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Assistant meat and meat products distribution manager
Assistant wholesale merchant in meat and meat products
Bacon
Co-mingled meat products
Cold meats
Commingled meat products
Corned beef
Fattening for meat production
Feeding for meat production
Find meat products
Foie gras
Frogs' legs
Goose liver
Ham
Identify meat products
Meat Inspection Act
Meat and meat products distribution manager
Meat and meat products logistics planner
Meat extract
Meat paste
Meat product
Meat products factory
Plant for prepared meat products
Prepared meats
Processed meat product
Pâté
Sausage
Seek meat products
Trace meat products
Trainee meat and meat products distribution manager
Wholesale merchandiser in meat and meat products
Wholesale merchant in meat and meat products

Traduction de «find meat products » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
find meat products | identify meat products | seek meat products | trace meat products

assurer la traçabilité de produits à base de viande


assistant meat and meat products distribution manager | trainee meat and meat products distribution manager | meat and meat products distribution manager | meat and meat products logistics planner

responsable de la logistique distribution de viandes et de produits à base de viande


assistant wholesale merchant in meat and meat products | wholesale merchandiser in meat and meat products | trader, wholesale in meat and meat products | wholesale merchant in meat and meat products

négociant grossiste en viandes et produits à base de viande | négociant grossiste en viandes et produits à base de viande/négociante grossiste en viandes et produits à base de viande | négociante grossiste en viandes et produits à base de viande


meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]


Meat Inspection Act [ An Act respecting the import and export of and interprovincial trade in meat products, the registration of establishments, the inspection of animals and meat products in registered establishments and the standards for those establishments and for animals ]

Loi sur l'inspection des viandes [ Loi concernant l'importation, l'exportation et le commerce interprovincial des produits de viande, l'agrément des établissements, l'inspection des animaux et des produits de viande dans les établissements agréés et les normes relatives à ces ét ablissemen ]


fattening for meat production | feeding for meat production

engraissement pour la production de viande


meat products factory | plant for prepared meat products

charcuterie-salaisonnerie | unité de transformation des viandes | usine de charcuterie


fattening for meat production | feeding for meat production

engraissement pour la production de viande


commingled meat products [ co-mingled meat products ]

produits de viande de même provenance


International convention concerning the export and import of animal products other than meat, meat preparation, fresh animal products, milk and milk products

International convention concerning the export and import of animal products other than meat, meat preparation, fresh animal products, milk and milk products
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Unfortunately, some drugs are impossible to detect, so even if the meat is tested to find out whether it has been contaminated by such and such a product, it could test negative because the substance in the meat is not there in sufficient quantity to be detected.

Malheureusement, certaines drogues sont impossibles à détecter. Alors, même si on fait une analyse de la viande pour savoir si elle a été contaminée par un tel produit, elle pourrait être négative parce que la substance contenue dans la viande n'est pas présente en assez grande quantité pour être détectable.


(Return tabled) Question No. 129 Mr. Alex Atamanenko: With regard to the horse slaughter industry in Canada: (a) what is the government’s policy on requiring medical history on equine identity documents (EID) only for the last six months of a horse’s life, and not for an entire lifespan; (b) does the government have information on what happened to the meat from the racehorse Backstreet Bully, who had been administered several courses of a variety of banned medications throughout its lifetime, prior to being sold into the slaughter pipeline, and what are the details of Backstreet Bully’s EID and all other traceability documents and recor ...[+++]

(Le document est déposé) Question n 129 M. Alex Atamanenko: En ce qui concerne l’industrie de l’abattage des chevaux au Canada: a) quelle est la politique du gouvernement relative au fait qu’il n’est pas nécessaire d’avoir un document d’information équine (DIE) sauf pour les derniers six mois de la vie d’un cheval et non depuis sa naissance; b) le gouvernement dispose-t-il d’information sur ce qui est advenu de la viande du cheval de course Backstreet Bully, auquel on a administré plusieurs séries de médicaments bannis tout au long de sa vie, avant d’être vendue à la chaîne d’abattage, et quels sont les détails du DIE de Backstreet Bull ...[+++]


L. whereas, whilst the draft Commission Directive would not permit the use of thrombin as a food additive in meat products served in restaurants or other public establishments serving food, there is however, a clear risk that meat containing thrombin would find its way into meat products served in restaurants or other public establishments serving food, given the higher prices that can be obtained for pieces of meat served as a single meat product,

