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Bleu cheese
Blue cheese
Blue goat cheese
Blue mold-ripened cheese
Blue vein cheese
Blue veined cheese
Blue-mold cheese
Blue-mould cheese
Blue-veined cheese
Bresse blue
Danish blue
Danish blue cheese
Firm blue veined cheese
Roquefort
Stilton

Vertaling van "blue vein cheese " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
blue cheese [ bleu cheese | blue-mould cheese | blue-mold cheese | blue mold-ripened cheese | blue-veined cheese | blue vein cheese | blue veined cheese ]

fromage bleu [ fromage persillé | fromage à pâte persillée | bleu | fromage à moisissures internes ]


blue-veined cheese [ blue cheese | Bresse blue | Danish blue | Roquefort | Stilton ]

fromage à pâte persillée [ bleu d'Auvergne | bleu de Bresse | fromage à pâte bleue | roquefort ]


blue-veined cheese | blue-mould cheese

fromage à pâte bleue | pâte bleue | fromage bleu | fromage à pâte persillée | pâte persillée


blue-veined cheese

fromage à pâte bleue | fromage à pâte persillée | fromage bleu


firm blue veined cheese

fromage veiné de bleu, ferme [ fromage persillé à pâte ferme | fromage persillé pâte ferme | fromage persillé ferme ]






IN-CONTEXT TRANSLATIONS
27. Blue-veined cheese that is classified under tariff item No. 0406. 40.10 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

27. Fromages à pâte persillée qui sont classés dans le numéro tarifaire 0406.40.10 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


145. Blue-veined cheese that is classified under tariff item No. 0406. 40.10 or 0406.40.20 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

145. Fromages à pâte persillée qui sont classés dans les numéros tarifaires 0406.40.10 ou 0406.40.20 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


52. Blue-veined cheese that is classified under tariff item No. 0406. 40.20 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

52. Fromages à pâte persillée qui sont classés dans le numéro tarifaire 0406.40.20 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


26. Blue-veined cheese that is classified under tariff item No. 0406. 40.10 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

26. Fromages à pâte persillée qui sont classés dans le numéro tarifaire 0406.40.10 de la liste des dispositions tarifaires de l'annexe du Tarif des douanes.


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Blue-veined cheese and other cheese containing veins produced by Penicillium roqueforti:

Fromages à pâte persillée et autres fromages présentant des marbrures obtenues en utilisant du Penicillium roqueforti:


040640 | – Blue-veined cheese and other cheese containing veins produced by Penicillium roqueforti |

040640 | – Fromages à pâte persillée et autres fromages présentant des marbrures obtenues en utilisant du Penicillium roqueforti |


0406 90 01 | CHEESE FOR PROCESSING (EXCLUDING FRESH CHEESE, INCLUDING WHEY CHEESE, NOT FERMENTED, CURD, PROCESSED CHEESE, BLUE VEINED CHEESE, AND GRATED OR POWDERED CHEESE): |

0406 90 01 | FROMAGES DESTINÉS À LA TRANSFORMATION (À L’EXCL. DES FROMAGES FRAIS Y.C. LE FROMAGE DE LACTOSÉRUM, DE LA CAILLEBOTTE, DES FROMAGES FONDUS, DES FROMAGES À PÂTE PERSILLÉE AINSI QUE DES FROMAGES RÂPÉS OU EN POUDRE): |


0406 40 90 | BLUE VEINED CHEESE (EXCLUDING ROQUEFORT AND GORGONZOLA) |

0406 40 90 | FROMAGES À PÂTE PERSILLÉE (À L’EXCL. DU ROQUEFORT ET DU GORGONZOLA |




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Date index: 2021-09-08
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