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Campylobacteriosis
Colibacillosis
Colibacteriosis
E.coli infection
Enterohaemorrhagic Escherichia coli infection
Enterohemorrhagic Escherichia coli infection
Enteroinvasive E. coli infection
Enteroinvasive Escherichia coli infection
Enteropathogenic Escherichia coli infection
Enterotoxigenic Escherichia coli infection
Escherichia coli food-borne infection
Escherichia coli infection
Food-borne disease
Food-borne zoonose
Food-borne zoonotic disease
Hamburger disease
Infection caused by Escherichia coli
Listeriosis
Other intestinal E. coli infections
Other intestinal Escherichia coli infections
Salmonellosis

Traduction de «other intestinal escherichia coli infections » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
other intestinal Escherichia coli infections [ other intestinal E. coli infections ]

autres infections intestinales à Escherichia coli [ autres infections intestinales à E. coli ]


Other intestinal Escherichia coli infections

Autres infections intestinales à Escherichia coli


enterohemorrhagic Escherichia coli infection [ enterohaemorrhagic Escherichia coli infection | hamburger disease ]

infection entéro-hémorragique à Escherichia coli [ infection entéro-hémorragique à E. coli | maladie du hamburger | syndrome du barbecue ]


food-borne disease [ campylobacteriosis | E.coli infection | Escherichia coli infection | food-borne zoonose | food-borne zoonotic disease | listeriosis | salmonellosis ]

maladie d'origine alimentaire [ campylobactériose | infection à E. coli | infection à Escherichia coli | listériose | salmonellose | zoonose d'origine alimentaire ]


enteroinvasive Escherichia coli infection [ enteroinvasive E. coli infection ]

infection entéro-invasive à Escherichia coli [ infection entéro-invasive à E. coli ]


colibacillosis | colibacteriosis | Escherichia coli infection

colibacillose | infection à Escherichia coli


Enterotoxigenic Escherichia coli infection

Infection entérotoxigène à Escherichia coli


Enteropathogenic Escherichia coli infection

Infection entéropathogène à Escherichia coli


escherichia coli food-borne infection

toxi-infection due à Escherichia coli


Infection caused by Escherichia coli

infection à Escherichia coli
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(a) other than chymosin A derived from Escherichia coli K-12, GE81 (pPFZ87A), chymosin B derived from Aspergillus niger var. awamori, GCC0349 (pGAMpR) or from Kluyveromyces marxianus var. lactis, DS1182 (pKS 105), pepsin derived from glandular layer of porcine stomach or rennet derived from aqueous extracts from the fourth stomach of calves, kids or lambs, in the manufacture of a product to which subsection (1) applies; and

a) autre que la chymosine A provenant de Escherichia coli K-12, GE81 (pPFZ87A), la chymosine B provenant de Aspergillus niger var. awamori, GCC0349 (pGAMpR) ou de Kluyveromyces marxianus var. lactis, DS1182 (pKS 105), la pepsine provenant de la muqueuse glandulaire de l’estomac de porc ou la présure provenant de l’extrait aqueux du 4 (véritable) estomac de veaux, de chevreaux ou d’agneaux, dans la fabrication d’un produit visé au paragraphe (1);


(a) other than chymosin A derived from Escherichia coli K-12, GE81 (pPFZ87A), chymosin B derived from Aspergillus niger var. awamori, GCC0349 (pGAMpR) or from Kluyveromyces marxianus var. lactis, DS1182 (pKS 105), pepsin derived from glandular layer of porcine stomach or rennet derived from aqueous extracts from the fourth stomach of calves, kids or lambs, in the manufacture of cream cheese; and

a) autre que la chymosine A provenant de Escherichia coli K-12, GE81 (pPFZ87A), la chymosine B provenant de Aspergillus niger var. awamori, GCC0349 (pGAMpR) ou de Kluyveromyces marxianus var. lactis, DS1182 (pKS 105), la pepsine provenant de la muqueuse glandulaire de l’estomac de porc ou la présure provenant de l’extrait aqueux du 4 (véritable) estomac de veaux, de chevreaux ou d’agneaux, dans la fabrication du fromage à la crème;


To monitor the quality of bathing waters, laboratories analyse levels of certain types of bacteria, including intestinal enterococci and Escherichia coli bacteria. These may indicate the presence of pollution, mainly from sewage or livestock waste.

