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Ante mortem veterinary inspection
Ante-mortem health inspection
Conduct ante-mortem veterinary health inspection
Conduct veterinary health check before slaughter
Post mortem health inspection
Post mortem inspection
Post-mortem inspection
Shift
Shift project
Veterinary inspection

Traduction de «post mortem health inspection » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
post mortem health inspection | veterinary inspection

inspection sanitaire | inspection sanitaire post mortem | inspection sanitaire vétérinaire | inspection vétérinaire


ante mortem veterinary inspection (1) | ante-mortem health inspection (2)

contrôle des animaux avant l'abattage


conduct ante-mortem veterinary health check of animals intended for consumption | conduct veterinary health check before slaughter | conduct ante-mortem veterinary health inspection | conduct ante-mortem veterinary health inspection of food production animals

inspection sanitaire vétérinaire avant abattage


post-mortem inspection [ post mortem inspection ]

inspection post mortem [ inspection post-mortem ]




System for Health Control of Imports from Third Countries at Frontier Inspection Posts

Système de contrôle sanitaire des importations en provenance des pays tiers aux postes de contrôle frontaliers


Shift project | system for health control of imports from third countries at frontier inspection posts | Shift [Abbr.]

Système de contrôle sanitaire des importations en provenance des pays tiers aux postes de contrôle frontaliers | SHIFT [Abbr.]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
122.1 In any meat inspection certificate used for the purpose of exporting meat products, a statement that the meat products are derived from food animals that received ante-mortem and post-mortem veterinary inspection at the time of slaughter means that the food animals were subjected to ante-mortem examination or ante-mortem inspection and that the meat products were subjected to post-mortem examination or post-mortem inspection, in accordance with these Regulations.

122.1 Dans tout certificat d’inspection utilisé pour les fins de l’exportation de produits de viande, la déclaration portant que les produits de viande proviennent d’animaux pour alimentation humaine qui ont été soumis à des inspections vétérinaires ante mortem et post mortem au moment de l’abattage signifie que les animaux ont été soumis à un examen ante mortem ou à une inspection ante mortem ainsi qu’à un examen post mortem ou une inspection post mortem conformément au présent règlement.


(2) Every carcass and half carcass, other than that of a bird or domesticated rabbit, that is not, as a result of a post-mortem examination or a post-mortem inspection, identified as being held or condemned shall be stamped with the meat inspection legend before refrigeration.

(2) Toute carcasse ou demi-carcasse, autre que celle d’une volaille ou d’un lapin domestique, qui n’est pas désignée comme étant détenue ou condamnée par suite d’un examen post mortem ou d’une inspection post mortem doit être marquée de l’estampille avant d’être réfrigérée.


(2) Subject to subsection (3), if an operator or an inspector who is not an official veterinarian finds, in the course of the post-mortem examination or the post-mortem inspection, that the blood harvested from a food animal or the carcass or a part of the carcass of a food animal shows a deviation from normal appearance, or is derived from a food animal identified as being held, all the blood from ...[+++]

(2) Sous réserve du paragraphe (3), si, au cours de l’examen post mortem ou de l’inspection post mortem, l’exploitant ou l’inspecteur qui n’est pas médecin vétérinaire officiel constate que du sang recueilli d’un animal pour alimentation humaine, sa carcasse ou une partie de sa carcasse présente une déviation par rapport à l’apparence normale ou provient d’un animal pour alimentation humaine désigné comme étant détenu, il détient tout le sang et toutes les parties de la carcasse et les renvoie à un médecin vétérinaire officiel pour une inspection ...[+++]


(b) the criteria that shall be taken into account in determining which parts, if any, of the carcass of a food animal need to be examined or inspected in order that a post-mortem examination or post-mortem inspection may be considered to have been performed on the carcass.

b) les critères dont il faut tenir compte pour déterminer quelles parties, le cas échéant, de la carcasse des animaux doivent être examinées ou inspectées pour que l’examen post mortem ou l’inspection post mortem de toute la carcasse soit considéré comme ayant été effectué.


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(2) Every carcass and half carcass, other than that of a bird or domesticated rabbit, that is not, as a result of a post-mortem examination or a post-mortem inspection, identified as being held or condemned shall be stamped with the meat inspection legend before refrigeration.

(2) Toute carcasse ou demi-carcasse, autre que celle d’une volaille ou d’un lapin domestique, qui n’est pas désignée comme étant détenue ou condamnée par suite d’un examen post mortem ou d’une inspection post mortem doit être marquée de l’estampille avant d’être réfrigérée.


It consists of products declared unfit for human consumption, the list of which was laid down in the Decree of 17 March 1992 on the conditions that installations slaughtering animals for the production and marketing of fresh meat must satisfy and laying down the rules for health inspections of those establishments and the Decree of 8 June 1996 laying down rules for post mortem health inspections of poultry and transposing various Community health Directives.

Elles concernent les produits déclarés impropres à la consommation humaine dont la liste est fixée dans les arrêtés du 17 mars 1992, relatif aux conditions auxquelles doivent satisfaire les abattoirs d’animaux de boucherie pour la production et la mise sur le marché de viandes fraîches et déterminant les conditions de l’inspection sanitaire de ces établissements et du 8 juin 1996, déterminant les conditions de l’inspection sanitaire post mortem des volailles, portant notamment transposition de diverses directives ...[+++]


On 1 December 2004, the EFSA adopted an opinion on ‘Revision of meat inspection for beef raised in integrated production systems’, which states that the incision of lymph nodes should continue as part of a revised post-mortem meat inspection system in order to be able to detect tuberculous lesions.

Le 1er décembre 2004, l’EFSA a adopté un avis sur la révision des procédures d’inspection des viandes pour les bovins élevés dans des systèmes de production intégrés («Revision of meat inspection for beef raised in integrated production systems»), selon lequel l’incision des ganglions lymphatiques devrait être maintenue dans la procédure d’inspection post mortemvisée afin de pouvoir détecter les lésions tube ...[+++]


6. The results of the post-mortem health inspections shall be recorded by the official veterinarian and, where diseases communicable to man as referred to in the third indent of Article 3 (1) (d) or Article 9 are diagnosed, communicated to the competent veterinary authorities responsible for supervision of the hunting area from which the wild game originated, as well as to the person responsible for the said area.

6. Les résultats des inspections sanitaires post mortem sont enregistrés par le vétérinaire officiel et, en cas de diagnostic d'une maladie transmissible à l'homme visée à l'article 3 paragraphe 1 point d) troisième tiret ou à l'article 9, communiqués aux autorités vétérinaires compétentes ayant sous leur contrôle le territoire de chasse du gibier sauvage, ainsi qu'au responsable dudit territoire.


(b) come from an animal for slaughter which, in accordance with Annex B, Chapter V, bas undergone a post-mortem health inspection carried out by a veterinary official and been deemed suitable for slaughter in accordance with the provisions of this Directive, with a view to being exported to the Community;

b) provenir d'un animal de boucherie qui, conformément à l'annexe B chapitre V, a fait l'objet d'une inspection sanitaire ante mortem assurée par un vétérinaire officiel et a été considéré apte à l'abattage selon les dispositions de la présente directive, en vue de l'exportation vers la Comunauté;


CHAPTER V ANTE MORTEM HEALTH INSPECTION 13. Animals must undergo ante mortem inspection on the day of their arrival at the slaughterhouse.

13. Les animaux doivent être soumis à l'inspection ante mortem le jour de leur arrivée à l'abattoir.




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Date index: 2021-06-12
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