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Assistant meat and meat products distribution manager
Assistant wholesale merchant in meat and meat products
Bacon
CLRTAP Sulphur Protocol
Cold meats
Corned beef
Cultured meat
Cutting premises
Cutting-up premises
Foie gras
Frogs' legs
Further-processed meat
Goose liver
Ham
Import export specialist in meat and meat products
In vitro meat
Lab-grown meat
Laboratory-cultured meat
Laboratory-grown meat
Laboratory-produced meat
Meat
Meat and meat products distribution manager
Meat and meat products logistics planner
Meat extract
Meat industry
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Meat packing company
Meat paste
Meat processing company
Meat processing industry
Meat processing plant
Meat processor
Meat product
Packing plant
Prepared meats
Processed meat product
Protocol on Further Reduction of Sulphur Emissions
Pâté
Sausage
Senior export specialist in meat and meat products
Slaughterhouse
Test-tube meat
Tissue-engineered meat
Trainee meat and meat products distribution manager
Wholesale merchandiser in meat and meat products
Wholesale merchant in meat and meat products

Traduction de «meat is further » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
further-processed meat

viande de seconde transformation [ viande élaborée ]


customs compliance specialist in meat and meat products | international trade compliance specialist in meat and meat products | import export specialist in meat and meat products | senior export specialist in meat and meat products

spécialiste en import-export de viandes et de produits à base de viande


meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]


assistant meat and meat products distribution manager | trainee meat and meat products distribution manager | meat and meat products distribution manager | meat and meat products logistics planner

responsable de la logistique distribution de viandes et de produits à base de viande


assistant wholesale merchant in meat and meat products | wholesale merchandiser in meat and meat products | trader, wholesale in meat and meat products | wholesale merchant in meat and meat products

négociant grossiste en viandes et produits à base de viande | négociant grossiste en viandes et produits à base de viande/négociante grossiste en viandes et produits à base de viande | négociante grossiste en viandes et produits à base de viande




1994 Oslo Protocol on Further Reduction of Sulphur Emissions | CLRTAP Sulphur Protocol | Protocol on Further Reduction of Sulphur Emissions | Protocol to the 1979 Convention on Long-range Transboundary Air Pollution on Further Reduction of Sulphur Emissions

Protocole à la Convention sur la pollution atmosphérique transfrontière à longue distance, de 1979, relatif à une nouvelle réduction des émissions de soufre | protocole d'Oslo de 1994 relatif à une nouvelle réduction des émissions de soufre


meat processing industry [ cutting premises | cutting-up premises | slaughterhouse | meat industry(UNBIS) ]

industrie de la viande [ abattoir | atelier de découpe ]


in vitro meat [ cultured meat | test-tube meat | laboratory-cultured meat | laboratory-grown meat | lab-grown meat | laboratory-produced meat | tissue-engineered meat ]

viande in vitro [ viande cultivée en laboratoire | viande cultivée in vitro | viande cultivée | viande de culture | viande éprouvette ]


meat packers [ meat packing company | packing plant | meat processor | meat processing company | meat processing plant ]

usine de transformation de la viande
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
2. If further processed products, other than mechanically separated meat and meat processed by advanced meat recovery systems, are derived from the products listed in section 1, the chicken meat component qualifies for the calculation of the live weight equivalent.

2. Si des produits de seconde transformation, à l’exclusion de la chair séparée mécaniquement et de la chair transformée par un système perfectionné de récupération de la chair, proviennent de produits précisés à l’article 1, la composante de chair de poulet est admissible au calcul de l’équivalence en poids vif.


(3) The Further Poultry Processors Association of Canada may, at any time, appoint a person who is a resident of Canada and who is experienced in the business or trade of the further processing of turkey meat, to be a member of the Agency to hold office until the end of the Agency’s second annual meeting next following the appointment.

(3) L’Association canadienne des transformateurs de volailles peut nommer un résident du Canada qui possède de l’expérience dans l’industrie ou le commerce de la transformation de deuxième cycle de la viande de dindon, à titre de membre de l’Office pour un mandat se terminant à la fin de la deuxième assemblée annuelle de l’Office qui suit sa nomination.


Category 8. 1 is further subdivided into categories 8.1.1: Unprocessed meat other than meat preparations as defined by Regulation (EC) No 853/2004 of the European Parliament and of the Council and 8.1.2: Meat preparations as defined by Regulation (EC) No 853/2004.

