk for public health related to the consumption of pigmeat, and recommends to prevent contamination of pig carcases with Salmonella

Dans le même avis, l’EFSA indique que les salmonelles présentent un risque élevé pour la santé publique dans le cadre de la consommation de viande porcine et recommande de prévenir la contamination des carcasses de porcs par les salmonelles.


In particular such pigmeat and pigmeat products and preparations should be marked with special marks which cannot be confused with the health marks for pigmeat provided for in Regulation (EC) No 854/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 laying down specific rules for the organisation of official controls on products of animal origin intended for human consumption (5) and the identification mark provided for in Regulation (EC) No 853/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 laying down specific hygiene rules for food of animal origin (6).

En particulier, ces viandes de porc, produits à base de viandes de porc et préparations de viandes de porc doivent porter des marques spéciales ne pouvant être confondues avec les marques de salubrité pour viandes de porc prévues par le règlement (CE) no 854/2004 du Parlement européen et du Conseil du 29 avril 2004 fixant les règles spécifiques d’organisation des contrôles officiels concernant les produits d’origine animale destinés à la consommation humaine (5) ou avec la marque d’identification prévue par le règlement (CE) no 853/2004 du Parlement européen et du Conseil du 29 avril 2004 fixant des règles spécifiques d’hygiène applicabl ...[+++]




D'autres ont cherché : stabiporc     meat of pigs     pig meat     pigmeat     pigmeat adjustment fund     pigmeat regulatory fund     pork     Pigmeat     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Pigmeat' ->

Date index: 2024-03-03
w