L. considérant que, bien que le projet de directive de la Commission ne permette pas l'utilisation de la thrombine en tant qu'additif alimentaire dans les produits à base de viande proposés dans les restaurants ou autres établissements publics servant de la nourriture, il existe un risque évident que de la viande contenant de la thrombine se retrouve dans les produits à base de viande servis dans ces établissements, étant donné que des prix plus élevés peuvent être demandés pour des pièces de viande servies comme produits à base de viande non reconstituée,


L. whereas, whilst the draft Commission Directive would not permit the use of thrombin as a food additive in meat products served in restaurants or other public establishments serving food, there is however, a clear risk that meat containing thrombin would find its way into meat products served in restaurants or other public establishments serving food, given the higher prices that can be obtained for pieces of meat served as a single meat product,

L. considérant que, bien que le projet de directive de la Commission ne permette pas l'utilisation de la thrombine en tant qu'additif alimentaire dans les produits à base de viande proposés dans les restaurants ou autres établissements publics servant de la nourriture, il existe un risque évident que de la viande contenant de la thrombine se retrouve dans les produits à base de viande servis dans ces établissements, étant donné que des prix plus élevés peuvent être demandés pour des pièces de viande servies comme produits à base de viande non reconstituée,


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L. whereas, whilst the draft Commission Directive would not permit the use of thrombin as a food additive in meat products served in restaurants or other public establishments serving food, there is however, a clear risk that meat containing thrombin would find its way into meat products served in restaurants or other public establishments serving food, given the higher prices that can be obtained for pieces of meat served as a single meat product,

L. considérant que, bien que le projet de directive de la Commission ne permette pas l'utilisation de la thrombine en tant qu'additif alimentaire dans les produits à base de viande proposés dans les restaurants ou autres établissements publics servant de la nourriture, il existe un risque évident que de la viande contenant de la thrombine se retrouve dans les produits à base de viande servis dans ces établissements, étant donné que des prix plus élevés peuvent être demandés pour des pièces de viande servies comme produits à base de viande non reconstituée,


Whilst the draft Commission directive would not permit the use of thrombin as a food additive in meat products served in restaurants or other public establishments serving food, there is, however, a clear risk that meat containing thrombin would find its way into meat products served in restaurants or other public establishments serving food, given the higher prices that can be obtained for pieces of meat served as a single meat product.

Bien que le projet de directive de la Commission ne permette pas l’utilisation de la thrombine en tant qu’additif alimentaire dans les produits à base de viande proposés dans les restaurants ou autres établissements publics servant de la nourriture, il existe un risque évident que de la viande contenant de la thrombine ne se retrouve dans les produits à base de viande servis dans ces établissements, étant donné que des prix plus élevés peuvent être demandés pour des pièces de viande servies comme produits à base de viande non reconstituée.


In reaction to these findings, the EU carried out a complementary risk assessment and mandated the Scientific Committee on Veterinary measures relating to Public Health (SCVPH) to evaluate the risks to human health from hormone residues in bovine meat and meat products treated with six hormones for growth promotion.

En réponse à ces déclarations, l'UE a procédé à une évaluation des risques complémentaire et a mandaté le comité scientifique des mesures vétérinaires en rapport avec la santé publique (CSVSP) afin qu'il évalue les risques créés pour la santé humaine par les résidus d'hormones dans la viande de bœuf et les produits à base de viande bovine traités avec six hormones de croissance.


2. To achieve this goal they increased protein feeds, seeking, in the ultra-liberal climate which characterized the Commission, to find meat-and-bone meal products at the lowest possible cost.

2) Pour ce faire, ils ont augmenté l'alimentation protéinique, en recherchant, dans le bain de l'ultralibéralisme qu'amenait la Commission européenne, des productions de farine carnée au moindre coût.


This is the main finding of the Scientific Committee for Veterinary Measures relating to Public Health which has unanimously adopted an opinion on potential risks to human health from hormone residues in meat and meat products.

Telle est la principale conclusion du Comité scientifique des mesures vétérinaires en rapport avec la santé publique qui a adopté à l'unanimité un avis sur les risques potentiels pour la santé humaine liés aux résidus hormonaux dans la viande et les produits carnés.


It should be stressed that if and when all steps have been approved exports under this scheme would apply only to meat and meat products from animals over six months and under thirty months of age (The chance of finding a case of BSE found in animals of this age is negligible).

Il convient de souligner que si toutes les démarches à effectuer sont approuvées, et seulement à ce moment, seuls pourront être exportés au titre de ce régime la viande et les produits dérivés issus d'animaux de plus de six mois et de moins de trente mois (la possibilité de détecter un cas d'ESB chez des animaux de cet âge est négligeable).




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Date index: 2022-08-29
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