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Alcohol-free beer
Apply the study of beer styles from around the world
Arrange wine-tasting events
Barrel beer
Beer
Bitter beer
Bottom fermentation beer
Bottom fermented beer
Cask beer
Describe the flavour of different beers
Detail the flavour of different beers
Draft beer
Draught beer
Express the flavour of different beers
Full and with a persistent taste
Hold a wine-tasting event
Hold wine-tasting events
Host wine-tasting events
Lager beer
Low fermentation beer
Nab
No-alcohol beer
Non-alcoholic beer
Root beer
Specify the flavour of different beers

Traduction de «for a beer-tasting » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


hold a wine-tasting event | hold wine-tasting events | arrange wine-tasting events | host wine-tasting events

organiser des dégustations de vin


barrel beer | cask beer | draft beer | draught beer

bière à la pression


bottom fermentation beer | bottom fermented beer | lager beer | low fermentation beer

bière basse | bière blonde | bière blonde allemande | bière de fermentation basse


detail the flavour of different beers | express the flavour of different beers | describe the flavour of different beers | specify the flavour of different beers

décrire le caractère olfactif et gustatif de différentes bières


apply the study of beer styles from around the world | implement extensive study of beer styles from around the world | administer extensive study of beer styles from around the world | apply extensive study of beer styles from around the world

mener une étude approfondie des types de bières du monde entier


alcohol-free beer | no-alcohol beer | non-alcoholic beer | nab [Abbr.]

bière sans alcool






TRADUCTIONS EN CONTEXTE
only alcohol-free beer or with an alcohol content not exceeding 1,2 % vol; “Bière de table/Tafelbier/Table beer” (original wort content less than 6 %) except for “Obergäriges Einfachbier”; Beers with a minimum acidity of 30 milli-equivalents expressed as NaOH; Brown beers of the “oud bruin” type

Uniquement bière sans alcool ou ayant une teneur en alcool ne dépassant pas 1,2 % vol.Bière de table/Tafelbier/Table Beer (contenant moins de 6 % de moût primitif) sauf Obergäriges Einfachbier; bières ayant une acidité minimale de 30 milli-équivalents exprimée en NaOH; bières brunes du type oud bruin


The European Commission has informed AB InBev of its preliminary view that the company has abused its dominant position on the Belgian beer market, by hindering cheaper imports of its Jupiler and Leffe beers from the Netherlands and France into Belgium.

La Commission européenne a informé AB InBev qu'elle considérait, à titre préliminaire, que l'entreprise avait abusé de sa position dominante sur le marché belge de la bière en empêchant l'importation de ses bières Jupiler et Leffe en Belgique à partir des Pays-Bas et de la France, où ces produits sont moins chers.


Anheuser-Busch InBev SA (AB InBev) is the world's biggest beer brewer, with a very strong position on the Belgian beer market.

Anheuser-Busch InBev SA (AB InBev) est le plus grand brasseur au monde et bénéficie d'une position de force sur le marché belge de la bière.


Also adding a small amount of beer, onion, caraway and other spices serves to refine the taste of ‘Obazda’/‘Obatzter’.

Un léger ajout de bière, d’oignons, de cumin et d’autres épices affine le goût de l’«Obazda»/«Obatzter».


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For some specialty beers, like the top-fermenting beers with re-fermentation, for instance cask-conditioned beer and bottle-conditioned beer, such treatments are not possible because the present viable micro-organisms are part of the production process of those beers.

Certaines bières spéciales, telles que les bières de fermentation haute avec remise en fermentation – par exemple, la bière conditionnée en fût ou en bouteille –, ne peuvent subir ces traitements car la présence de micro-organismes viables fait partie de leur processus de production.


only alcohol-free beer or with an alcohol content not exceeding 1,2 % vol.; ‘Bière de table/Tafelbier/Table beer’ (original wort content less than 6 %) except for ‘Obergäriges Einfachbier’; beers with a minimum acidity of 30 milli-equivalents expressed as NaOH; Brown beers of the ‘oud bruin’ type

Uniquement bière sans alcool ou ayant une teneur en alcool ne dépassant pas 1,2 % vol.; bière de table/Tafelbier/table beer (contenant moins de 6 % de moût primitif) sauf Obergäriges Einfachbier; bières ayant une acidité minimale de 30 milli-équivalents exprimée en NaOH; bières brunes du type oud bruin


‘cut’ amber ‘tap’ beer (řezané polotmavé výčepní) — gravity 10 %, medium-fermented beer with an amber colour, typical mild caramel taste, medium sharpness and full flavour.

bière coupée moyennement fermentée, d'une teneur en alcool de 10 %, de couleur ambrée, d'une saveur typique légèrement caramélisée, d'une âpreté moyennement prononcée et au goût plein.


Varietal characteristics are also very important for production of beers with particular tastes and aromas.

Il n'empêche que les caractéristiques variétales sont également très importantes pour produire des bières au goût et à l'arôme bien spécifiques.


Consumer taste is moving to decreasingly bitter beers requiring ever less hops.

Le goût des consommateurs évolue vers des bières de moins en moins amères, pour lesquelles il faut toujours moins de houblon.


BEERS OR OTHER DRINKS OF THE SAME TYPE ARE THOSE WHICH ARE NOT CLEARLY DISTINGUISHABLE IN VIEW OF THEIR COMPOSITION , APPEARANCE AND TASTE .

SONT A CONSIDERER COMME BIERES OU AUTRES BOISSONS APPARTENANT A DES TYPES DIFFERENTS , CELLES QUI SE DISTINGUENT NETTEMENT PAR LEUR COMPOSITION , LEUR ASPECT OU LEUR GOUT .




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'for a beer-tasting' ->

Date index: 2021-02-22
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