Pour surveiller la qualité des eaux de baignade, les laboratoires analysent les niveaux de certains types de bactéries, notamment les entérocoques intestinaux et la bactérie Escherichia coli, qui pourraient indiquer la présence d'une pollution principalement due aux déchets d'élevage ou aux eaux usées.


Brussels, 9 August 2011 - The European Commission has decided to allocate an additional €12 million from the EU's Research Framework Programme to reinforce Europe's capacity for tackling pathogens like the virulent Escherichia coli (E.coli) bacteria that recently infected close to 4,000 people in Europe and killed 46.

Bruxelles, le 9 août 2011 - La Commission européenne a décidé de consacrer 12 millions d’euros supplémentaires provenant du programme-cadre de recherche de l’UE au renforcement de la capacité de l’Europe à combattre des agents pathogènes comme la virulente bactérie Escherichia coli (E.coli), qui a récemment intoxiqué près de 4 000 personnes en Europe et en a tué 46.


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– (DE) Mr President, Commissioner Füle, while, at first glance, it may seem understandable for Russia to protect itself in order to prevent the spread of Enterohaemorrhagic Escherichia coli (EHEC) infection into its territory, a complete ban on imports of European vegetables is not what we expect of a country that aspires to join the World Trade Organisation (WTO).

– (DE) Monsieur le Président, Monsieur le Commissaire Füle, alors qu’à première vue, il peut sembler compréhensible que la Russie se protège afin d’éviter la diffusion de l’infection Escherichia coli entérohémorragique (ECEH) sur son territoire, un embargo total sur les importations de légumes européens n’est pas ce que nous attendons d’un pays qui aspire à rejoindre l’Organisation mondiale du commerce (OMC).


The new rules are intended to reduce from 19 to 2 the number of parameters to be measured and to treat intestinal enterococci and Escherichia coli as leading indicators; these two standards are to be made substantially more rigorous, but, by way of contrast, chemical parameters are disregarded and are no longer to be measured, as they are governed by other directives.

Les nouvelles règles permettraient de réduire de 19 à 2 le nombre de paramètres à mesurer et de considérer les entérocoques intestinaux et Escherichia coli comme indicateurs principaux; ces deux normes devraient être beaucoup plus rigoureuses.


The new rules are intended to reduce from 19 to 2 the number of parameters to be measured and to treat intestinal enterococci and Escherichia coli as leading indicators; these two standards are to be made substantially more rigorous, but, by way of contrast, chemical parameters are disregarded and are no longer to be measured, as they are governed by other directives.

Les nouvelles règles permettraient de réduire de 19 à 2 le nombre de paramètres à mesurer et de considérer les entérocoques intestinaux et Escherichia coli comme indicateurs principaux; ces deux normes devraient être beaucoup plus rigoureuses.


– (DA) Mr President, the Commission’s proposal contains some good features in the form of more stringent requirements concerning bacteria content, with a maximum of 500 Escherichia coli per 100 ml and 200 intestinal enterococci per 100 ml.

- (DA) Monsieur le Président, la proposition de la Commission renferme quelques éléments intéressants sous la forme d’un durcissement des normes en matière de teneur en bactéries avec un maximum de 500 Escherichia coli par 100 ml et de 200 entérocoques intestinaux par 100 ml.


– (DA) Mr President, the Commission’s proposal contains some good features in the form of more stringent requirements concerning bacteria content, with a maximum of 500 Escherichia coli per 100 ml and 200 intestinal enterococci per 100 ml.

- (DA) Monsieur le Président, la proposition de la Commission renferme quelques éléments intéressants sous la forme d’un durcissement des normes en matière de teneur en bactéries avec un maximum de 500 Escherichia coli par 100 ml et de 200 entérocoques intestinaux par 100 ml.


Laboratories analysed levels of certain types of bacteria, including intestinal enterococci and Escherichia coli bacteria, which may indicate the presence of pollution, mainly from sewage or livestock waste.

Les laboratoires ont analysé les niveaux de certains types de bactéries, notamment les entérocoques intestinaux et la bactérie Escherischia coli, qui pourraient indiquer la présence d'une pollution principalement due aux déchets d'élevage ou aux eaux usées.


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