Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Beginning of the regeneration cutting
Cut from the carcasse after cooling-off
Cut glass
Cut glass plates
Cut of the carcass
Cut the glass
Cut the grass under a person's feet
Cut the ground from under somebody's feet
Cutting capacity of the blowpipe
Cutting capacity of the burner
Cutting capacity of the torch
Cutting face
Fabric laying out for cutting purposes
Fabric spreading
Fabric spreading for cutting purposes
Fabric spreading in the fashion industry
First cutting
First felling
Initiation of cutting
Livestock Carcass Grading Fees Order
National Hog Carcass Cut-Out
Preempt somebody
Preparatory cutting
Preparatory felling
Pull the rug from under someone
Steal one's thunder
Steal the thunder
Take the wind out of somebody's sails
Trip a person's heels
Use tools to cut out glass

Vertaling van "cut the carcass " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
categorise cut parts of carcasses inside cooling compartments | sort cut parts of a carcass inside a cooling compartment | catalogue cut parts of carcasses inside cooling compartments | sort cut parts of carcasses inside cooling compartments

trier des parties de carcasses dans des chambres froides


cut of the carcass

découpe de la carcasse | dissection de la carcasse


cut from the carcasse after cooling-off

découpe de la carcasse après ressuage


Livestock Carcass Grading Fees Order [ Order prescribing fees to be paid by users of services provided by the Food Production and Inspection Branch of the Department of Agriculture and Agri-Food respecting the grading of livestock carcasses ]

Arrêté sur les prix applicables au classement des carcasses de bétail [ Arrêté fixant le prix à payer par les bénéficiaires des services fournis par la Direction générale de la production et de l'inspection des aliments du ministère de l'Agriculture et de l'Agroalimentaire relativement au classement des carcasses de bétail ]


cutting capacity of the blowpipe | cutting capacity of the burner | cutting capacity of the torch

capacité de coupe du chalumeau | puissance du chalumeau-coupeur


cut glass plates | cut the glass | cut glass | use tools to cut out glass

couper du verre


cut the ground from under somebody's feet [ steal one's thunder | steal the thunder | take the wind out of somebody's sails | preempt somebody | pull the rug from under someone | trip a person's heels | cut the grass under a person's feet ]

couper l'herbe sous les pieds de quelqu'un


National Hog Carcass Cut-Out

Atelier national sur le découpage des carcasses de porc


preparatory cutting | preparatory felling | first felling | first cutting | beginning of the regeneration cutting | initiation of cutting | cutting face

première coupe de régénération


fabric laying out for cutting purposes | fabric spreading | fabric spreading for cutting purposes | fabric spreading in the fashion industry

matelassage du tissu dans l’industrie de la mode
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
In order to facilitate the operation of cutting premises, the provision that allows the cutting of carcasses of domestic swine under certain conditions pending the results of the Trichinella examination, should also apply to horses under the same conditions.

Afin de faciliter le fonctionnement des locaux de découpe, la disposition qui autorise la découpe des carcasses de porcins domestiques, sous certaines conditions, dans l'attente des résultats de l'examen visant à détecter la présence de Trichinella, devrait également s'appliquer aux chevaux dans les mêmes conditions.


(1.1) In the case of a carcass that is grade-stamped Canada A, Canada AA, Canada AAA or Canada Prime, the carcass need not be roller-branded if the carcass is further processed into primal or sub-primal cuts at the establishment, or at a cutting establishment that is owned by the same person or persons who own the establishment.

(1.1) Dans le cas d’une carcasse marquée de l’estampille de classification Canada A, Canada AA, Canada AAA ou Canada Primé, l’apposition de la marque d’estampillage sur la carcasse est facultative si la carcasse subit, à l’établissement ou à un établissement de découpe appartenant au même propriétaire que l’établissement, une transformation ultérieure en coupes primaires ou en coupes sous-primaires.


