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Butter making
Butter working
Malaxation
Working of butter

Vertaling van "malaxation " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE


butter working | working of butter | butter making | malaxation

malaxage | malaxage du beurre
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Malaxation of the olive paste takes place at temperatures lower than 27 °C, for a short period of time and with limited use of water, so as to prevent the incorporation of air, oxidation and the loss of aromatic constituents. The result is a high quality olive oil that is resistant to oxidation,

Le malaxage de la pâte d’olive est effectué à des températures inférieures à 27 °C, pendant un bref laps de temps et en utilisant peu d’eau de manière à éviter l’intégration de l’air ambiant, l’oxydation et la perte des composants aromatiques, ce qui se traduit par une huile d’olive de qualité supérieure, résistante à l’oxydation;


In addition, when the olives are processed at the mill, the temperature of the olive paste during malaxation must not exceed 27 °C, in order to guarantee the quality of the oil and preserve its volatile characteristics, colour and antioxidant properties.

En outre, lors du traitement de l’olive au moulin, au stade du malaxage de la pâte d’olive, la norme est que la température de malaxage ne dépasse pas 27 °C afin de garantir la qualité de l’huile d’olive et de conserver ses caractéristiques volatiles, sa couleur et son caractère antioxydant.


The olives are processed in traditional or centrifugal oil mills, where the temperature of the olive paste is kept below 27 °C during malaxation and all the other stages of processing.

L’olive est traitée dans des moulins classiques ou centrifuges garantissant des températures inférieures à 27 °C pour la pâte d’olive lors du malaxage, comme à toutes les autres phases du traitement.


The olive paste then undergoes malaxation for 20-30 minutes and the oil is extracted either by pressure or centrifugation, with minimal water added in cases where the olives do not contain sufficient plant fluids.

Viennent ensuite, pendant 20 à 30 minutes, le malaxage de la pâte d’olive et l’extraction de l’huile, soit par pression, soit par centrifugation, un peu d’eau étant ajoutée si l’olive ne présente pas une teneur suffisante en liquides végétaux.




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Date index: 2023-06-08
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