Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aviculture
Breeding of poultry
Chicken
Cock
Dead poultry
Department of Animal Science
Department of Animal and Poultry Science
Department of Poultry Science
Dept. of Animal Science
Dept. of Animal and Poultry Science
Dept. of Poultry Science
Duck
Goose
Hen
Keeping of poultry
Kidney from poultry
Kidney of poultry
Manage poultry breeding
Managing poultry breeding
Muscle meat of poultry
Muscle tissue from poultry
Ostrich
Poultry
Poultry farming
Poultry keeping
Poultry raising
Poultry rearing
Poultry skin
Poultry skin
Skin from poultry
Slaughtered poultry
Supervise breeding of poultry
Supervising poultry breeding
Table poultry

Traduction de «Poultry skin » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
poultry skin (1) | skin from poultry (2)

peau de volaille




poultry [ chicken | cock | duck | goose | hen | ostrich | table poultry ]

volaille [ autruche | canard | coq | dinde | oie | poule | poulet | poussin | volaille d'engraissement | volaille de chair ]


managing poultry breeding | supervising poultry breeding | manage poultry breeding | supervise breeding of poultry

organiser l’élevage de volailles


slaughtered poultry [ dead poultry ]

volaille morte [ volaille abattue ]


poultry farming [ breeding of poultry | keeping of poultry ]

aviculture [ élevage des oiseaux ]


aviculture [ poultry raising | poultry rearing | poultry farming | poultry keeping ]

aviculture


Department of Animal and Poultry Science [ Dept. of Animal and Poultry Science | Department of Animal Science | Department of Poultry Science | Dept. of Animal Science | Dept. of Poultry Science ]

Department of Animal and Poultry Science [ Dept. of Animal and Poultry Science ]


kidney of poultry (1) | kidney from poultry (2)

rognon de volaille


muscle meat of poultry (1) | muscle tissue from poultry (2)

viande musculaire de volaille
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
hides and skins of farmed ruminant animals, pig skins, poultry skins and wild game hides and skins coming from establishments under the control of and listed by the competent authority, and that have been subjected to one of the following treatments:

les peaux de ruminants d'élevage, les peaux de porc, les peaux de volaille et les peaux de gibier sauvage, provenant d'établissements inscrits sur une liste par l'autorité compétente et placés sous son contrôle, et qui ont subi l'un des traitements suivants:


bones other than specified risk material defined in Article 3(1)(g) of Regulation (EC) No 999/2001, hides and skins of farmed ruminant animals, pig skins, poultry skins, fish hides and wild game hides and skins that have undergone any other treatment than those specified in point (i) or (ii) and that come from establishments registered or approved pursuant to Regulation (EC) No 852/2004 or in accordance with this Regulation.

les os, en dehors des matériels à risque spécifiés au sens de l'article 3, paragraphe 1, point g), du règlement (CE) no 999/2001, les peaux de ruminants d'élevage, les peaux de porc, les peaux de volaille, les peaux de poisson et les peaux de gibier sauvage qui ont subi d'autres traitements que ceux visés au point i) ou ii) et qui proviennent d'établissements enregistrés ou agréés en vertu du règlement (CE) no 852/2004 ou en vertu du présent règlement.


(j) where poultry skin is separated from muscle tissue, the skin may be added to skinless poultry, provided the amount of skin in the poultry does not exceed 8 per cent.

j) lorsque la peau de volaille est séparée du tissu musculaire, elle peut être ajoutée à la viande de volaille sans peau, à la condition que la quantité de peau présente dans la viande de volaille ne dépasse pas 8 pour cent;


21 (1) No prepared meat product, other than beef steak and kidney pie or beef steak and kidney pudding, shall contain as an ingredient any meat by-product, other than detached pork skin referred to in paragraph 2(h) of the Notes to Schedule I and detached poultry skin referred to in paragraph 2(j) of the Notes to Schedule I, or any liver, fatty tissue, rumen, reticulum, omasum, abomasum, swine stomach, blood or fractions of blood.

