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Lactic acid culture
Lactic acid ferment
Lactic acid starter culture
Lactic acid starters
Lactic bacterium
Lactic ferment
Lactic starter
Lactic starter culture
Mesophilic lactic acid bacteria
Mesophilic starter culture
Milk starter culture
Starter
Starter culture
Streptococcus lactis

Vertaling van "lactic acid starter culture " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
lactic acid starter culture | lactic ferment | lactic starter | lactic starter culture

ferments lactiques


lactic acid culture | lactic acid starters

culture de ferments lactiques


lactic starter [ lactic bacterium | milk starter culture | lactic acid ferment | lactic ferment | starter | Streptococcus lactis ]

levain lactique [ ferment lactique | Streptococcus lactis ]


mesophilic lactic acid bacteria (1) | mesophilic starter culture (2)

bactéries lactiques mésophiles


lactic starter | starter | starter culture

cultures starter
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Cattle whey cultured condensed (or Condensed cultured whey) (IFN 4-01-181) is the residue obtained by partially removing water from lactic acid bacteria cultured whey.

Culture de lactosérum de bovins condensée (ou Culture de lactosérum condensée) (NIA 4-01-181) — résidu obtenu par extraction partielle de l’eau du lactosérum de culture, fermentée par des bactéries lactiques.


Cattle whey cultured condensed (or Condensed cultured whey) (IFN 4-01-181) is the residue obtained by partially removing water from lactic acid bacteria cultured whey.

Culture de lactosérum de bovins condensée (ou Culture de lactosérum condensée) (NIA 4-01-181) — résidu obtenu par extraction partielle de l’eau du lactosérum de culture, fermentée par des bactéries lactiques.


Cattle skim milk cultured condensed (IFN 5-01-173) is the residue obtained by evaporating lactic acid bacteria cultured defatted milk.

Lait de bovin écrémé, fermenté, et condensé (NIA 5-01-173) — résidu obtenu de l’évaporation de lait de culture écrémé ensemencé de bactéries lactiques.


Cattle skim milk cultured dehydrated (IFN 5-01-174) is the residue obtained by drying lactic acid bacteria cultured defatted milk.

Lait de bovin écrémé, fermenté, condensé et déshydraté (NIA 5-01-174) — résidu obtenu de la déshydratation de lait écrémé ensemencé de bactéries lactiques.


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Cattle skim milk cultured condensed (IFN 5-01-173) is the residue obtained by evaporating lactic acid bacteria cultured defatted milk.

Lait de bovin écrémé, fermenté, et condensé (NIA 5-01-173) — résidu obtenu de l’évaporation de lait de culture écrémé ensemencé de bactéries lactiques.


2. — bacterial cultures producing lactic acid

2. cultures bactériennes produisant de l'acide lactique


2. — bacterial cultures producing lactic acid

2. cultures bactériennes produisant de l'acide lactique


During the manufacture of sour milk cheese, E 500 sodium carbonate is added to the pasteurised milk in order to buffer the acidity caused by the lactic acid to an appropriate pH value, thereby creating the necessary growth condition for the ripening cultures.

Lors de la fabrication du fromage au lait acidifié, du carbonate de sodium (E 500) est ajouté au lait pasteurisé afin d'amener le pH de l'acidité causée par l'acide lactique à une valeur appropriée pour créer les conditions de croissance nécessaires à l'affinage.


(14) During the manufacture of sour milk cheese, E 500ii sodium hydrogen carbonate is added to the pasteurised milk in order to buffer the lactic acid to an appropriate pH value, thereby creating the necessary growth conditions for the ripening cultures.

(14) Au cours de la fabrication du fromage au lait acidifié, du carbonate acide de sodium (E 500ii) est ajouté au lait pasteurisé afin d'amener le pH de l'acide lactique à une valeur appropriée pour créer les conditions de croissance nécessaires à l'affinage.


1. For the manufacture of acidified milks, non-pathogenic L(+)-lactic acid producing cultures may be used.

1. L'utilisation de souches non pathogènes productrices d'acide lactique L(+) est autorisée dans la fabrication des laits acidifiés.




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'lactic acid starter culture' ->

Date index: 2022-10-13
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