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Automatic milk feeder
Automatic wet nurse
Calf milk container with teat
Calf milk dispenser
Calf self feeder
Dried skim milk
High-speed milking
Milk
Milk line system
Milk-line milking system
Milking bail
Milking barn
Milking method
Milking parlor
Milking parlour
Milking room
Non-fat dried milk
Non-fat dry milk
Nonfat dry milk
Pipeline milking system
Powdered skim milk
Rapid milking method
S.M.P.
Skim milk powder
Skimmed milk powder
Suckle feeder
Teat-type milk feeder

Vertaling van "milking method " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE








high-speed milking | rapid milking method

méthode de traite rapide




skim milk powder [ S.M.P. | skimmed milk powder | dried skim milk | powdered skim milk | non-fat dry milk | non-fat dried milk | nonfat dry milk ]

poudre de lait écrémé [ P.L.E. | lait écrémé en poudre ]


milk-line milking system [ pipeline milking system | milk line system ]

système de traite à lactoduc [ système lactoduc ]


milking parlour | milking parlor | milking room | milking barn | milking bail

salle de traite | lieu de traite | local de traite


suckle feeder | teat-type milk feeder | automatic milk feeder | calf milk dispenser | calf self feeder | automatic wet nurse | calf milk container with teat

nourrisseur-allaiteur | autonourrisseur à tétine | mamelle électro-mécanique
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
No person shall sell milk powder, whole milk powder, dry whole milk, powdered whole milk, skim milk powder or dry skim milk unless it is free from bacteria of the genus Salmonella, as determined by official method MFO-12, Microbiological Examination of Milk Powder, November 30, 1981.

Est interdite la vente de poudre de lait, de poudre de lait entier, de lait entier desséché, de lait entier en poudre, de poudre de lait écrémé ou de lait écrémé desséché, à moins qu’ils ne soient, selon la méthode officielle MFO-12, Examen microbiologique de la poudre de lait, 30 novembre 1981, trouvés exempts de bactéries du genre Salmonella.


One view, which is largely represented by France, but also accepted by the rest of the European community, is this. If you produce on the farm raw milk under strict hygienic conditions, combined with veterinary oversight with respect to tuberculosis and brucellosis control, for example, standards for that raw milk, as well as a method to test bacteria in the resulting product, then that cheese is at a level of safety equivalent to that of cheese made from pasteurized milk.

Il y a un premier groupe, largement dominé par la France, mais qui bénéficie également de l'appui des autres pays de la Communauté européenne, qui soutient que si la production de lait à la ferme s'effectue dans le respect de conditions d'hygiène strictes et est supervisée par des vétérinaires chargés de dépister les cas de tuberculose et de brucellose, par exemple, de veiller au respect des normes, de faire des analyses pour déceler la présence de bactéries dans le produit fini, le fromage qui en sortira sera tout aussi sain que celui qui est fabriqué à partir de lait pasteurisé.


as determined by official method MFO-2, Microbiological Examination of Ice Cream or Ice Milk, November 30, 1981.

déterminés selon la méthode officielle MFO-2, Examen microbiologique de la crème glacée ou du lait glacé, 30 novembre 1981.


1. This Regulation lays down certain reference methods for the chemical, physical and microbiological analysis and sensory evaluation of milk and milk products to be used under the arrangements provided for in the common organisation of the market in milk and milk products established by Regulation (EC) No 1255/1999 and the rules for applying those methods.

1. Le présent règlement fixe certaines méthodes de référence pour l’analyse chimique, physique et microbiologique et pour l’évaluation sensorielle du lait et des produits laitiers, à utiliser dans le cadre des régimes prévus par l’organisation commune des marchés dans le secteur du lait et des produits laitiers, établie par le règlement (CE) no 1255/1999, ainsi que les règles relatives à l’application de ces méthodes.


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The method is suitable for sensitive and specific detection of native and heat-treated cows’ milk and caseinate in fresh and ripened cheeses made from ewes’ milk, goats’ milk, buffalos’ milk or mixtures of ewes’, goats’ and buffalos’ milk.

Cette méthode convient pour la détection sensible et spécifique de caséinates et de lait de vache traités ou non thermiquement dans les fromages frais et affinés à base de lait de brebis, de lait de chèvre, de lait de bufflonne ou de mélanges de lait de brebis, de chèvre et de bufflonne.


1. The reference method of analysis laid down in Annex IX shall be used to ensure that cheese made exclusively from ewes’ milk, goats’ milk or buffalos’ milk or from a mixture of ewes’, goats’ and buffalos’ milk does not contain cows’ milk casein.

1. La méthode d’analyse de référence figurant à l’annexe IX est appliquée pour garantir l’absence de caséine de lait de vache dans le fromage produit exclusivement à partir du lait de brebis, du lait de chèvre ou du lait de bufflonne ou à partir d’un mélange de lait de brebis, de chèvre et de bufflonne.


In particular, the method is applicable to fat extracted from milk products purporting to contain pure milk fat with unchanged composition, such as butter, cream, milk, and milk powder.

La méthode s’applique en particulier aux matières grasses extraites de produits laitiers supposés contenir des matières grasses lactiques pures et de composition intacte, comme le beurre, la crème, le lait et le lait en poudre.


This method of sampling is of application for the official control of the maximum levels established for aflatoxin M1 in milk and milk products and infant formulae and follow-on formulae, including infant milk and follow-on milk and dietary foods (milk and milk products) for special medical purposes intended specifically for infants.

Ce mode de prélèvement est à utiliser pour le contrôle officiel des teneurs maximales en aflatoxine M1 fixées pour le lait et les produits laitiers ainsi que les préparations pour nourrissons et les préparations de suite, y compris le lait pour nourrissons, le lait de suite et les aliments diététiques pour nourrissons (lait et produits laitiers) destinés à des fins médicales spéciales.


This will increase the dumping and waste of milk and potentially can lead to increased levels of antibiotic residues in milk for antibiotics that escape current detection methods.

Les résidus de ces antibiotiques peuvent se retrouver dans le lait à des niveaux élevés qui peuvent ne pas être détectés au moyen des méthodes actuelles.


Consequently all calculation are based on compensation per 100 kg non-marketed milk (b) The basis for calculating the potential income from milk deliveries was the gross margin from dairy farming, a method which on the income side covers sales of milk, calves born to dairy cows and the residual value of the dairy cow, and on the expenditure side covers deduction of variable costs.

En conséquence, toutes les indemnités calculées se réfèrent à une quantité de 100 kg de lait non commercialisé. b) Pour calculer les revenus potentiels de la commercialisation du lait, on est parti de la marge brute du mode de production Elevage laitier, une méthode qui inclut, côté recettes, les ventes de lait, de veaux nés dans le cadre de la production laitière ainsi que la valeur résiduelle de la vache laitière et, côté dépenses, qui déduit les frais variables.




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'milking method' ->

Date index: 2024-02-04
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