Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Acetylene cutting
Bone in brisket
Bone-in brisket
Boneless brisket
Boneless brisket deckle off
Brisket board
Brisket cut
Brisket locator
Brisket navel end
Brisket plate
Brisket point end
Burning machine
Cut-off machine
Cutting torch
Flame-cutting machine
Navel-end brisket
OFC-A
Oxy-acetylene cutting
Oxyacetylene cutting
Oxyacetylene flame cutting
Oxygen acetylene cutting
Oxygen-acetylene cutting
Plate
Plate brisket
Short plate
Slab cutting machine
Torch cutting machine

Traduction de «brisket cut » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous




plate | navel-end brisket | brisket plate | plate brisket | short plate

poitrine


bone in brisket [ bone-in brisket ]

pointe de poitrine avec os


boneless brisket deckle off | boneless brisket

pointe de poitrine désossée parée


brisket navel end | brisket point end

pointe de poitrine




burning machine | cut-off machine | cutting torch | flame-cutting machine | slab cutting machine | torch cutting machine

machine à découper au chalumeau | machine d'oxycoupage


oxyacetylene cutting [ OFC-A | oxy-acetylene cutting | acetylene cutting | oxyacetylene flame cutting | oxygen acetylene cutting | oxygen-acetylene cutting ]

coupage oxyacétylénique [ procédé OFC-A | oxycoupage à l'acétylène ]


carry out routine maintenance of chainsaw and cutting system | routine maintenance of chainsaw and cutting system carrying out | carry out routine maintenance of wood cutting machinery | carrying out routine maintenance of chainsaw and cutting system

assurer la maintenance de routine de machines de coupe de bois
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(7) No grader shall grade a veal carcass unless an employee of the establishment or cutting establishment, as the case may be, has, at least 10 minutes before grading and to the satisfaction of the grader, made a fresh cut on the lean of the brisket in order to enable the grader to determine the colour reading of the veal carcass.

(7) Le classificateur ne peut classer une carcasse de veau que si un employé de l’établissement ou de l’établissement de découpe, selon le cas, au moins 10 minutes avant le classement de la carcasse, a pratiqué une incision dans le maigre de la pointe de poitrine, que le classificateur juge satisfaisante, afin de permettre à celui-ci de déterminer la valeur colorimétrique de la carcasse.


The ‘Cabrito do Alentejo’ may be marketed as a whole carcase or half carcase, packaged or otherwise, or in the following cut-up parts: shoulder, neck, brisket, breast rib, leg and offal.

Le Cabrito do Alentejo peut être commercialisé sous la forme de carcasses entières, de demi-carcasses emballées ou non, ou des pièces de carcasses suivantes: épaule, collet, poitrine et aiguillette baronne, haut-de-côtelettes, gigot et abats.


02023090 | Meat of bovine animals, boneless excluding forequarters, "compensated" quarters, crop, chuck and blade and brisket cuts, frozen | 0 | 200 | |

02023090 | Viandes des animaux de l'espèce bovine, désossées, à l'exclusion des quartiers avants, des quartiers dits "compensés", des découpes de quartiers avant dites "australiennes", des découpes de poitrine dites "australiennes", congelées | 0 | 200 | |


22". brisket" cut, for the purposes of subheading 0202 30 50: the lower part of the forequarter comprising the brisket navel end and the brisket point end.

22". découpe de poitrine dite 'australienne'", au sens de la sous-position 0202 30 50, la partie inférieure du quartier avant comprenant la pointe de poitrine, le milieu de poitrine et le tendron.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Crop, chuck and blade and brisket cuts (a) // 25,73 // // 33. Other // 35,60 // 02.06 C I a) // Meat of bovine animals, salted, in brine, dried or smoked: // // // 1. Unboned (bone-in) // 18,38 // // 2. Boned or boneless // 39,51 // 16.02 B III b) 1 aa) // Other prepared or preserved meat or meat offal containing bovine meat or offal, either uncooked, or a mixture of cooked meat or offal and uncooked meat or offal // 39,51 // // //

Découpes de quartiers avant et de poitrines dites « australiennes » (a) // 25,73 // // 33. autres // 35,60 // 02.06 C I a) // Viandes de l'espèce bovine, salées ou en saumures, séchées ou fumées; // // // 1. non désossées // 18,38 // // 2. désossées // 39,51 // 16.02 B III b) 1 aa) // Autres préparations et conserves de viandes ou d'abats, contenant de la viande ou des abats de l'espèce bovine, non cuits; mélanges de viande ou d'abats cuits et de viande ou d'abats non cuits // 39,51 // // //


22". brisket" cut, for the purposes of subheading 02.01 A II b) 4 bb) 22 : the lower part of the forequarter comprising the brisket navel end and brisket point end.

22. découpe de poitrine dite australienne, au sens de la sous-position 02.01 A II b) 4 bb) 22, la partie inférieure du quartier avant comprenant la pointe de poitrine, le milieu de poitrine et le tendron.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'brisket cut' ->

Date index: 2024-04-22
w