Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Capacity
Conduct kneading of food products
Cropping capacity
Diet food
Dietary food
Dietary product
Dietetic food
Excess production capacity
Execute blending of food product
Feed conversion capacity
Feed conversion efficiency
Food products
Food utilisation capacity
Foods for particular nutritional uses
Handle vibratory feeder in food production
Knead food products
Operate kneading of food products
Operate mixing of food product
Operate mixing of food products
Operate vibratory feeder in food production
Parnuts
Perform blending of food product
Perform kneading of food products
Processed food
Processed food product
Production capacity
Production potential
Productive capacity
Productivity
Utilise vibratory feeder in food production
Work vibratory feeder in food production
Yielding capacity

Traduction de «food production capacity » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
feed conversion capacity | feed conversion efficiency | food utilisation capacity

capacité de transformation des aliments | capacité d'utilisation du fourrage | efficience alimentaire


production capacity [ excess production capacity | production potential ]

capacité de production [ potentiel de production | surcapacité de production ]


execute blending of food product | perform blending of food product | operate mixing of food product | operate mixing of food products

mélanger des produits alimentaires


knead food products | perform kneading of food products | conduct kneading of food products | operate kneading of food products

pétrir des denrées alimentaires


handle vibratory feeder in food production | work vibratory feeder in food production | operate vibratory feeder in food production | utilise vibratory feeder in food production

faire fonctionner une goulotte d’alimentation vibrante


processed food product [ Food products(ECLAS) | processed food(UNBIS) ]

produit alimentaire complexe


dietary product [ dietary food | dietetic food | diet food | foods for particular nutritional uses | Parnuts ]

produit diététique [ aliment de régime | aliment diététique ]


cropping capacity | productive capacity | productivity | yielding capacity

rentabilité de la terre


production capacity [ capacity | productive capacity ]

capacité de production [ capacité productive | capacité ]


Directorate 2 - Agricultural structures, rural development, agri-monetary and agri-financial questions, plant health, organic products, food quality, GMOs, Codex Alimentarius, plant protection | Directorate 2 - Fisheries, Food and Health | Directorate 2 - Fisheries, Food chain and Veterinary questions | Directorate for agricultural structures, rural development, agri-monetary and agri-financial questions, plant health, organic products, food ...[+++]

Direction 2 - Pêche, alimentation et santé | Direction 2 - Pêche, questions de la chaîne alimentaire et vétérinaire | Direction 2 - Structures agricoles, développement rural, questions agromonétaires et agrofinancières, phytosanitaire, produits biologiques, qualité des aliments, OGM, codex alimentarius, protection des végétaux
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Food, nutrition, agriculture || Preparation of Communication on Sustainable Food Implement Markets in Financial Instruments (MIFID) and Market Abuse Directive (MAD) Proposals on the reform of the Common Agriculture Policy, including promoting sustainable agricultural production, addressing production capacity and climate change. The European Innovation Partnership "Agricultural Productivity and Sustainability" Organic food labelling || Contribution to the Agricultural Market Information System (AMIS) Implementatio ...[+++]

Alimentation, nutrition, agriculture || Élaboration d’une communication sur l’alimentation durable Mise en œuvre des directives concernant les marchés d'instruments financiers (MIFID) et les abus de marché (DAM) Propositions de réforme de la politique agricole commune, notamment la promotion d'une production agricole durable, la question de la capacité de production et le changement climatique Partenariat européen d’innovation «productivité et développement durable de l’agriculture» Étiquetage des produits alimentaires biologiques || ...[+++]


Development opportunities for rural communities will be mobilised by strengthening their capacity for primary production and delivery of ecosystems services as well as by opening avenues for the production of new and diversified products (including food, feed, materials and energy) which meet the increasing demand for low-carbon short-chain delivery systems.

On exploitera les possibilités de développement des communautés rurales en renforçant leur capacité de production primaire et de fourniture de services écosystémiques, ainsi qu'en ouvrant la voie à la fabrication de produits nouveaux et variés (y compris dans les domaines de l'alimentation humaine et animale, des matières et de l'énergie), qui répondent à la demande croissante de systèmes de livraison à courte distance et à faible émission de carbone.


