Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Apple variety
Area under wine grape varieties
Categories of apples
Field Crop Guide to Variety and Pesticide Selection
Grape variety
Secondary grape varieties
Selected grape varieties
Selections of apples
Synthetic select variety
Variety of apples
Variety of grapes
White grape variety
Wine grape variety
Wine-grape variety

Vertaling van "Selected grape varieties " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE








area under wine grape varieties

vigne à raisins de cuve






apple variety | categories of apples | selections of apples | variety of apples

variétés de pommes


Field Crop Guide to Variety and Pesticide Selection

Grandes cultures : Guide sur le choix des variétés et des pesticides


synthetic select variety

variété «Select» synthétique
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(Auslese): Made from individual selected fully ripe grapes which can be concentrated by botrytis cinerea whose must weight lies between 85 and 100 degrees Öchsle, depending on grape variety an region.

(Auslese): produits à partir de raisins tout à fait mûrs sélectionnés individuellement qui peuvent être concentrés par Botrytis cinerea dont le poids du moût se situe entre 85 et 100 degrés Öchsle, selon la variété de raisin et la région.


PDO ‘Arbois’, ‘Côtes du Jura’, ‘L’Etoile’, ‘Hermitage’: expression related to a method of elaboration which consists in a selection of grapes coming from grape varieties layed down in the national regulation, put to dry for a minimal period of six weeks on straw beds or on gratings or hung.

AOP «Arbois», «Côtes du Jura», «L'Etoile», «Hermitage»: expression liée à une méthode d'élaboration qui consiste en une sélection de raisins provenant des variétés de raisin établies dans la réglementation nationale, mis à sécher pendant une période minimale de six semaines sur des lits de paille ou des claies, ou suspendus.


(Auslese): Made from individual selected fully ripe grapes which can be concentrated by botrytis cinerea whose must weight lies between 85 and 100 degrees Öchsle, depending on grape variety an region;

(Auslese): produits à partir de raisins tout à fait mûrs sélectionnés individuellement qui peuvent être concentrés par Botrytis cinerea dont le poids du moût se situe entre 85 et 100 degrés Öchsle, selon la variété de raisin et la région;




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Selected grape varieties' ->

Date index: 2024-01-26
w