Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Beta-apo-8' -carotenal
Beta-apo-8'-carotenal
Beta-carotene
C30
CI Food Orange 6
CI food orange 5
CI food orange 6
CI food orange 7
Dispose non-food waste within the food industry
Disposing of non-food waste within the food industry
E 160a
E 160e
E 160f
E160aii
E160e
E160f
Ethyl ester of beta-apo-8'-carotenoic acid
Ethyl ester of beta-apo-8'-carotenoic acid
Food hygiene
Food product safety
Food provenance
Food quality safety
Food risks
Food safety
Get rid of non-food waste within the food industry
Infection in food
Infections in food
Infectious agents in food products
Mixed carotenes
Provenance of food
Recycle non-food waste within the food industry
Safety of food
Traceability in food industry

Vertaling van "ci food orange 5 " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
mixed carotenes | CI food orange 5 [ E 160a (i) ]

carotènes mélangés [ E 160a ]


ethyl ester of beta-apo-8'-carotenoic acid (C30) | CI Food Orange 7, beta- apo-8'-carotenoic ester [ E 160f ]

ester éthylique de l'acide béta-apo-8'-caroténoïque (C 30) [ E 160f ]


beta-apo-8' -carotenal (C30) | CI Food Orange 6 [ E 160e ]

ta-apo-8'-caroténal (C 30) [ E 160e ]


beta-carotene | CI food orange 5 | E160aii

bêta-carotène | colorant alimentaire orange CI no.5 | E160aii


C30 | CI food orange 7 | E160f | ethyl ester of beta-apo-8'-carotenoic acid

C30 | colorant alimentaire rouge 7 | E160f | ester éthylique de l'acide bêta-apo-8'-caroténique


beta-apo-8'-carotenal | C30 | CI food orange 6 | E160e

bêta-apo-8'-caroténale | C30 | colorant alimentaire orange CI 6 | E160e


get rid of non-food waste within the food industry | recycle non-food waste within the food industry | dispose non-food waste within the food industry | disposing of non-food waste within the food industry

éliminer des déchets non alimentaires dans l’industrie alimentaire


food safety [ food product safety | food quality safety | safety of food | food hygiene(UNBIS) ]

sécurité des aliments [ innocuité des aliments | innocuité des produits alimentaires | salubrité des aliments | salubrité des produits alimentaires | sécurité qualitative de l'alimentation | sécurité sanitaire des aliments ]


food traceability, processes for traceability in the food industry | provenance of food | food provenance | traceability in food industry

traçabilité dans l’industrie alimentaire


food risks | infection in food | infections in food | infectious agents in food products

infections alimentaires | intoxications alimentaires
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The MERS CoV and Ebola outbreaks have triggered the activation of the orange level of the Health Emergency Operation Facility of the Health Threats Unit of the Directorate General for Health and Food Safety.

Les épidémies du coronavirus MERS et d’Ebola ont entraîné l’activation du niveau orange du Centre de gestion de crises sanitaires de l’unité «Menaces pour la santé» de la direction générale Santé et sécurité alimentaire.


The use of the food colours Quinoline Yellow (E 104), Sunset Yellow FCF/Orange Yellow S (E 110) and Ponceau 4R, Cochineal Red A (E 124) in certain spirit drinks should be reintroduced as this use is not of safety concern for children.

L’utilisation des colorants alimentaires Jaune de quinoléine (E 104), Sunset Yellow FCF/Jaune orangé S (E 110) et Ponceau 4R, rouge cochenille A (E 124) dans certaines boissons spiritueuses devrait être à nouveau autorisée puisque cette utilisation ne pose aucun problème de sécurité pour les enfants.


flavouring preparations - these are products other than flavouring substances which meet the definition of flavouring and which are obtained from food or other material of vegetable, animal or microbiological origin such as orange oil or vanilla extract.

Les préparations aromatisantes: ce sont des produits, autres que des substances aromatisantes, qui répondent à la définition des arômes et sont obtenus à partir de denrées alimentaires ou d’autres matières d’origine végétale, animale ou microbiologique (exemples: l’huile essentielle d’orange ou l’extrait de vanille).


