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Ageing of meat
Cure
Cured meat
Cured smoked meat
Curing
Dried meat
Heavy baconer
Heavy pig
Lean meat as percentage of carcass weight
Lean meat percentage
Lean-meat content
Lean-meat content of pig carcass
Meat curing worker
Meat of pigs
Meat-curing operator
Meat-type pig
Meat-type swine
Pickling
Pig meat
Pig meat
Pigmeat
Pigmeat
Pork
Pork
Salting

Traduction de «curing pig meat » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
heavy baconer | heavy pig | meat-type pig | meat-type swine

porc à viande | porc charcutier | porc maigre


meat curing worker [ meat-curing operator ]

salaisonnier


pigmeat (1) | pig meat (2) | meat of pigs (3) | pork (4)

viande de porc


pork [ pigmeat | pig meat ]

viande de porc [ viande porcine ]




lean meat as percentage of carcass weight | lean meat percentage | lean-meat content | lean-meat content of pig carcass

teneur en viande maigre | teneur en viande maigre des carcasses de porc | viande maigre estimée en pourcentage du poids de la carcasse | TVM [Abbr.]


curing | cure | pickling | salting | ageing of meat

saumurage | salaison | salage | maturation | maturation de la viande




technical centre for cured, prepared and preserved meat

centre technique de la salaison, de la charcuterie et des conserves de viandes | CTSCCV [Abbr.]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
The phrase ‘techniques of the plain’ means those methods for processing and curing pig meat that developed as far back as the Etruscan and Roman period owing to the presence of pig farms dedicated, among other things, to supplying food for the Roman legions. In the hills around the plain, these techniques were combined with the opportunity to make easier use of the salt from the Salsomaggiore mines as a result of the hills being the traditional focal point for processing the salt, which, being a precious substance, was processed in areas that were located far from communication routes and were thus more secure from possible raids.

Par «techniques des plaines», il faut entendre les pratiques de transformation et de maturation des viandes de porc qui se sont développées à l’époque étrusque et romaine en raison également de la présence d’élevages porcins destinés, notamment, à fournir des aliments aux légions romaines et qui, sur les collines en bordure des plaines, ont profité d’une utilisation plus facile du sel provenant des mines de Salsomaggiore, commune des collines où se concentraient traditionnellement les activités de transformation du sel.


Today’s meat curing workers have inherited their know-how from this tradition of having pigs in the local domestic economy.

[.] Un mois et demi après, on dessalait le cochon et [.] on suspendait jambons et quartiers de lard [.]» Les salaisonniers actuels ont hérité leur savoir-faire de cette tradition issue de la présence de porcs dans l’économie domestique locale.


The Community has set strict rules on imports of live pigs and of fresh and cured pig meat to prevent the introduction of classical swine fever.

La Communauté a soumis l'importation de porcins vivants, de viande de porc fraîche et de produits de salaison à base de porc à des règles rigoureuses afin de prévenir l'apparition de la PPC.




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Date index: 2021-05-19
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