Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Beef fondue
Beurre fondu
Blazer
Bourguignonne fondue
Burgundy fondue
Cheese fondue
Chinese fondue
Court bouillon fondue
Dish for fondue
Fondue
Fondue Neuchâteloise
Fondue bourguignonne
Fondue chinoise
Fondue plate
Fondue pot
Neuchâtel fondue
Neuchâteloise fondue
Parmesan fondue
Rendered butter
Resolidified butter
Swiss fondue

Vertaling van "fondue " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
fondue Neuchâteloise [ Neuchâteloise fondue | Neuchâtel fondue ]

fondue neuchâteloise


Chinese fondue [ fondue chinoise | court bouillon fondue ]

fondue chinoise






parmesan fondue

fondue parmesan | fondue au parmesan | fondu parmesan | fondu au parmesan | croquette au parmesan






bourguignonne fondue [ fondue bourguignonne | Burgundy fondue | beef fondue ]

fondue bourguignonne




beurre fondu | rendered butter | resolidified butter

beurre fondu | beurre resolidifié
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
SEB and Moulinex sell a large number of small electrical appliances including deep fryers, mini-ovens, toasters, waffle makers, rice and steam cookers, appliances for 'pierrade', 'fondue' and 'raclette' or coffeemakers, blenders and mixers and irons.

SEB et Moulinex commercialisent à elles deux un grand nombre d'appareils de petit électroménager dont friteuses, mini-fours, grille-pains, gaufriers, auto-cuiseurs, appareils à pierrade, fondue ou raclette ou encore cafetières, robots ménagers et fers à repasser.


WHEREAS THE MAXIMUM RATE OF DUTY ON PREPARATIONS KNOWN AS CHEESE FONDUES IN SUB-HEADING N 21.07 E OF THE COMMON CUSTOMS TARIFF ANNEXED TO COUNCIL REGULATION ( EEC ) N 950/68 ( 2 ) OF 28 JUNE 1968 , AS LAST AMENDED BY REGULATION ( EEC ) N 455/69 ( 3 ) , IS 35 UNITS OF ACCOUNT PER 100 KG NET ; WHEREAS IT APPEARS FROM THE ADDITIONAL NOTE TO CHAPTER 21 OF THAT TARIFF THAT THE INCLUSION OF PREPARATIONS KNOWN AS CHEESE FONDUES UNDER THAT SUB-HEADING IS SUBJECT TO PRODUCTION OF A CERTIFICATE ISSUED UNDER THE CONDITIONS LAID DOWN BY THE COMPETENT AUTHORITIES OF THE EUROPEAN COMMUNITIES ;

CONSIDERANT QUE LE DROIT AUTONOME PREVU POUR LES PREPARATIONS DITES " FONDUES " , DE LA SOUS-POSITION 21.07 E DU TARIF DOUANIER COMMUN ANNEXE AU REGLEMENT ( CEE ) N 950/68 DU CONSEIL , DU 28 JUIN 1968 ( 2 ) , MODIFIE EN DERNIER LIEU PAR LE REGLEMENT ( CEE ) N 455/69 ( 3 ) , COMPORTE UN MAXIMUM DE PERCEPTION DE 35 UNITES DE COMPTE PAR 100 KG DE POIDS NET ; QU'IL RESULTE DE LA NOTE COMPLEMENTAIRE DU CHAPITRE 21 DUDIT TARIF QUE L'ADMISSION DES PREPARATIONS DITES " FONDUES " DANS LA SOUS-POSITION PRECITEE EST SUBORDONNEE A LA PRESENTATION D'UN CERTIFICAT DELIVRE DANS LES CONDITIONS PREVUES PAR LES AUTORITES COMPETENTES DES COMMUNAUTES EUROP ...[+++]


THE CERTIFICATE WHICH MUST BE PRODUCED IN ORDER FOR PREPARATIONS KNOWN AS CHEESE FONDUES TO BE INCLUDED UNDER COMMON CUSTOMS TARIFF SUB-HEADING N 21.07 E SHALL SATISFY THE REQUIREMENTS SET OUT IN THIS REGULATION .

LE CERTIFICAT A LA PRESENTATION DUQUEL EST SUBORDONNEE L'ADMISSION DES PREPARATIONS DITES " FONDUES " DANS LA SOUS-POSITION 21.07 E DU TARIF DOUANIER COMMUN DOIT REPONDRE AUX EXIGENCES DEFINIES AU PRESENT REGLEMENT .