Synchronising efforts to quantify food losses and waste at each state of the food chain Enhancing the exchange of information and evidence related to antimicrobial use in food production as well as AMR management best practices Joint advocacy and education efforts to promote the responsible use of antimicrobials and improve farm-level hygiene to reduce the need for their use in the first place Supporting countries in drafting legislation of antimicrobial usage Conducting joint trainings and capacity ...[+++]

la synchronisation des efforts pour quantifier les pertes et le gaspillage alimentaires à chaque étape de la chaîne alimentaire; le renforcement de l'échange d'informations et d'éléments probants concernant l'utilisation d'agents antimicrobiens dans la production alimentaire ainsi que les meilleures pratiques en matière de gestion de la RAM; des actions conjointes de sensibilisation et d'éducation en vue de promouvoir une utilisation responsable des antimicrobiens et d'améliorer l'hygiène au niveau des exploitations agricoles afin de limiter en premier lieu la nécessité de les utiliser; l'aide apportée aux pays dans l'élaboration de ...[+++]


Bill S-11 builds on our government's already strong track record of investment and policy-making in Canada's food safety system, including delivering the biggest budgets ever for the Canadian Food Inspection Agency—budget 2011 in fact committed an additional $100 million over five years to the CFIA to improve food safety capacity—establishing guidelines for product of Canada/made in Canada labelling; funding the Canadian integrated food safety initiative to the tune of $47.16 million under Growing Forward to support the development o ...[+++]

Le projet de loi S-11 poursuit l'excellent bilan du gouvernement pour ce qui est des investissements dans le système d'assurance de la salubrité des aliments et de l'élaboration de politiques en la matière. Ainsi, il a alloué les plus importants budgets de l'histoire à l'Agence canadienne d'inspection des aliments — en fait, dans le budget de 2011, il a alloué 100 millions de dollars supplémentaires sur cinq ans à l'ACIA pour améliorer sa capacité d'inspection des aliments —, a établi des lignes directrices pour l'étiquetage des produits du Canada et des pr ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Our submission to you today will discuss some of the current pressures being faced by Canada's food processing industry, some opportunities for government to engage in, in a positive way, to eliminate barriers to growth, to sustain and grow our food processing capacity here in Canada, and to ensure that Canadians have access to safe, competitively priced products and sufficient options in grocery stores for years to come.

Aujourd'hui, nous allons vous parler de certaines des difficultés du secteur de la transformation alimentaire et vous expliquer ce que pourrait faire le gouvernement pour éliminer les obstacles à la croissance afin d'accroître notre capacité de transformation alimentaire et de s'assurer que les Canadiens ont accès à une bonne variété de produits salubres à bon prix, et ce, pendant des années à venir.


Cooperation in this area shall strengthen cooperation, exchange of knowledge and experience and partner countries' capacities on the four pillars of food security with a gender sensitive approach: food availability (production), access (including land, infrastructure for food transport from surplus to deficit areas, markets, establishing domestic food reserves, safety nets), utilisation (nutrition interventions in socially aware ways) and stability, wh ...[+++]

La coopération dans ce domaine renforce la coopération, l'échange de connaissances et d'expériences, de même que les capacités des pays partenaires en ce qui concerne les quatre piliers de la sécurité alimentaire, à savoir la disponibilité des aliments (production), l'accès aux aliments (notamment terres, infrastructures pour acheminer le surplus de denrées alimentaires des zones excédentaires vers les zones déficitaires, marchés, constitutions de réserves alimentaires nationales, filets de sécurité alimentaire), l'utilisation des ali ...[+++]


There will then be further workshops relating to maintaining food production capacity, maintaining the diversity of rural society, ensuring the provision of public goods by agriculture, and promoting quality diversity of food supply.

Se tiendront ensuite d'autres ateliers sur le maintien de la capacité de production alimentaire et de la diversité de la société rurale, sur la fourniture de biens publics par l'agriculture et sur la promotion de la qualité et de la diversité de l'offre alimentaire.


Food insecurity is typically exacerbated by environmental degradation, poor productive systems, badly functioning markets and limited human capacity and is compounded by inequalities, with social entitlements to food affected by gender, age and ethnicity.

L'insécurité alimentaire est généralement aggravée par la dégradation de l'environnement, par des systèmes de production médiocres, par des marchés qui fonctionnent mal et des capacités humaines limitées ainsi que par des inégalités, des droits à la nourriture à caractère social influencés par le sexe, l'âge et l'ethnie.


In Angola, 25 per cent of the food production capacity is lost because farmers cannot get into the fields.

En Angola, on perd 25 p. 100 de la production alimentaire parce que les agriculteurs sont incapables d'aller travailler dans les champs.


This is an example of a network partnership between health-funding agencies and agri-food, which exploits our agri- food production capacity, because we need to produce these plants, and also exploits our knowledge base in the pharmaceutical and health industries to better serve human populations in Canada.

Voilà un exemple de réseau créé entre les organismes de financement en santé et le secteur agroalimentaire qui exploite notre capacité de production agroalimentaire, car il faut produire ces plantes, et qui exploite de surcroît nos connaissances dans l'industrie pharmaceutique et celle de la santé pour mieux servir la population du Canada.


w