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ABPP
Albumin
Amyloid A4 protein precursor
Amyloid beta precursor protein
Amyloid beta-protein precursor
Animal protein
Beta-amyloid protein precursor
CAP
CAP factor
CAP protein
CRP
CRP factor
Catabolite activator protein
Catabolite gene activation protein
Cyclic AMP receptor protein
EGR protein
Early growth response protein
Egr protein
Minimum hygienic protein
Minimum hygienic protein requirement
Minimum protein level
Physiological protein minimum
Protein minimum
Protein products
Proteins
Vegetable protein

Vertaling van "Protein minimum " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE


minimum hygienic protein | minimum hygienic protein requirement

minimum protidique optimal


physiological protein minimum

minimum protidique physiologique | ration protidique de base




protein products [ albumin | proteins(UNBIS) ]

produit protéique [ albumine ]


early growth response protein | EGR protein | Egr protein | egr protein

protéine de réponse précoce au facteur de croissance | protéine Egr


catabolite activator protein | CAP | CRP | CAP factor | CRP factor | CAP protein | catabolite gene activation protein | cyclic AMP receptor protein

protéine CAP | CAP | CRP


amyloid beta-protein precursor [ ABPP | beta-amyloid protein precursor | amyloid A4 protein precursor | amyloid beta precursor protein ]

précurseur de la protéine bêta-amyloïde [ pré-A4 ]


animal protein

protéine animale [ ovalbumine | ovo-albumine ]


vegetable protein

protéine végétale [ protéagineux ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The minimum requirement for protein expression shall be data provided from three growing sites or from one site over three seasons.

Les données à fournir pour l’expression de protéines doivent provenir d’au moins trois sites de culture, ou d’un seul, mais alors sur trois périodes de végétation au moins.


It shall be labelled with guarantees for minimum crude protein, minimum pepsin digestible protein (as determined by A.O.A.C. method 7.053, 14th edition), maximum moisture, minimum fat and maximum ash.

L’étiquette doit porter la garantie d’un minimum de protéines brutes, d’un minimum de protéines digestibles par la pepsine (A.O.A.C. méthode 7.053, 14 édition), d’une teneur maximale en humidité, d’un minimum de matières grasses et d’un maximum de cendres.


It shall be labelled with guarantees for minimum crude protein, minimum pepsin digestible protein (as determined by A.O.A.C. method 7.053, 14th edition), minimum fat, maximum moisture and maximum ash.

L’étiquette doit porter la garantie d’un minimum de protéines brutes, d’un minimum de protéines digestibles par la pepsine (A.O.A.C., méthode 7.053, 14 édition), d’un minimum de matières grasses, d’une teneur maximale en humidité et d’un maximum de cendres.


It shall be labelled with guarantees for minimum crude protein, minimum pepsin digestible protein (as determined by A.O.A.C. method 7.053, 14th edition), maximum moisture, minimum fat and maximum ash.

L’étiquette doit porter la garantie d’un minimum de protéines brutes, d’un minimum de protéines digestibles par la pepsine (A.O.A.C. méthode 7.053, 14 édition), d’une teneur maximale en humidité, d’un minimum de matières grasses et d’un maximum de cendres.


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It shall be labelled with guarantees for minimum crude protein, minimum pepsin digestible protein (as determined by A.O.A.C. method 7.048, 13th edition), maximum moisture, maximum ash and minimum phosphorus.

L’étiquette doit porter la garantie d’un minimum de protéines brutes, d’un minimum de protéines digestibles par la pepsine (A.O.A.C. méthode 7.048, 13 édition), d’une teneur maximale en humidité, d’un maximum de cendres et d’un minimum de phosphore.


It shall be labelled with guarantees for minimum crude protein, minimum pepsin digestible protein (as determined by A.O.A.C. method 7.048, 13th edition), maximum moisture, minimum crude fat, maximum ash and maximum acid-insoluble ash.

L’étiquette doit porter la garantie d’un minimum de protéines brutes, d’un minimum de protéines digestibles par la pepsine (A.O.A.C. méthode 7.048, 13 édition), d’une teneur maximale en humidité, d’un minimum de matières grasses brutes, d’un maximum de cendres et d’un maximum de cendres insolubles dans l’acide.


Annexes to the directive set out standards for caseins and caseinates, such as the minimum protein percentage.

Les annexes à la directive fixent les normes applicables aux caséines et caséinates, telles que la teneur minimale en protéines.


If the minimum milk protein content is exceeded, this may be marked on packaging.

Si la teneur minimale en protéines du lait est dépassée, il peut en être fait mention sur l’emballage.


skimmed milk powder of top quality made from milk in an approved undertaking in the Community by the spray process, with a minimum protein-content of 34,0 % by weight of the fat free dry matter’.

le lait écrémé en poudre de première qualité de fabrication spray, fabriqué à partir de lait dans une entreprise agréée de la Communauté, avec une teneur minimale en poids de matière protéique de 34,0 % de la matière sèche non grasse».


That milk must comply with certain composition characteristics, particularly as regards minimum protein content, which must be 34% of the non-fat dry matter.

Ce lait doit respecter certaines caractéristiques dans sa composition, et notamment sa teneur minimale en protéines doit être de 34% de la matière sèche non grasse.




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Date index: 2021-11-22
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