WHEREAS IN ACCORDANCE WITH ARTICLE 4 ( 1 ) OF COMMISSION REGULATION ( EEC ) N 1062/69 ( 2 ) OF 6 JUNE 1969 , SPECIFYING THE REQUIREMENTS RELATING TO CERTIFICATES THE PRODUCTION OF WHICH IS REQUIRED FOR CHEESE FONDUES TO BE CLASSIFIED UNDER SUB-HEADING N 21.07 E OF THE COMMON CUSTOMS TARIFF , A CERTIFICATE IS VALID ONLY IF IT IS DULY CERTIFIED BY ONE OF THE BODIES SHOWN IN A LIST TO BE PREPARED ;

CONSIDERANT QUE , CONFORMEMENT AUX DISPOSITIONS DE L'ARTICLE 4 PARAGRAPHE 1 DU REGLEMENT ( CEE ) N 1062/69 DE LA COMMISSION DU 6 JUIN 1969 FIXANT LES CONDITIONS AUXQUELLES DOIVENT REPONDRE LES CERTIFICATS A LA PRESENTATION DESQUELS EST SUBORDONNEE L'ADMISSION DES PREPARATIONS DITES " FONDUES " DANS LA SOUS-POSITION 21.07 E DU TARIF DOUANIER COMMUN ( 2 ) , UN CERTIFICAT N'EST VALABLE QUE S'IL EST DUMENT VISE PAR UN ORGANISME FIGURANT SUR UNE LISTE A ETABLIR ;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
WHEREAS SUB-HEADING N 21.07 E RELATES TO GOODS COVERED BY COUNCIL REGULATION ( EEC ) N 1059/69 ( 4 ) OF 28 MAY 1969 DETERMINING THE SYSTEM OF TRADE APPLICABLE TO CERTAIN GOODS RESULTING FROM THE PROCESSING OF AGRICULTURAL PRODUCTS ; WHEREAS IN ACCORDANCE WITH THE SECOND SUBPARAGRAPH OF ARTICLE 8 ( 1 ) OF THAT REGULATION , WHERE THE APPLICATION OF THE MAXIMUM RATE OF CHARGE IS SUBJECT TO SPECIFIC CONDITIONS , SUCH CONDITIONS MUST BE DETERMINED IN ACCORDANCE WITH THE PROCEDURE LAID DOWN IN ARTICLE 3 ( 2 ) AND ( 3 ) OF REGULATION ( EEC ) N 97/69 ; WHEREAS THE REQUIREMENTS APPLICABLE TO CERTIFICATES WHICH MUST BE PRODUCED IN ORDER FOR PREPARATIONS KNOWN AS CHEESE FONDUES TO BE IN ...[+++]

CONSIDERANT QUE LA SOUS-POSITION 21.07 E EST AFFERENTE A DES MARCHANDISES AUXQUELLES S'APPLIQUE LE REGLEMENT ( CEE ) N 1059/69 DU CONSEIL , DU 28 MAI 1969 , DETERMINANT LE REGIME D'ECHANGES APPLICABLES A CERTAINES MARCHANDISES RESULTANT DE LA TRANSFORMATION DE PRODUITS AGRICOLES ( 4 ) ; QUE , CONFORMEMENT A L'ARTICLE 8 PARAGRAPHE 1 DEUXIEME ALINEA DUDIT REGLEMENT , LORSQUE L'APPLICATION D'UN MAXIMUM DE PERCEPTION EST SUBORDONNE A LA REALISATION DE CONDITIONS PARTICULIERES , CES CONDITIONS SONT A DETERMINER SELON LA PROCEDURE PREVUE A L'ARTICLE 3 PARAGRAPHES 2 ET 3 DU REGLEMENT ( CEE ) N 97/69 ; QU'IL Y A LIEU DES LORS DE DEFINIR SELON CETTE PROCEDURE LES CONDITIONS AUXQUELLES DOIT REPONDRE LE CERTIFICAT A LA PRESENTATION DUQUEL EST SUBORD ...[+++]


SPECIFYING THE REQUIREMENTS RELATING TO CERTIFICATES WHICH MUST BE PRODUCED IN ORDER FOR PREPARATIONS KNOWN AS CHEESE FONDUES TO BE INCLUDED UNDER SUB-HEADING N 21.07 E OF THE COMMON CUSTOMS TARIFF

FIXANT LES CONDITIONS AUXQUELLES DOIVENT REPONDRE LES CERTIFICATS A LA PRESENTATION DESQUELS EST SUBORDONNEE L'ADMISSION DES PREPARATIONS DITES " FONDUES " DANS LA SOUS-POSITION 21.07 E DU TARIF DOUANIER COMMUN


J) Definition/classification * restrictive definition of fondue cheese; * tariff classification of ice cream powder; * minimum protein content of skimmed milk powder.

J) Définition/classification * Définition restrictive du fromage pour fondue * Classification tarifaire de la poudre pour crème glacée * Contenu minimum en protéines de la poudre de lait écrémé.




Anderen hebben gezocht naar : burgundy fondue     chinese fondue     neuchâtel fondue     neuchâteloise fondue     swiss fondue     beef fondue     beurre fondu     blazer     bourguignonne fondue     cheese fondue     court bouillon fondue     dish for fondue     fondue     fondue neuchâteloise     fondue bourguignonne     fondue chinoise     fondue plate     fondue pot     parmesan fondue     rendered butter     resolidified butter     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'fondue' ->

Date index: 2021-03-23
w