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Ask to produce single malt beverages
Bean cake
Bean cheese
Bean curd
Beancurd
Complete curd processing of cheese
Consult produce single malt beverages
Consult to produce single malt beverages
Cottage cheese
Curd
Curd cheese
Curd fork
Curd rake
Curds
Discuss to produce single malt beverages
Industry
Operate curd processing of cheese
Perform curd processing of cheese
Perform curd processing of cheeses
Produce a meat-based jelly preparation
Produce meat-based jelly preparations
Produce of meat-based jelly preparations
Producing industries
Producing industry
Producing sector
Soya bean curd
Soybean curd
Tofu
Washed curd cheddar
Washed curd cheddar cheese
Washed-curd cheddar
Whey cheese
White cheese

Vertaling van "curd produced " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
complete curd processing of cheese | perform curd processing of cheeses | operate curd processing of cheese | perform curd processing of cheese

transformer le caillé du fromage


washed curd cheddar cheese [ washed curd cheddar | washed-curd cheddar ]

cheddar à caillé lavé


tofu [ beancurd | bean curd | soybean curd | bean cake | soya bean curd | bean cheese ]

tofu [ fromage de soja | caillé de soja | caillé de soya ]


cottage cheese | curd | curds | whey cheese | white cheese

caillebotte | fromage blanc




curd rake [ curd fork ]

râteau à caillé [ fourche à caillé ]




produce a meat-based jelly preparation | produce of meat-based jelly preparations | produce meat-based jelly preparations | produce meat-based jelly preparations

réaliser des préparations de viande en gelée


ask to produce single malt beverages | consult produce single malt beverages | consult to produce single malt beverages | discuss to produce single malt beverages

mener des consultations pour la production de boissons pur malt


industry | producing industries | producing industry | producing sector

industrie | industries productrices | production industrielle et artisanale
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Rennet-based curdling is fast and the curd produced is high in calcium, which means it can be cut into very thin slices. This cutting releases a large amount of soluble proteins and fats into the whey, which is then used to make the ‘Brocciu corse’/‘Brocciu’.

En effet, le caillage réalisé à l’aide de présure est rapide et le caillé obtenu est très calcifié, ce qui permet un tranchage très fin qui a pour effet de libérer une quantité importante de protéines solubles et de matières grasses dans le lactosérum qui est ensuite utilisé pour fabriquer le Brocciu corse/Brocciu.


Curds may be preserved at the producer's premises for future use or prior to freezing or delivery to an artisanal producer. Storage must be at a temperature below 6 °C for a maximum of 72 hours.

Il peut être conservé chez le producteur pour report ou avant congélation ou livraison à artisan, à une température inférieure à 6 °C et pour une durée maximale de 72 heures.


Slow natural drainage, together with the temperature and humidity in the ripening rooms, produce a relatively moist curd. This favours the development of Geotrichum.

Le développement de Geotrichum est favorisé par un caillé relativement humide issu d’un égouttage lent et spontané et par les conditions de température et d’hygrométrie de la cave d’affinage.


It is then left to drain slowly and naturally to produce a moist curd with over 31 % dry matter when put into moulds.

Cette étape se poursuit par un égouttage lent et spontané permettant l’obtention d’un caillé humide (extrait sec au moulage supérieur à 31 %).


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(i) be the product that is made by coagulating milk, milk products or a combination of those things with the aid of bacteria to form a curd and subjecting the curd to the cheddar process or any process other than the cheddar process that produces a cheese having the same physical, chemical and organoleptic properties as those of cheese produced by the cheddar process,

(i) être le produit de la coagulation — à l’aide de bactéries — du lait, de produits du lait ou d’un mélange de ceux-ci, en vue de former un caillé soumis par la suite soit au procédé cheddar, soit à tout autre procédé qui donne du fromage possédant les mêmes propriétés physiques, chimiques et organoleptiques que le fromage produit par le procédé cheddar,


(3) Cheddar cheese shall be the product made by coagulating milk, milk products or a combination thereof with the aid of bacteria to form a curd and subjecting the curd to the cheddar process or any process other than the cheddar process that produces a cheese having the same physical, chemical and organoleptic properties as those of cheese produced by the cheddar process, and

(3) Le fromage cheddar est le produit de la coagulation, à l’aide de bactéries, du lait, de produits du lait ou d’un mélange de ceux-ci, en vue de former un caillé qui est ensuite soumis au procédé cheddar ou à un autre procédé qui donne un fromage possédant les mêmes propriétés physiques, chimiques et organoleptiques que le fromage produit par le procédé cheddar, et :


(a) shall be the product, in the form of discrete curd particles, prepared from skim milk, evaporated skim milk or skim milk powder and harmless acid-producing bacterial cultures;

a) doit être le produit, sous forme de petits grumeaux, préparé à partir de lait écrémé, de lait écrémé évaporé ou de lait écrémé en poudre et de cultures bactériennes anodines qui produisent un acide;


29. Cottage cheese shall be the product, in the form of discrete curd particles, prepared from skim milk, evaporated skim milk or skim milk powder and harmless acid-producing bacterial cultures, may contain milk, cream, milk powder, rennet, salt, calcium chloride, added lactose, pH adjusting agents, relish fruits or vegetables and shall contain not more than

29. Le fromage cottage doit être constitué de petites particules de caillé obtenu à partir de lait écrémé, de lait écrémé concentré, de lait écrémé en poudre et de cultures bactériennes acidogènes inoffensives; il peut contenir du lait, de la crème, du lait en poudre, de la présure, du sel, du chlorure de calcium, un complément de lactose, un rajusteur de pH, de la relish, des fruits, des légumes, et doit contenir au plus


alternatively, it should be possible, at the stage when the drained curds are mixed with salt, to add fresh butter up to a proportion of 15 % to improve the texture, flavour and aroma of the ‘Kopanisti’, a practice which is widespread in domestic cheese-making within the production area. The butter is made from the cream obtained after skimming the milk produced in the area of the Cyclades, which is used in the production of other cheeses in the area. The milk is produced from the same dairy animals that are kept under the same condit ...[+++]

que l’on puisse également, lors de la phase d’adjonction de sel au caillé égoutté, incorporer un pourcentage maximal de 15 % de beurre frais pour améliorer la texture, la saveur et l’arôme de la «kopanisti», pratique généralement suivie dans les fromageries de type familial dans l’aire de production. Ce beurre est fabriqué avec la crème obtenue suite à l'écrémage du lait dans les Cyclades et est utilisé pour produire d’autres fromages de la région. Par ailleurs, le lait provient des mêmes animaux laitiers, élevés dans les mêmes conditions et nourris de la même manière, ainsi que dans la même zone délimitée des îles des Cyclades.


Olmützer Quargel is an acid curd cheese which originated in Austrian Moravia (cf'. Handbuch der Käse', Dr Heinrich Mair-Waldburg (ed.)) and has been produced in Austria since about the end of the 19th century.

L’«Olmützer Quargel» est un fromage de lait caillé originaire de la Moravie autrichienne (cf. ‘Handbuch der Käse’, sous la direction de Heinrich Mair-Waldburg) qui est produit en Autriche depuis à peu près la fin du 19e siècle.


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