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Extract fatty acid
Extracting fatty acid
FFA
Fatty acid extracting
Free a fatty acid elimination process
Free fatty acid
Free fatty acid content
Free fatty acid elimination measures
Free fatty acid elimination mechanisms
Free fatty acid elimination processes
Free fatty acids
HUFA
Highly unsaturated fatty acid
Long-chain polyunsaturated fatty acid
Mono- unsaturate
Mono-unsaturated fatty acids
Monounsaturated fatty acids
NEFA
Non esterified fatty acids
Non-esterified fatty acid
Removing fatty acid
Trans fat
Trans fatty acid
Trans unsaturated fatty acid
UFA
Unesterified fatty acids

Vertaling van "free fatty acids " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
free fatty acids | non esterified fatty acids | unesterified fatty acids | FFA [Abbr.] | NEFA [Abbr.] | UFA [Abbr.]

acides gras libres | acides gras non estérifiés | AGL [Abbr.] | AGNE [Abbr.]




free a fatty acid elimination process | free fatty acid elimination measures | free fatty acid elimination mechanisms | free fatty acid elimination processes

procédés d’élimination des acides gras libres


free fatty acid | non-esterified fatty acid | FFA [Abbr.] | NEFA [Abbr.]

acide gras libre


non esterified fatty acids [ NEFA | free fatty acids ]

acides gras libres [ AGL | acides gras non estérifiés ]




fatty acid extracting | removing fatty acid | extract fatty acid | extracting fatty acid

extraire des acides gras


trans fat [ trans fatty acid | trans unsaturated fatty acid ]

gras trans [ acide gras trans | acide gras insaturé de forme trans ]


highly unsaturated fatty acid [ HUFA | long-chain polyunsaturated fatty acid ]

acide gras polyinsaturé à longue chaîne [ AGPLC | acide gras hautement insaturé ]


monounsaturated fatty acids (1) | mono-unsaturated fatty acids (2) | mono- unsaturate (3)

acides gras mono-insaturés
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
It consists predominantly of glyceride esters of fatty acids and contains no additions of free fatty acids or other material obtained from fats.

Elle comprend principalement des esters glycérides d’acides gras, sans addition d’acides gras libres ou d’autres produits lipidiques.


It consists predominantly of glyceride esters of fatty acids and contains no additions of free fatty acids or other material obtained from fats.

Elle comprend principalement des esters glycérides d’acides gras, sans addition d’acides gras libres ou d’autres produits lipidiques.


It shall be labelled with guarantees for maximum moisture, maximum insoluble matter, maximum unsaponifiable matter, maximum free fatty acids and maximum erucic acid.

L’étiquette doit porter la garantie d’une teneur maximale en humidité, d’un maximum de substances insolubles, d’un maximum de substances non saponifiables, d’un maximum d’acides gras libres et d’un maximum d’acide érucique.


It shall be labelled with guarantees for maximum moisture, maximum insoluble matter, maximum unsaponifiable matter, maximum free fatty acids and maximum erucic acid.

L’étiquette doit porter la garantie d’une teneur maximale en humidité, d’un maximum de substances insolubles, d’un maximum de substances non saponifiables, d’un maximum d’acides gras libres et d’un maximum d’acide érucique.


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It shall be labelled with guarantees for maximum moisture, maximum insoluble matter, maximum unsaponifiable matter and maximum free fatty acid.

L’étiquette doit porter la garantie d’une teneur maximale en humidité, d’un maximum de substances insolubles, d’un maximum de substances non saponifiables et d’un maximum d’acides gras libres.


Free fatty acids: maximum 0,35 % (expressed as oleic acid).

Acides gras libres: 0,35 % au maximum (exprimé en acide oléique).


That price shall be fixed at the wholesale marketing stage for ordinary virgin olive oil with a free fatty acid content expressed as oleic acid of 3,3 g/100 g.

Ce prix est fixé au stade du commerce de gros pour l'huile d'olive vierge courante dont la teneur en acides gras libres, exprimées en acide oléique, est de 3,3 g/100g.


(iii) a K270 (100) extinction coefficient higher than 0,250 and, after treatment of the oil with activated alumina, not higher than 0,11. In point of fact some oils having a free fatty acid content, expressed as oleic acid, of more than 3,3 g per 100 g may, after passage through activated alumina, in accordance with the method set out in Annex IX to Regulation (EEC) No 2568/91, may have a K270 extinction coefficient higher than 0,10. If so, after neutralization and decolorization in the labora ...[+++]

3) un coefficient d'extinction K270 supérieur à 0,25 et, après traitement de l'huile sur alumine activée, non supérieur à 0,11; en effet, certaines huiles ayant une teneur en acides gras libres, exprimée en acide oléique, supérieure à 3,3 g par 100 g peuvent avoir, après passage sur alumine activée, conformément à la méthode indiquée dans l'annexe IX du règlement (CEE) no 2568/91, un coefficient d'extinction K270 supérieur à 0,10; dans ce cas, après neutralisation et décoloration effectuées en laboratoire, conformément à la méthode reprise à l'annexe XIII du règlement précité, elles doivent avoir les caractéristiques suivantes:


1.2.3 // // // // Description and quality as defined in the Annex to Regulation 136/66/EEC (the degree of acidity represents the free fatty acid content, expressed as grams of oleic acid/100 grams of oil) // Price increase // Price reduction // // // // Virgin olive oil, extra // 17,29 // - // Virgin olive oil, fine // 12,09 // - // Virgin olive oil, semi-fine // - // - // Virgin olive oil, lampante 1° // // 8,14 // Other virgin olive oils, lampante: - more than 1°, up to and including 8° acid ...[+++]

1.2.3 // // // // Dénomination et qualité au sens de l'annexe du règlement no 136/66/CEE (le degré d'acidité représente la teneur en acides gras libres, exprimée en grammes d'acide oléique par 100 g d'huile) // Bonification // Réfaction // // // // Huile vierge extra // 17,29 // - // Huile vierge fine // 12,09 // - // Huile vierge semi-fine // - // - // Huile vierge lampante 1° // // 8,14 // Autres huiles vierges lampantes: - plus de 1° d'acidité jusqu'à 8° // // Augmentation de 0,32 Écu de la réfaction pour chaque dixième de degré d' ...[+++]


Virgin olive oil is classified as follows: (a) Extra : olive oil of absolutely perfect flavour, with a free fatty acid content expressed as oleic acid of not more than 1 g per 100 g;

c) Courante (l'expression «semi-fine» peut également être employée) : huile d'olive de bon goût et dont la teneur en acides gras libres, exprimée en acide oléique, ne peut être supérieure à 3,3 grammes pour 100 grammes;


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