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Vertaling van "cooking for three " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
investigate new cooking methods | search for new cooking methods | analyse new cooking methods | research new cooking methods

étudier de nouvelles méthodes de cuisson


cook vegetable dishes | cook vegetables, fruits, grains, and pulses | cook vegetable products | cooking vegetable products

confectionner des plats à base de légumes | cuisiner des plats végétariens | cuisiner des légumes | préparer des légumes


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chalumeau coupeur à trois arrivées de gaz


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three-square file | three square file | triangular file | three-quarter file | three-cornered file | three-corner file | triangle file | tri-square file

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triplex apartment | triplex | three-floor apartment | three-story apartment | three-storey apartment | three-story flat | three-storey flat

appartement sur trois étages | appartement triplex | appartement en triplex | triplex


three-quarter pole [ three-quarter mile pole | three-quarter-mile pole | three-quarter mile post | three-quarter-mile post ]

poteau aux trois quarts de mille
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The cooking process is long and traditionally consists of three stages: the initial browning of the meat (from 15 minutes to 1 hour at a temperature of between 95 °C and 115 °C), followed by a period of slow cooking (from 5,5 to 12 hours at a temperature of between 65 °C and 95 °C) and a final short period (10-20 minutes) at a high temperature (95-115 °C).

Elle est longue et se déroule traditionnellement en trois phases: le rissolage des viandes en début de cuisson (de 15 min à 1 h pour une température comprise entre 95 °C et 115 °C), puis une phase de cuisson lente (de 5 h 30 à 12 h pour une température comprise entre 65 °C et 95 °C), et enfin une phase de cuisson courte et énergique, ou coup de feu final (de 10 min à 20 min pour une température comprise entre 95 °C et 115 °C).


This cooking process is long and traditionally consists of three stages: the browning of the meat at the beginning of the process (from 15 minutes to one hour at a temperature of between 95 °C and 115 °C), then a period of slow cooking (from 5h30 to 12h at a temperature between 65 °C and 95 °C), and finally a short, energetic period of cooking (10-20 minutes at a temperature between 95 °C and 115 °C).

Elle est longue et se déroule traditionnellement en trois phases: le rissolage des viandes en début de cuisson (de 15 mn à 1 heure pour une température comprise entre 95 °C et 115 °C), puis une phase de cuisson lente (de 5 heures 30 mn à 12 heures pour une température comprise entre 65 °C et 95 °C), et enfin une phase de cuisson courte et énergique, ou coup de feu final (de 10 mn à 20 mn pour une température comprise entre 95 °C et 115 °C).


According to the International Energy Agency (IEA), currently, one and a half billion of the world’s population have no access to electricity and three billion people rely on traditional biomass (wood, dung, crop residues) for cooking.

Selon l'Agence internationale de l'énergie (AIE), actuellement, un milliard et demi de personnes dans le monde n'ont pas accès à l'électricité et trois milliards de personnes utilisent la biomasse traditionnelle (bois, fumier, résidus de récoltes) à des fins de cuisson des aliments.


At the time of writing this draft recommendation, it had already been ratified by three non-coastal States: Belize, Cuba and Denmark (on behalf of the Faroe Islands), and by one coastal State, the Cook Islands.

Au moment de la rédaction de ce projet de recommandation, trois États non côtiers, à savoir Belize, Cuba et le Danemark (au nom des îles Féroé), et un État côtier, à savoir les îles Cook, avaient déjà procédé à la ratification du texte.


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(ii)cooking for three to five minutes in an enclosed space where the temperature is between 120 and 160 °C and the pressure is between 2 and 5 kg/cm, followed by shelling and freezing of the flesh to a core temperature of – 20 °C.

ii)la cuisson pendant 3 à 5 minutes dans une enceinte fermée où la température est comprise entre 120 et 160 °C et où la pression est comprise entre 2 et 5 kg/cm, suivie d'un décoquillage et d'une congélation de la chair à - 20 °C à cœur.


cooking for three to five minutes in an enclosed space where the temperature is between 120 and 160 °C and the pressure is between 2 and 5 kg/cm, followed by shelling and freezing of the flesh to a core temperature of – 20 °C.

la cuisson pendant 3 à 5 minutes dans une enceinte fermée où la température est comprise entre 120 et 160 °C et où la pression est comprise entre 2 et 5 kg/cm, suivie d'un décoquillage et d'une congélation de la chair à - 20 °C à cœur.


cooking for three to five minutes in an enclosed space where the temperature is between 120 and 160oC and the pressure is between 2 and 5 kg/cm, followed by shelling and freezing of the flesh to a core temperature of -20oC; and

la cuisson pendant 3 à 5 minutes dans une enceinte fermée où la température est comprise entre 120 et 160 oC et où la pression est comprise entre 2 et 5 kg/cm2, suivie d'un décoquillage et d'une congélation de la chair à -20 oC à cœur.


cooking for three to five minutes in an enclosed space where the temperature is between 120 and 160°C and the pressure is between 2 and 5 kg/cm , followed by shelling and freezing of the flesh to a core temperature of -20°C; and

la cuisson pendant 3 à 5 minutes dans une enceinte fermée où la température est comprise entre 120 et 160 °C et où la pression est comprise entre 2 et 5 kg/cm2, suivie d'un décoquillage et d'une congélation de la chair à –20 °C à cœur;


cooking for three to five minutes in an enclosed space where the temperature is between 120 and 160 °C and the pressure is between 2 and 5 kg/cm2, followed by shelling and freezing of the flesh to a core temperature of – 20 °C;

la cuisson pendant 3 à 5 minutes dans une enceinte fermée où la température est comprise entre 120 et 160 °C et où la pression est comprise entre 2 et 5 kg/cm2, suivie d'un décoquillage et d'une congélation de la chair à - 20 °C à cœur;


Remove the cooked rice and prepare six samples weighing 17 grams each, three for each of the two beakers, weighed to within 0,1 grams, keeping them in the plastic bags (5.11) until they are to be measured.

Extraire le riz cuit et préparer 6 échantillons de 17 grammes chacun, trois pour chacun des deux bechers, pesés à une précision de 0,1 gramme, et les remettre dans les sachets (5.11) jusqu'au moment de la mesure.




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