La catégorie 08.1 comprend, elle, les catégories 08.1.1 «Viandes non transformées autres que les préparations de viandes au sens du règlement (CE) no 853/2004 du Parlement européen et du Conseil » et 08.1.2 «Préparations de viandes au sens du règlement (CE) no 853/2004».


(Return tabled) Question No. 20 Mr. Alex Atamanenko: With regard to the horse slaughter industry in Canada: (a) what was the reason for the temporary halt, initiated by European Union (EU) officials, to horse meat imports from Canada on October 12, 2012; (b) has Canada participated in talks with EU officials regarding the safety of horse meat from Canada since that time, (i) if so, what topics were discussed, (ii) what conclusions were reached; (c) what restrictions effective in 2013 will be imposed upon the Canadian horse meat industry by the EU, (i) what is the anticipated impact of these restrictions on the frequency and type of dru ...[+++]

(Le document est déposé) Question n 20 M. Alex Atamanenko: En ce qui concerne l’industrie de l’abattage des chevaux au Canada: a) quelle était la raison de l’interruption temporaire des importations de viande chevaline du Canada décrétée par les représentants de l’Union européenne (UE) le 12 octobre 2012; b) le Canada a-t-il participé aux pourparlers avec les représentants de l’UE au sujet de la salubrité de la viande chevaline du Canada depuis, (i) dans l’affirmative, quels ont été les sujets abordés, (ii) à quelles conclusions en est-on arrivé; c) quelles seront les restrictions imposées à partir de 2013 par l’UE à l’industrie canadi ...[+++]


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It is appropriate for the Commission to submit a report based on new scientific evidence taking into account further research and practical experience in order to improve further the welfare of chickens kept for meat production including the parent stock of such chickens, in particular as regards aspects not covered by this Directive.

Il convient que la Commission présente un rapport fondé sur les nouvelles données scientifiques disponibles et prenant en considération d’autres recherches et l’expérience pratique afin d’améliorer encore le bien-être des poulets destinés à la production de viande, y compris le bien-être des cheptels parentaux de ces poulets, notamment en ce qui concerne des aspects non couverts par la présente directive.


It also has interests in the breeding and finishing of live pigs; Flagship Fresh Meats Limited produces fresh meat products for direct human consumption and meat for further processing in the UK; and Roach Foods Limited produces a wide range of processed meat products in the UK.

Elle a aussi des intérêts dans l’élevage et la finition de porcs; Flagship Fresh Meats Limited fabrique des produits de viande fraîche destinés à la consommation humaine directe et après transformation au RU; et Roach Foods Limited fabrique une vaste gamme de produits de viande transformés au RU.


7.1. ‘Meat products’ means processed products resulting from the processing of meat or from the further processing of such processed products, so that the cut surface shows that the product no longer has the characteristics of fresh meat.

7.1. «produits à base de viande»: les produits transformés résultant de la transformation de viandes ou de la transformation de produits ainsi transformés, de sorte que la surface de coupe à cœur permet de constater la disparition des caractéristiques de viande fraîche.


Meat products’ means processed products resulting from the processing of meat or from the further processing of such processed products, so that the cut surface shows that the product no longer has the characteristics of fresh meat.

«produits à base de viande»: les produits transformés résultant de la transformation de viandes ou de la transformation de produits ainsi transformés, de sorte que la surface de coupe à cœur permet de constater la disparition des caractéristiques de viande fraîche.


"Meat products" means processed products resulting from the processing of meat or from the further processing of such processed products, so that the cut surface shows that the product no longer has the characteristics of fresh meat.

"produits à base de viande": les produits transformés résultant de la transformation de viandes ou de la transformation de produits ainsi transformés, de sorte que la surface de coupe à cœur permet de constater la disparition des caractéristiques de viande fraîche.


So if we want to increase our supply and maintain our supply of both commodities that can get converted to red meats or further value-added products, the economic environment has to be such that it's attractive for somebody to stay in the business as a primary producer.

Par conséquent, si nous voulons augmenter nos approvisionnements et maintenir la production des deux denrées qu'on peut convertir en viande rouge ou en produits à valeur ajoutée, le contexte économique doit être suffisamment attrayant pour encourager quelqu'un à continuer d'être un producteur primaire.




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'meat is further' ->

Date index: 2024-12-04
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