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Archival value
Brix degree
Brix hydrometer
Brix sugar hydrometer
Brix value
Continuing value
Degree Brix
Deprival value
Determine resale value of items
Determine value of used items
Enduring value
Entity value
Entity-specific value
Establish resale value of items
Estimate resale value of items
Evidential-archival value
Exploitable value
Exploitation value
GCV
Gross calorific value
Gross energy value
Gross heating value
Gross specific energy
High heating value
Higher calorific value
Higher heating value
Historical value
Indefinite value
LHV
Lasting value
Liquidation value
Long-term value
Low calorific value
Low heat value
Lower heating value
NCV
Net calorific value
Net heating value
Net specific energy
Opportunity value
Permanent value
Realisation value
Realization value
Research value
Retention value
Secondary value
Upper calorific value
Upper heating value
Utilization value
Value to the business
Value to the firm
°Brix

Vertaling van "brix value " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE


Brix hydrometer | Brix sugar hydrometer

densimètre de Brix | saccharimètre de Brix






archival value [ historical value | continuing value | enduring value | secondary value | long-term value | permanent value | indefinite value | lasting value | research value | evidential-archival value ]

valeur archivistique [ valeur historique | valeur durable | valeur permanente | valeur secondaire ]


exploitable value | exploitation value | liquidation value | realisation value | realization value | utilization value

valeur de consommation | valeur de réalisation immédiate


gross calorific value [ GCV | high heating value | gross heating value | higher calorific value | gross energy value | higher heating value | upper heating value | gross specific energy | upper calorific value ]

pouvoir calorifique supérieur [ PCS | pouvoir calorifique brut ]


value to the firm | deprival value | entity value | entity-specific value | opportunity value | retention value | value to the business

valeur pour l'entreprise | valeur d'utilité pour l'entreprise | valeur d'utilisation pour l'entreprise


low calorific value | low heat value | lower heating value | net calorific value | net heating value | net specific energy | LHV [Abbr.] | NCV [Abbr.]

P.C.I. | pouvoir calorifique inférieur


establish resale value of items | estimate resale value of items | determine resale value of items | determine value of used items

déterminer la valeur de revente de biens
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Grape juice (including grape must), of a Brix value exceeding 67, of a value not exceeding 22 EUR per 100 kg net weight

Jus de raisin (y compris les moûts de raisin), d’une valeur Brix excédant 67, d’une valeur n’excédant pas 22 EUR par 100 kg poids net


Grape juice (including grape must), of a Brix value not exceeding 30, of a value exceeding 18 EUR per 100 kg net weight

Jus de raisin (y compris les moûts de raisin), d’une valeur Brix n’excédant pas 30, d’une valeur excédant 18 EUR par 100 kg poids net


Grape juice (including grape must), of a Brix value exceeding 30 but not exceeding 67, of a value not exceeding 18 EUR per 100 kg net weight

Jus de raisin (y compris les moûts de raisin), d'une valeur Brix excédant 30 mais n'excédant pas 67, d'une valeur n'excédant pas 18 € par 100 kg poids net


Grape juice (including grape must), of a Brix value exceeding 67, of a value not exceeding 22 EUR per 100 kg net weight

Jus de raisin (y compris les moûts de raisin), d'une valeur Brix excédant 67, d'une valeur n'excédant pas 22 € par 100 kg poids net


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Grape juice (including grape must), of a Brix value not exceeding 30, of a value exceeding 18 EUR per 100 kg net weight

Jus de raisin (y compris les moûts de raisin), d'une valeur Brix n'excédant pas 30, d'une valeur excédant 18 € par 100 kg poids net


Moreover, the Directive establishes minimum Brix values (measurement of a soluble dry substance in a liquid) for a list of fruit juices from concentrate.

Par ailleurs, la directive établit des valeurs Brix minimales (mesure dans un liquide de la teneur en matière sèche soluble) pour une liste de jus de fruits à base de concentré.


20091911 | Orange juice, unfermented, brix value > 67 at 20 °c, value of ≤ 30 EUR per 100 kg, whether or not containing added sugar or other sweetening matter (excl. containing spirit and frozen) |

20091911 | Jus d’orange, non fermentés, d’une valeur Brix excédant 67 à 20 °C, d’une valeur n’excédant pas 30 EUR par 100 kg poids, avec ou sans addition de sucre ou d’autres édulcorants, sauf avec addition d’alcool et congelés |


20091199 | Frozen orange juice, unfermented, brix value ≤ 67 at 20 °c, whether or not containing added sugar or other sweetening matter (excl. containing spirit, with a value of ≤ 30 EUR per 100 kg and with > 30 % added sugar) |

20091199 | Jus d’orange congelés, non fermentés, d’une valeur Brix n’excédant pas 67 à 20 °C, avec ou sans addition de sucre ou d’autres édulcorants, sauf avec addition d’alcool, d’une valeur n’excédant pas 30 EUR par 100 kg poids et d’une teneur en sucres d’addition excédant 30 % en poids |


20091191 | Frozen orange juice, unfermented, brix value ≤ 67 at 20 °c, value of ≤ 30 EUR per 100 kg, with > 30 % added sugar (excl. containing spirit) |

20091191 | Jus d’orange congelés, non fermentés, d’une valeur Brix n’excédant pas 67 à 20 °C, d’une valeur n’excédant pas 30 EUR par 100 kg poids et d’une teneur en sucres d’addition excédant 30 % en poids, sauf avec addition d’alcool |


This Codex Standard and the AIJN code of practice also establish minimum Brix values for a list of fruit juices from concentrate; as these values facilitate the testing for minimum quality requirements, they should be taken into consideration as far as they correspond to the reference values used in the Community.

La norme du Codex en question et le code de bonnes pratiques de l’AIJN fixent également des valeurs Brix minimales pour une liste de jus de fruits à base de concentré; ces valeurs facilitant l’évaluation des exigences de qualité minimales, il convient de les prendre en considération dans la mesure où elles correspondent aux valeurs de référence utilisées dans la Communauté.


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