Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Brie
Camembert
Cantal
Chaource
Coulommiers
Goats milk soft cheese
Livarot
Munster cheese
Neufchâtel
Peptonised milk
Peptonized milk
Pont-l'Evêque
Powdered milk and cheese
Raw milk soft cheese
Reblochon
Saint Marcellin
Semi-soft cheese
Sheep's milk cheese
Soft cheese
Soft curd milk
Soft mold ripened cheese
Tomme de Savoie

Vertaling van "milk soft cheese " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
raw milk soft cheese

fromage au lait cru à pâte molle


Goats milk soft cheese

fromage de chèvre à pâte molle


soft cheese [ Brie | Camembert | Chaource | Coulommiers | Livarot | Munster cheese | Neufchâtel | Pont-l'Evêque | Saint Marcellin ]

fromage à pâte molle [ brie | camembert | chaource | coulommiers | livarot | munster (fromage) | neufchâtel | pont-l'évêque | saint-marcellin ]


peptonised milk | peptonized milk | soft curd milk

lait à caillé doux | lait pepsiné | lait peptonisé


semi-soft cheese [ Cantal | Reblochon | Tomme de Savoie ]

fromage à pâte demi-dure [ cantal | reblochon | tomme de Savoie ]










Soft mold ripened cheese

fromage à pâte molle affiné avec croûte
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
As I described, France, generally supported by the EEC, believes that raw milk soft cheese can be produced safely, at the same level of safety as that given by making soft cheese from pasteurized milk, if you go through this whole number of steps: veterinary oversight of the herd, very good hygienic practices on the farm, very hygienic practices with respect to the milk collection, standards for the raw milk, strict restrictions as to the hygienic conditions for the raw milk cheese production, and perhaps also an additional label that says this cheese was made from raw milk.

Comme je l'ai déjà expliqué, la France, qui bénéficie généralement de l'appui de la CEE, soutient que le fromage de lait cru à pâte molle peut être produit en toute sécurité, tout autant que s'il était fabriqué à partir de lait pasteurisé, si on prend les précautions suivantes: surveillance du troupeau par des vétérinaires; respect de règles d'hygiène strictes à la ferme, notamment au moment de la traite; application de normes pour le lait cru; imposition de restrictions rigoureuses concernant les règles d'hygiène à respecter dans le processus de fabrication du fromage de lait cru; et, peut-être, obligation d'imprimer sur l'emballage du fr ...[+++]


With respect to the raw milk soft cheese production, this is an issue that has come to our attention only through the present consultation.

Quant à la production des fromages de lait cru à pâte molle, cette question n'a été portée à notre attention que durant la période de consultation en cours.


If soft cheeses are made from raw milk in Canada, and if they are marketed within the 60-day storage period required under the present regulation, that would be illegal at this particular time.

À l'heure actuelle, au Canada, il est interdit de mettre en vente, avant la fin de la période d'entreposage obligatoire de 60 jours prescrite dans le règlement présentement en vigueur, des fromages à pâte molle fabriqués à partir de lait cru.


However, if raw milk infected with that organism at low levels is used for certain soft cheeses, that organism may grow to as much as 10,000 or 100,000 cells per gram, levels which may cause people to become ill.

Toutefois, si ce même lait cru faiblement contaminé était utilisé pour la fabrication de certains fromages à pâte molle, ce micro-organisme pourrait y croître jusqu'à des niveaux de 10 000 à 100 000 cellules par gramme, niveaux qui peuvent causer des maladies chez les humains.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
If we were to start applying the principle to raw milk and soft cheese, we would have to start considering that for other products as well, maybe similar products, such as fermented raw meats like the various varieties of salami and bratwurst and so on.

Si nous devions commencer à appliquer ce principe au lait cru et au fromage à pâte molle, il nous faudrait songer à le faire aussi pour d'autres produits, présentant peut-être un risque similaire, comme les viandes crues fermentées, c'est-à-dire les diverses variétés de saucissons de salami, de bratwurst, et cetera.


Unripened soft cheeses (fresh cheeses) made from milk or whey that has undergone pasteurisation or a stronger heat treatment (36)

Fromages à pâte molle non affinés (fromages frais) à base de lait ou de lactosérum pasteurisés ou ayant subi un traitement thermique plus fort que la pasteurisation (36)


2.2.5 Unripened soft cheeses (fresh cheeses) made from milk or whey that has undergone pasteurisation or a stronger heat treatment

2.2.5 Fromages à pâte molle non affinés (fromages frais) à base de lait ou de lactosérum pasteurisés ou ayant subi un traitement thermique plus fort que la pasteurisation


Unripened soft cheeses (fresh cheeses) made from milk or whey that has undergone pasteurisation or a stronger heat treatment

Fromages à pâte molle non affinés (fromages frais) à base de lait ou de lactosérum pasteurisés ou ayant subi un traitement thermique plus fort que la pasteurisation


In addition, whenever the standard M is exceeded in the case of cheese made from raw milk and from thermized milk or soft cheese testing must be carried out for the possible presence of toxins in such products by means of a method to be determined in accordance with the procedure laid down in Article 31 of this Directive.

En outre, pour ce qui concerne les fromages au lait cru et au lait thermisé et les fromages à pâte molle, tout dépassement de la norme M doit entraîner une recherche de la présence éventuelle de toxines dans ces produits suivant une méthode à fixer selon la procédure de l'article 31 de la présente directive.


Soft cheese (made from heat-treated milk)

Fromages à pâte molle (au lait traité thermiquement)




Anderen hebben gezocht naar : camembert     cantal     chaource     coulommiers     goats milk soft cheese     livarot     munster cheese     neufchâtel     pont-l'evêque     reblochon     saint marcellin     soft cheese     soft mold ripened cheese     tomme de savoie     peptonised milk     peptonized milk     powdered milk and cheese     raw milk soft cheese     semi-soft cheese     sheep's milk cheese     soft curd milk     milk soft cheese     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'milk soft cheese' ->

Date index: 2022-12-11
w