21 (1) Le produit de viande préparé, autre que le pâté au bifteck et rognon, ne peut contenir comme ingrédient aucun sous-produit de viande autre que la peau de porc détachée visée à l’alinéa 2h) des notes de l’annexe I et la peau de volaille détachée visée à l’alinéa 2j) de ces notes, le foie, les tissus adipeux, le rumen, le reticulum, l’omasum, l’abomasum, l’estomac de porc et le sang et ses fractions.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
21 (1) No prepared meat product, other than beef steak and kidney pie or beef steak and kidney pudding, shall contain as an ingredient any meat by-product, other than detached pork skin referred to in paragraph 2(h) of the Notes to Schedule I and detached poultry skin referred to in paragraph 2(j) of the Notes to Schedule I, or any liver, fatty tissue, rumen, reticulum, omasum, abomasum, swine stomach, blood or fractions of blood.

21 (1) Le produit de viande préparé, autre que le pâté au bifteck et rognon, ne peut contenir comme ingrédient aucun sous-produit de viande autre que la peau de porc détachée visée à l’alinéa 2h) des notes de l’annexe I et la peau de volaille détachée visée à l’alinéa 2j) de ces notes, le foie, les tissus adipeux, le rumen, le reticulum, l’omasum, l’abomasum, l’estomac de porc et le sang et ses fractions.


Boneless (naming the poultry) shall be canned poultry meat from which the bones and skin have been removed, shall contain not less than 50 per cent of the named poultry meat, as determined by official method FO-39, Determination of Meat in Boneless Poultry, October 15, 1981, and may contain broth having a specific gravity of not less than 1.000 at a temperature of 50°C.

La (nom de la volaille) désossée doit être de la viande de volaille en conserve, débarrassée des os et de la peau; elle doit renfermer au moins 50 pour cent de viande de la volaille nommée, déterminé selon la méthode officielle FO-39, Détermination de viande dans la volaille désossée, 15 octobre 1981, et elle peut renfermer du bouillon dont la densité est d’au moins 1,000 à la température de 50 °C.


Poultry meat by-product shall be the clean parts of poultry other than poultry meat commonly used as food and includes liver and skin but excludes the oesophagus, feet and head.

Les sous-produits de volaille sont les parties propres de la volaille, à l’exclusion de la viande ordinairement utilisée comme aliment, et comprennent le foie et la peau mais non l’oesophage, les pattes et la tête.


When doing so, they shall give priority to whole poultry carcases with neck skin, if available, but ensuring that also poultry portions with skin and/or poultry portions without skin or with only a small amount of skin are covered, and that choice shall be risk-based’.

Ces prélèvements sont effectués prioritairement sur les carcasses entières de volailles comportant la peau du cou, si de telles carcasses sont disponibles, mais aussi sur des portions de volaille avec peau et/ou des portions de volaille sans peau ou avec une très petite quantité de peau, le choix étant fondé sur les risques».


(iii)bones other than specified risk material defined in Article 3(1)(g) of Regulation (EC) No 999/2001, hides and skins of farmed ruminant animals, pig skins, poultry skins, fish hides and wild game hides and skins that have undergone any other treatment than those specified in point (i) or (ii) and that come from establishments registered or approved pursuant to Regulation (EC) No 852/2004 or in accordance with this Regulation.

iii)les os, en dehors des matériels à risque spécifiés au sens de l'article 3, paragraphe 1, point g), du règlement (CE) no 999/2001, les peaux de ruminants d'élevage, les peaux de porc, les peaux de volaille, les peaux de poisson et les peaux de gibier sauvage qui ont subi d'autres traitements que ceux visés au point i) ou ii) et qui proviennent d'établissements enregistrés ou agréés en vertu du règlement (CE) no 852/2004 ou en vertu du présent règlement.


(ii)hides and skins of farmed ruminant animals, pig skins, poultry skins and wild game hides and skins coming from establishments under the control of and listed by the competent authority, and that have been subjected to one of the following treatments:

ii)les peaux de ruminants d'élevage, les peaux de porc, les peaux de volaille et les peaux de gibier sauvage, provenant d'établissements inscrits sur une liste par l'autorité compétente et placés sous son contrôle, et qui ont subi l'un des traitements suivants:




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Poultry skin' ->

Date index: 2024-10-05
w