1. For the purposes of this Regulation, the definition of ‘food business operator’ in point (3) of Article 3 of Regulation (EC) No 178/2002 of the European Parliament and of the Council (3), the definition of ‘establishment’ in point (c) of Article 2(1) of Regulation (EC) No 852/2004 of the European Parliament and of the Council (4), as well as the definitions of ‘minced meat’, ‘slaughterhouse’ and ‘cutting plant’ laid down respectively in points 1.13, 1.16 and 1.17 of Annex I to Regulation (EC) No 853/2004 of the European Parliament and of the Council (5) shall apply.
1. Aux fins du présent règlement, la définition de l’«exploitant du secteur alimentaire» figurant à l’article 3, point 3, du règlement (CE) no 178/2002 du Parlement européen et du Conseil (3), la définition de l’«établissement» figurant à l’article 2, paragraphe 1, point c), du règlement (CE) no 852/2004 du Parlement européen et du Conseil (4), ainsi que les définitions des «viandes hachées», de l’«abattoir» et de l’«atelier de découpe» figurant respectivement aux points 1.13, 1.16 et 1.17 de l’annexe I du règlement (CE) no 853/2004 du Parlement européen et du Conseil (5) s’appliquent.