Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
IICA
Ice cream maker
Ice cream manufacturer
Ice cream manufacturing ingredients
Ice-cream maker
Ingredients for ice cream manufacturing
International Association of Ice Cream Manufacturers
International Ice Cream Association
Liquid preparations for the manufacture of ice-cream
Manufacture of ice-cream
Manufacturing process of ice cream
Manufacturing processing of ice cream
Materials for ice cream manufacturing
NICYRA
National Association of Ice Cream Manufacturers
National Association of Retail Ice Cream Manufacturers
National Ice Cream Retailers Association
National Ice Cream and Yogurt Retailers Association
Pieces for ice cream manufacturing
Production process of ice cream
The manufacturing process of ice cream

Vertaling van "materials for ice cream manufacturing " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
ice cream manufacturing ingredients | pieces for ice cream manufacturing | ingredients for ice cream manufacturing | materials for ice cream manufacturing

ingrédients pour la fabrication de crèmes glacées


production process of ice cream | the manufacturing process of ice cream | manufacturing process of ice cream | manufacturing processing of ice cream

procédé de fabrication de crèmes glacées


International Ice Cream Association [ IICA | National Association of Ice Cream Manufacturers | International Association of Ice Cream Manufacturers ]

International Ice Cream Association [ IICA | National Association of Ice Cream Manufacturers | International Association of Ice Cream Manufacturers ]


National Ice Cream and Yogurt Retailers Association [ NICYRA | National Ice Cream Retailers Association | National Association of Retail Ice Cream Manufacturers ]

National Ice Cream and Yogurt Retailers Association [ NICYRA | National Ice Cream Retailers Association | National Association of Retail Ice Cream Manufacturers ]


ice-cream maker | ice cream manufacturer

glacier | glacière


ice cream maker [ ice cream manufacturer ]

fabricant de crème glacée [ fabricante de crème glacée | glacier | glacière ]






liquid preparations for the manufacture of ice-cream

préparation liquide pour la fabrication de glace
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Mr. Gifford: They have now found a new technique, which is to combine butteroil with sugar, but it is not an artificial product; that product can be directly used by an ice cream manufacturer in the manufacture of ice cream.

M. Gifford: Ils ont maintenant trouvé une nouvelle technique, qui consiste à mélanger l'huile de beurre avec le sucre, mais cela n'est pas un produit artificiel. Un fabricant de crème glacée peut intégrer directement ce produit dans la fabrication de crème glacée.


There are similar investment figures indicating that ice cream manufacturers continue to show their commitment in terms of the ice cream business in Canada.

Des investissements similaires témoignent de l'engagement continu des fabricants de crème glacée au Canada.


There are similar investment figures indicating that ice cream manufacturers continue to show their commitment in terms of the ice cream business in Canada.

Des investissements similaires témoignent de l'engagement continu des fabricants de crème glacée au Canada.


2105 | Ice cream and other edible ice, whether or not containing cocoa | Manufacture in which: –the value of all the materials of Chapters 4 used does not exceed 30 % of the ex-works price of the product–the value of all the materials of Chapters 17 used does not exceed 30 % of the ex-works price of the product | |

2105 | Glaces de consommation, même contenant du cacao | Fabrication dans laquelle: –la valeur de toutes les matières du chapitre 4 utilisées ne doit pas excéder 30 % du prix départ usine du produit–la valeur de toutes les matières du chapitre 17 utilisées ne doit pas excéder 30 % du prix départ usine du produit | |


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Imports are not suitable for use in the production of premium ice cream, nor for small local niche ice cream manufacturers.

Elles ne conviennent pas à la production de crème glacée de première qualité et ne répondent pas non plus aux besoins des petits fabricants locaux spécialisés de crème glacée.


For the purposes of defining what kinds of butter and cream are eligible for aid for the manufacture of pastry products, ice-cream and other foodstuffs, it should be specified that in order to qualify for the aid, butter and cream must meet the requirements laid down in Article 6(3) and (6) of Regulation (EC) No 1255/1999.

Pour la définition du beurre et de la crème éligibles à l'aide à la fabrication de produits de pâtisserie, glaces alimentaires et autres produits alimentaires, il y a lieu de préciser que le beurre et la crème bénéficiant de l'aide doivent répondre aux conditions de l'article 6, paragraphes 3 et 6, du règlement (CE) no 1255/1999.


The Commission has approved the takeover of the German Schöller Group by the Swiss company Nestlé S.A. It examined the impact of the merger on the ice-cream market in Germany, the Netherlands, Austria and France but concluded that it would not give rise to any concerns, especially given the competition from Unilever Plc, which would remain the number one ice-cream manufacturer ...[+++]

La Commission européenne a autorisé la reprise du groupe allemand Schöller par l'entreprise suisse Nestlé S.A. La Commission a examiné l'impact de la fusion sur le marché des glaces en Allemagne, aux Pays-Bas, en Autriche et en France, mais a conclut à l'absence de problèmes compte tenu, notamment, de la concurrence exercée par Unilever Plc qui reste le numéro un de la glace en Europe et dans le monde.


(5) Commission Regulation (EC) No 2571/97 of 15 December 1997 on the sale of butter at reduced prices and the granting of aid for cream, butter and concentrated butter for use in the manufacture of pastry products, ice-cream and other foodstuffs(5), as last amended by Regulation (EC) No 635/2002(6), lays down that butter and cream at reduced prices should be made available to industries which manufacture certain goods.

(5) Le règlement (CE) n° 2571/97 de la Commission du 15 décembre 1997 relatif à la vente à prix réduit de beurre et à l'octroi d'une aide à la crème, au beurre et au beurre concentré destinés à la fabrication de produits de pâtisserie, de glaces alimentaires et autres produits alimentaires(5), modifié en dernier lieu par le règlement (CE) n° 635/2002(6), autorise la livraison, aux industries fabriquant certaines marchandises, de beurre et de crème à prix réduit.


(5) Commission Regulation (EC) No 2571/97 of 15 December 1997 on the sale of butter at reduced prices and the granting of aid for cream, butter and concentrated butter for use in the manufacture of pastry products, ice-cream and other foodstuffs(5), as last amended by Regulation (EC) No 635/2000(6), lays down that butter and cream at reduced prices should be made available to industries which manufacture certain goods.

(5) Le règlement (CE) n° 2571/97 de la Commission du 15 décembre 1997 relatif à la vente à prix réduit de beurre et à l'octroi d'une aide à la crème, au beurre et au beurre concentré destinés à la fabrication de produits de pâtisserie, de glaces alimentaires et autres produits alimentaires(5), modifié en dernier lieu par le règlement (CE) n° 635/2000(6), autorise la livraison, aux industries fabriquant certaines marchandises, de beurre et de crème à prix réduit.


(5) Commission Regulation (EC) No 2571/97 of 15 December 1997 on the sale of butter at reduced prices and the granting of aid for cream, butter and concentrated butter for use in the manufacture of pastry products, ice-cream and other foodstuffs(5), as last amended by Regulation (EC) No 635/2000(6), lays down that butter and cream at reduced prices should be made available to industries which manufacture certain goods.

(5) Le règlement (CE) n° 2571/97 de la Commission du 15 décembre 1997 relatif à la vente à prix réduit de beurre et à l'octroi d'une aide à la crème, au beurre et au beurre concentré destinés à la fabrication de produits de pâtisserie, de glaces alimentaires et autres produits alimentaires(5), modifié en dernier lieu par le règlement (CE) n° 635/2000(6), autorise la livraison, aux industries fabriquant certaines marchandises, de beurre et de crème à prix réduit.


w