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Alcohol-muted grape must
Alcohol-preserved grape must
Analyse new cooking methods
Breathing protection must be worn
Breathing protection required
Concentrated rectified must
Cook vegetable dishes
Cook vegetable products
Cooked must
Cooked wine
Cooking vegetable products
Diet cook
Face mask must be worn
Health care cook
Heated must
Heated or cooked
Heated wine
Investigate new cooking methods
Justice should both be done and ... seen to be done
Must be cooked
Nursery cook
Rectified concentrated grape must
Rectified concentrated must
Research new cooking methods
Respiratory equipment must be used
Search for new cooking methods
Special diet cook
Unfermented wine muted in alcohol
Wear gas mask

Vertaling van "cooked must " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
heated wine [ heated must | cooked must | cooked wine ]

vin cuit [ moût cuit ]






cook vegetable dishes | cook vegetables, fruits, grains, and pulses | cook vegetable products | cooking vegetable products

confectionner des plats à base de légumes | cuisiner des plats végétariens | cuisiner des légumes | préparer des légumes


investigate new cooking methods | search for new cooking methods | analyse new cooking methods | research new cooking methods

étudier de nouvelles méthodes de cuisson


nursery cook | special diet cook | diet cook | health care cook

cuisinier diététicien | cuisinier diététicien/cuisinière diététicienne | cuisinière diététicienne


Justice must not only be done but must manifestly be seen to be done [ Justice should not only be done but should manifestly be seen to be done | Justice must not only be done, but appear to be done | Justice should both be done and ... seen to be done ]

Que la justice soit non seulement rendue mais qu'il soit évident qu'elle est rendue [ Non seulement que justice soit rendue mais qu'il y ait apparence manifeste que justice est rendue | Justice doit non seulement être rendue, mais doit paraître avoir été rendue | Que non seulement justice soit rendue mais qu'il soit manifeste et indubitable qu ]


breathing protection required | breathing protection must be worn | wear gas mask | respiratory equipment must be used | face mask must be worn

masque obligatoire | port du masque obligatoire | protection obligatoire des voies respiratoires | obligation de protéger les voies respiratoires


concentrated rectified must | rectified concentrated grape must | rectified concentrated must

moût concentré rectifié | moût de raisins concentré rectifié | MCR [Abbr.]


alcohol-muted grape must | alcohol-preserved grape must | grape must with fermentation arrested by the addition of alcohol | unfermented wine muted in alcohol

moût de raisins muté à l'alcool | moût muté à l'alcool
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Enrichment of cooked must or concentrated must is prohibited.

L'enrichissement avec du moût cuit ou concentré est interdit.


It is referred to the particular process which implies the prohibition to use cooked must.

Elle fait référence au processus particulier qui implique l'interdiction d'utiliser du moût cuit.


It refers to the particular colour and to the production method that implies the prohibition to use cooked must.

Elle fait référence à la couleur particulière et à la méthode de production qui implique l'interdiction d'utiliser du moût cuit.


(a) the words “must be cooked”, “raw product”, “uncooked” or any equivalent words or word as part of the common name of the product to indicate that the product requires cooking before consumption; and

a) les expressions « doit être cuit », « produit cru » ou « non cuit », selon le cas, ou un terme équivalent inclus dans le nom usuel du produit afin d’indiquer que le produit doit être cuit avant d’être consommé;


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(a) the words “must be cooked”, “raw product”, “uncooked” or any equivalent words or word as part of the common name of the product to indicate that the product requires cooking before consumption; and

a) les expressions « doit être cuit », « produit cru » ou « non cuit », selon le cas, ou un terme équivalent inclus dans le nom usuel du produit afin d’indiquer que le produit doit être cuit avant d’être consommé;


For example: inspectors must regularly check a plant’s sanitation records, employee hygiene, cooking temperatures, ingredient controls, and lab results for pathogens like Listeria, Salmonella, and E. coli.

Par exemple, les inspecteurs doivent régulièrement vérifier les dossiers de l'établissement qui touchent les méthodes de désinfection, l'hygiène des employés, les températures de cuisson, les contrôles des ingrédients et les résultats d'analyse en laboratoire pour le dépistage de pathogènes comme Listeria, Salmonella et E. coli.


1. When the requirements for Salmonella in minced meat, meat preparations and meat products intended to be eaten cooked of all species set down in Annex I are fulfilled, the batches of those products placed on the market must be clearly labelled by the manufacturer in order to inform the consumer of the need for thorough cooking prior to consumption.

1. Lorsque les prescriptions concernant la présence de Salmonella dans la viande hachée, les préparations de viande, et les produits à base de viande destinés à être consommés cuits de toutes les espèces indiquées à l'annexe I sont remplies, le fabricant des lots de ces produits mis sur le marché doit apposer sur ceux-ci un étiquetage clair informant le consommateur de la nécessité d'une cuisson complète avant la consommation.


Fresh, prepared and processed fishery products belonging to the family Gempylidae, in particular Ruvettus pretiosus and Lepidocybium flavobrunneum, may only be placed on the market in wrapped/packaged form and must be appropriately labelled to provide information to the consumer on preparation/cooking methods and on the risk related to the presence of substances with adverse gastrointestinal effects.

Les produits de la pêche frais, préparés et transformés de la famille des Gempylidae, notamment Ruvettus pretiosus et Lepidocybium flavobrunneum, ne peuvent être mis sur le marché que conditionnés ou emballés et doivent être étiquetés de manière appropriée afin d'informer le consommateur des méthodes de préparation et/ou de cuisson, ainsi que du risque lié à la présence de substances susceptibles de causer des troubles gastro-intestinaux.


It requires that : (i) only material from animals fit for human consumption following veterinary inspection may enter the feed chain, (ii) feed must be processed to highest rendering standards (pressure-cooking) and (iii) rendering facilities producing feed must be dedicated to such production to avoid possible cross-contamination.

Ce règlement exige que: (i) seules des matières issues d’animaux déclarés propres à la consommation humaine après une inspection vétérinaire peuvent entrer dans la chaîne de production d’aliments pour animaux; (ii) les aliments pour animaux doivent être traités selon les normes d’équarrissage les plus élevées (traitement thermique sous haute pression) ; (iii) les installations d’équarrissage produisant des aliments pour animaux doivent être réservées à cette production pour éviter une éventuelle contamination croisée.


Adopt manufacturing standards for preserved mushrooms that comply with the following provisions : All preserved, cultivated mushrooms other than culinary preparations such as "mushrooms à la grecque", etc. must be prepared from fresh mushrooms (of cultivated varieties of Agaricus bisporus or Psalliota bispora) and water or mushroom cooking juice with the optional addition of salt (NaCL), vinegar or crystallized critic acid for cooking, spices, flavourings, ascorbic acid used as an anti-oxidant and possibly sodium glutamate.

La Commission vient de recommander aux Etats Membres : 1. d'adopter des normes de fabrication des conserves de champignons conformes aux dispositions suivantes : Toutes les conserves de champignons de Paris (de couche) à l'exception des préparations culinaires telles que "champignons à la grecque" etc, sont préparées à partir des champignons frais (des variétés cultivées de l'ACARICUS BISPORUS ou PSALLIOTA BISPORA) et d'eau ou de jus de cuisson de champignons avec addition facultative de sel (NACL) de vinaigre ou d'acide citrique cristalllisé de qualité alimentaire, d'épices, d'aromates, d'acide ascorbique employé comme antioxygène et éven ...[+++]


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