Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
A.R.C. peat sausage
A.R.C. sausage
A.R.C. sausage container
Adjust stuffed animals
Alberta sausage
Breakfast sausage
Bulk-sausage-stuffing machine operator
European breakfast sausage
Extruded peat cylinder
Fix a stuffed animal
Fresh sausage
Leona sausage
Leoner sausage
Lioner sausage
Lyoner sausage
Overhaul stuffed animals
Padding
Padding material
Peat sausage
RCA sausage
Repair stuffed animals
Sausage filling
Sausage for spreading
Sausage stuffing
Sausage stuffing machine
Spread sausage
Stuffing
Stuffing material
Upholstery stuffing

Traduction de «Sausage stuffing » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous




sausage filling [ sausage stuffing ]

poussage en boyau [ embossage ]


bulk-sausage-stuffing machine operator

opérateur de machine à embosser les saucisses en vrac [ opératrice de machine à embosser les saucisses en vrac ]


fix a stuffed animal | overhaul stuffed animals | adjust stuffed animals | repair stuffed animals

réparer des animaux empaillés


A.R.C. sausage [ A.R.C. peat sausage | A.R.C. sausage container | RCA sausage | Alberta sausage | peat sausage | extruded peat cylinder ]

saucisse de tourbe RCA [ saucisse de tourbe de l'Alberta ]


Lyoner sausage | Lioner sausage | Leoner sausage | Leona sausage

saucisson lyoner | saucisson Lyoner | saucisson leona


stuffing | stuffing material | padding | padding material | upholstery stuffing

rembourrure | bourre | rembourrage | bourrure


sausage for spreading | spread sausage

saucisse | saucisse à tartiner | saucisson à tartiner | tartinette


fresh sausage | breakfast sausage | European breakfast sausage

saucisse
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Important efficacy-reducing mechanical characteristics of natural casings that cause problems in the sausage industry are the occurrence of burst during stuffing and reduced sliding capacity (increased stickiness) of casings over the sausage stuffing horn.

Parmi les caractéristiques mécaniques notables des boyaux naturels qui en réduisent l’efficacité et causent des problèmes dans l’industrie de la saucisse, il y a la propension à l’éclatement pendant le remplissage et à une réduction de la capacité de glisse (adhérence accrue) des boyaux sur la buse de remplissage à saucisse.


Sodium phosphates (E 339), used as an acidity regulator, has been proved to be suitable to improve the sliding properties of natural casings facilitating the sausage stuffing process and reducing the maximum force and breaking strain in casings.

Il est prouvé que les phosphates de sodium (E 339) utilisés comme régulateurs d’acidité sont de nature à améliorer les propriétés de glissement des boyaux naturels, ce qui facilite le processus de remplissage et réduit la force maximale et la tension de rupture qui s’exercent sur les boyaux.


Important efficacy-reducing mechanical characteristics of natural casings that cause problems in the sausage industry are the occurrence of burst during stuffing and reduced sliding capacity (increased stickiness) of casings over the sausage stuffing horn.

Parmi les caractéristiques mécaniques notables des boyaux naturels qui en réduisent l’efficacité et causent des problèmes dans l’industrie de la saucisse, il y a la propension à l’éclatement pendant le remplissage et à une réduction de la capacité de glisse (adhérence accrue) des boyaux sur la buse de remplissage à saucisse.


Sodium phosphates (E 339), used as an acidity regulator, has been proved to be suitable to improve the sliding properties of natural casings facilitating the sausage stuffing process and reducing the maximum force and breaking strain in casings.

Il est prouvé que les phosphates de sodium (E 339) utilisés comme régulateurs d’acidité sont de nature à améliorer les propriétés de glissement des boyaux naturels, ce qui facilite le processus de remplissage et réduit la force maximale et la tension de rupture qui s’exercent sur les boyaux.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
except in the case of stuffed products of heading 1902, food preparations containing more than 20 % by weight of sausage, meat, meat offal, blood, fish, or crustaceans, molluscs or other aquatic invertebrates, or any combination thereof (Chapter 16);

à l’exception des produits farcis du no1902, les préparations alimentaires contenant plus de 20 % en poids de saucisse, de saucisson, de viande, d’abats, de sang, de poisson ou de crustacés, de mollusques, d’autres invertébrés aquatiques ou d’une combinaison de ces produits (chapitre 16);


4.2 Description: Smoked sausage, made from the meat, fat, bone and gristle obtained from the ribs and spine of the Bisaro breed of pig or of cross-breeds that must be 50 % Bisaro (F1 animals, produced by cross-breeding pure-bred Bisaro pigs registered in the herdbook with pigs of other breeds), which is stuffed into a pig's stomach (bucho), bladder or large intestine (palaio).

4.2. Description: Saucisson fumé, fabriqué à partir de viande, de graisse, d'os et de cartilages provenant des côtes et de la colonne vertébrale de porcs de la race Bisaro ou d'animaux croisés avec cette race dès lors qu'ils présentent 50 % de sang Bisaro (animaux F1, résultant du croisement d'animaux de la race Bisaro de ligne pure, inscrits au livre généalogique, avec des animaux d'autres races), farci dans des estomacs («bucho»), des vessies ou des boyaux («palaio») de porc.


1902 20 30 | PASTA, STUFFED WITH MEAT OR OTHER SUBSTANCES, WHETHER OR NOT COOKED OR OTHERWISE PREPARED, CONTAINING > 20 % SAUSAGES AND THE LIKE, MEAT, OFFAL AND FATS OF ANY KIND |

1902 20 30 | PÂTES ALIMENTAIRES, FARCIES DE VIANDE OU D’AUTRES SUBSTANCES, MÊME CUITES OU AUTREMENT PRÉPARÉES, CONTENANT EN POIDS > 20 % DE SAUCISSES, SAUCISSONS ET SIMIL., DE VIANDES ET D’ABATS DE TOUTES ESPÈCES, Y.C. LES GRAISSES DE TOUTE NATURE OU ORIGINE |




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Sausage stuffing' ->

Date index: 2022-01-12
w