(1.1) In the case of a carcass that is grade-stamped Canada A, Canada AA, Canada AAA or Canada Prime, the carcass need not be roller-branded if the carcass is further processed into primal or sub-primal cuts at the establishment, or at a cutting establishment that is owned by the same person or persons who own the establishment.

(1.1) Dans le cas d’une carcasse marquée de l’estampille de classification Canada A, Canada AA, Canada AAA ou Canada Primé, l’apposition de la marque d’estampillage sur la carcasse est facultative si la carcasse subit, à l’établissement ou à un établissement de découpe appartenant au même propriétaire que l’établissement, une transformation ultérieure en coupes primaires ou en coupes sous-primaires.


(7) No grader shall grade a veal carcass unless an employee of the establishment or cutting establishment, as the case may be, has, at least 10 minutes before grading and to the satisfaction of the grader, made a fresh cut on the lean of the brisket in order to enable the grader to determine the colour reading of the veal carcass.

(7) Le classificateur ne peut classer une carcasse de veau que si un employé de l’établissement ou de l’établissement de découpe, selon le cas, au moins 10 minutes avant le classement de la carcasse, a pratiqué une incision dans le maigre de la pointe de poitrine, que le classificateur juge satisfaisante, afin de permettre à celui-ci de déterminer la valeur colorimétrique de la carcasse.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Once the two FTAs are ratified, the United States will have duty-free, tariff-free access for all cuts from carcasses.grading high-quality grades in the U.S. We'll have only part of the carcass from Canada.

Lorsque l'un des deux ALE aura été ratifié, les États-Unis pourront exporter en franchise pour toutes les coupes des carcasses.classées de qualité supérieure aux États-Unis. Le Canada n'exportera qu'une partie de la carcasse.


The number of bovine carcasses or wholesale cuts of carcasses, from which removal of the vertebral column is required as well as he number where removal of the vertebral column is not required shall be added to the document referred to in Article 2(1) of Regulation (EC) No 136/2004 in case of imports.

Le nombre de carcasses ou de coupes de gros de carcasses de bovins dont le retrait de la colonne vertébrale est exigé et le nombre de celles dont le retrait de la colonne vertébrale n’est pas exigé sont ajoutés sur le document visé à l’article 2, paragraphe 1, du règlement (CE) no 136/2004, pour les importations.


specific information on the number of bovine carcasses or wholesale cuts of carcasses, from which removal of the vertebral column is required as well as the number where removal of the vertebral column is not required, shall be added on the commercial document relating to consignments of meat.

des informations spécifiques sur le nombre de carcasses ou de coupes de gros de carcasses de bovins dont le retrait de la colonne vertébrale est exigé et le nombre de celles dont le retrait de la colonne vertébrale n’est pas exigé sont ajoutées sur le document commercial concernant les envois de viandes.


Specific information on the number of bovine carcasses or wholesale cuts of carcasses, from which removal of the vertebral column is required and from which removal of the vertebral column is not required shall be added to the document referred to in Article 2(1) of Regulation (EC) No 136/2004 in case of imports.

Des informations spécifiques sur le nombre de carcasses ou de coupes de gros de carcasses de bovins dont le retrait de la colonne vertébrale est exigé et le nombre de celles dont le retrait de la colonne vertébrale n’est pas exigé sont ajoutées sur le document visé à l’article 2, paragraphe 1, du règlement (CE) no 136/2004, pour les importations.


when removal of the vertebral column is not required, carcasses or wholesale cuts of carcasses of bovine animals containing vertebral column shall be identified by a clearly visible blue stripe on the label referred to in Regulation (EC) No 1760/2000;

lorsque le retrait de la colonne vertébrale n’est pas exigé, les carcasses ou les coupes de gros de carcasses de bovins contenant la colonne vertébrale sont identifiées par une bande bleue clairement visible sur l’étiquette mentionnée dans le règlement (CE) no 1760/2000;


Facilities will be created to cut the carcasses into marketable portions.

Des installations de découpe des carcasses en morceaux commercialisables seront créées.


w