Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Burning machine
Butcher cut
Butcher cuts
Butcher hand saw
Butcher paper
Butcher's chopper
Butcher's cleaver
Butcher's manila
Butcher's tubercle
Butchering
Butchers manila
Butchers' manila
Butchers' wrapping paper
Butchers'tubercle
Cleaver
Cut-off machine
Cutting torch
Flame-cutting machine
Flaying cuts
Halal butcher
Halal meat boner
Halal meat butcher
Halal meat slicer
Meat cutting saw
Meat saw
Slab cutting machine
Torch cutting machine

Vertaling van "butcher cut " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE




meat saw [ meat cutting saw | butcher hand saw ]

scie de boucher [ scie à viande | scie à main de boucher ]




butcher's manila [ butchers manila | butchers' manila ]

papier mince pour boucherie


butcher's chopper | butcher's cleaver | cleaver

couperet


butcher's tubercle | butchers'tubercle

tuberculose verruqueuse


halal meat boner | halal meat slicer | halal butcher | halal meat butcher

boucher en boucherie halal | boucher en boucherie halal/bouchère en boucherie halal | bouchère en boucherie halal


butcher paper | Butchers' wrapping paper

papier de boucherie


burning machine | cut-off machine | cutting torch | flame-cutting machine | slab cutting machine | torch cutting machine

machine à découper au chalumeau | machine d'oxycoupage
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
slaughterhouse waste is any waste occurring at the level of slaughterhouses, cutting plants or butchers, including in particular animal by-products covered by categories 1, 2 and 3 of Regulation (EC) No 1774/2002 of the European Parliament and of the Council of 3 October 2002 laying down health rules concerning animal by-products not intended for human consumption

les déchets d'abattoirs sont tous les déchets produits au niveau des abattoirs, des stations de découpe ou des boucheries, en ce compris notamment les sous-produits animaux couverts par les catégories 1, 2 et 3 du règlement (CE) no 1774/2002 du Parlement européen et du Conseil établissant des règles sanitaires applicables aux sous-produits animaux non destinés à la consommation humaine


The final cuts from Traditionally Farmed Gloucestershire Old Spots are the same as commercial pigs (loins and small cuts thereof e.g. chops, legs, shoulders, spare ribs and belly) but the judgement by the butcher will make a lot of difference in terms of the presentation quality.

Les découpes finales de «Traditionally Farmed Gloucestershire Old Spots» sont les mêmes que pour les espèces commerciales (longes et morceaux de longes, p.ex. côtes, jambons, épaules, travers et poitrine), mais l’appréciation du boucher peut faire toute la différence en termes de qualité de la présentation.


Member States shall carry out frequent official controls to verify the correct application of this Annex and shall ensure that measures are taken to avoid any contamination, particularly in slaughterhouses, cutting plants or other places where specified risk material is removed, such as butcher shops or establishments referred in point 4.1 (c).

Les États membres effectuent fréquemment des contrôles officiels afin de vérifier l’application correcte de la présente annexe et veillent à l’adoption de mesures afin d’éviter toute contamination, en particulier dans les abattoirs, les ateliers de découpe ou dans d’autres lieux au sein desquels les matériels à risque spécifiés sont retirés, comme les boucheries ou les établissements visés au point 4.1 c).


slaughterhouse waste is any waste occurring at the level of slaughterhouses, cutting plants or butchers, including in particular animal by-products covered by categories 1, 2 and 3 of Regulation (EC) No 1774/2002 of the European Parliament and of the Council of 3 October 2002 laying down health rules concerning animal by-products not intended for human consumption (34);

les déchets d'abattoirs sont tous les déchets produits au niveau des abattoirs, des stations de découpe ou des boucheries, en ce compris notamment les sous-produits animaux couverts par les catégories 1, 2 et 3 du règlement (CE) no 1774/2002 du Parlement européen et du Conseil établissant des règles sanitaires applicables aux sous-produits animaux non destinés à la consommation humaine (34);


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
12. Member States shall carry out frequent official inspections to verify the correct application of this part and shall ensure that measures are taken to avoid any contamination, particularly in slaughterhouses, cutting plants or other places where specified risk material is removed, such as butcher shops or establishments referred in point 5(c).

12. Les États membres effectuent fréquemment des contrôles officiels afin de vérifier l'application correcte de la présente annexe et veillent à l'adoption de mesures afin d'éviter toute contamination, en particulier dans les abattoirs, les ateliers de découpe ou dans d'autres lieux au sein desquels les matériels à risque spécifiés sont retirés, comme les boucheries ou les établissements visés au point 5 c).


For technical reasons relating to maturation of the meat, a derogation may be granted on a case-by-case basis for the transportation of meat to cutting plants or butcher shops located in the immediate vicinity of a slaughterhouse, provided that such transport takes not more than two hours .

Pour des raisons techniques liées à la maturation des viandes, une dérogation peut être octroyée au cas par cas pour le transport des viandes vers des ateliers de découpe ou des boucheries de détail situés dans le voisinage immédiat de l'abattoir, pour autant que ce transport ne dure pas plus de deux heures .


For technical reasons relating to maturation of the meat, a derogation may be granted on a case-by-case basis for the transportation of meat to cutting plants or butcher shops located in the immediate vicinity of a slaughterhouse, provided that such transport takes not more than one hour.

Pour des raisons techniques liées à la maturation des viandes, une dérogation peut être octroyée au cas par cas pour le transport des viandes vers des ateliers de découpe ou des boucheries de détail situés dans le voisinage immédiat de l’abattoir, pour autant que ce transport ne dure pas plus d’une heure.


11. Member States shall carry out frequent official inspections to verify the correct application of this Part and shall ensure that measures are taken to avoid any contamination, particularly in slaughterhouses, cutting plants, animal waste processing plants, high-risk processing plants or premises approved by the Member States in accordance with Article 7 of Directive 90/667/EEC, butcher shops registered in accordance with point 6, landfill sites and other facilities for storage or incineration.

11. Les États membres effectuent fréquemment des contrôles officiels afin de vérifier l'application correcte de la présente annexe et veillent à l'adoption de mesures afin d'éviter toute contamination, en particulier dans les abattoirs, les ateliers de découpe, les usines de traitement de déchets animaux, les usines de transformation à haut risque ou les locaux agréés par les États membres conformément à l'article 7 de la directive 90/667/CEE, les boucheries enregistrées conformément au point 6, les sites de décharge et autres install ...[+++]


To those who would say that it is only a semantic distinction between therapeutic and reproductive cloning, I say: I have a butcher's knife in my hand, I can cut up your steak with it quite legally, or I can cut your head off with it quite illegally – proper sanctions, proper penalties.

À ceux qui considéreraient qu'il n'existe qu'une distinction sémantique entre le clonage thérapeutique et reproductif, je dis : j'ai un couteau de boucher dans la main, je peux couper votre steak en toute légalité, ou je peux vous couper la tête en toute illégalité - sanctions adéquates, peines adéquates.


In our view the important and essential thing in this report is that all meat industry products should be covered by compulsory labelling, from basic butchered meat to derivatives, minced meat, cut meat, etc.

Pour nous, dans ce rapport, il est très important et indispensable que tous les produits de la filière soient concernés par ces obligations d'étiquetage depuis la viande brute de boucherie jusqu'aux produits dérivés, viande hachée, découpée et autre.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'butcher cut' ->

Date index: 2023-04-24
w