Foods containing Quinoline Yellow (E 104), Sunset Yellow FCF/Orange Yellow S (E 110) and Ponceau 4R, Cochineal Red A (E 124) that have been lawfully placed on the market before 1 June 2013 but that do not comply with the provisions of this Regulation, may continue to be marketed until stocks are exhausted.

Les denrées alimentaires contenant du jaune de quinoléine (E 104), du Sunset Yellow FCF/Jaune orange S (E 110) et du ponceau 4R, rouge cochenille A (E 124) qui ont été légalement mis sur le marché avant le 1er juin 2013 mais ne sont pas conformes aux dispositions du présent règlement peuvent continuer à être commercialisées jusqu’à épuisement des stocks.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The Authority issued an Opinion on 27 September 2009 related to the re-evaluation on the safety of Sunset Yellow FCF/Orange Yellow S (E 110) as a food additive.

Le 27 septembre 2009, l’Autorité a émis un avis relatif à la réévaluation de l’innocuité du Sunset Yellow FCF/Jaune orange S (E 110) en tant qu’additif alimentaire.


Quinoline Yellow (E 104), Sunset Yellow FCF/Orange Yellow S (E 110) and Ponceau 4R, Cochineal Red A (E 124) are food colours currently approved for use and listed in Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008.

Le jaune de quinoléine (E 104), le Sunset Yellow FCF/Jaune orange S (E 110) et le ponceau 4R, rouge cochenille A (E 124) sont des colorants alimentaires dont l’utilisation est actuellement autorisée et qui figurent à l’annexe II du règlement (CE) no 1333/2008.


It will also hold important market positions in a number of by-products obtained from the orange juice extraction process, such as orange oils and essences, orange pulp and citrus pellets. The by-products are used in the production of chemicals and solvents, aromas and fragrances, paints and cosmetics and animal feed.

Elle occupera également une place importante sur les marchés de plusieurs sous-produits issus du processus d’extraction du jus d’orange, tels que les huiles et essences d’orange, la pulpe d'orange ou les pellets d'agrumes, qui entrent dans la production de produits chimiques et de solvants, d'arômes et de parfums, de peintures, de produits cosmétiques et d’aliments pour animaux.


Orange Nederland N.V ("ONL") and Orange Nederland Breedband B.V ("ONB"), together Orange Netherlands and currently belonging to France Télécom, are Dutch telecom companies.

Orange Nederland N.V («ONL») et Orange Nederland Breedband B.V («ONB»), qui constituent ensemble Orange Netherlands et appartiennent actuellement à France Télécom, sont des sociétés de télécommunications néerlandaises.


This action has been considered necessary following representations from the UK Government and the orange juice industry in the UK who argued that due to the application of entry prices on oranges under the GATT agreement, it was no longer possible to ensure an adequate supply of oranges for the production of fresh orange juice.

Cette action a été jugée nécessaire pour répondre aux demandes du Gouvernement du Royaume-Uni ainsi que de l'industrie du jus d'orange frais au Royaume-Uni qui soutiennent qu'à cause de l'application du prix d'entrée à l'importation d'oranges, conformément aux règles du GATT, il n'est plus possible d'assurer un approvisionnement régulier en oranges pour la production de jus d'orange frais.


The Commission today approved a proposal from the Commissioner for Agriculture and Rural Development, Mr Franz FISCHLER, to establish a tariff quota for the importation of oranges which is aimed at ensuring an adequate supply of oranges for processing into fresh orange juice.

La Commission a approuvé aujourd'hui une proposition du Commissaire chargé de l'Agriculture et du Développement Rural, M. Franz FISCHLER, portant sur l'établissement d'un contingent tarifaire à l'importation des oranges afin d'assurer un approvisionnement suffisant en oranges destinées à être transformées en jus d'orange frais.




Anderen hebben gezocht naar : ci food orange     160a     e 160e     e 160f     e160aii     beta-apo-8'     beta-carotene     food hygiene     food product safety     food provenance     food quality safety     food risks     food safety     infection in food     infections in food     infectious agents in food products     mixed carotenes     provenance of food     safety of food     traceability in food industry     ci food orange 5     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'ci food orange 5' ->

Date index: 2024-02-06
w