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Adult bovine animals for slaughter
Animal for slaughter
Beef cattle
Butcher animals
Cultural practices regarding animal slaughter
Cultural practices regarding the slaughter of animals
Ensure animal welfare in slaughtering practice
Ensure animal welfare in slaughtering practices
Fully-grown beef cattle
Fully-grown slaughter cattle
Price of animals for slaughter
Religious practices regarding animal slaughter
Secure animal welfare in slaughtering practices
Slaughter animal
Slaughter animals
Slaughter cattle
Slaughter of animals
Slaughter of livestock
Slaughtering an animal
Slaughtering animals
Stunning of animals
Traditional practices regarding animal slaughter

Vertaling van "price animals for slaughter " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
ensure the welfare of animals in slaughtering practices | secure animal welfare in slaughtering practices | ensure animal welfare in slaughtering practice | ensure animal welfare in slaughtering practices

assurer le bien-être animal dans le cadre de pratiques d’abattage


slaughter animal [ animal for slaughter | [http ...]

animal de boucherie


price of animals for slaughter

prix du bétail de boucherie


slaughter animal [ animal for slaughter ]

animal de boucherie


animal for slaughter | slaughter animal

animal d'abattage | animal de boucherie | animal destiné à la boucherie | animal destiné à l'abattage | bétail de boucherie


adult bovine animals for slaughter | beef cattle | fully-grown beef cattle | fully-grown slaughter cattle | slaughter cattle

gros bovins de boucherie


European Convention for the Protection of Animals for Slaughter

Convention européenne sur la protection des animaux d'abattage


religious practices regarding animal slaughter | traditional practices regarding animal slaughter | cultural practices regarding animal slaughter | cultural practices regarding the slaughter of animals

pratiques culturelles d’abattage d'animaux


slaughtering an animal | slaughtering animals | butcher animals | slaughter animals

abattre des animaux


slaughter of animals [ slaughter of livestock | stunning of animals ]

abattage d'animaux [ abattage de bétail | étourdissement d'animal ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(3) For every equine animal and every shipment of birds, other than ostriches, rheas and emus, that is slaughtered in a registered establishment, the operator shall keep and retain, for a period of not less than one year beginning on the day on which the food animal is slaughtered, records that contain

(3) Pour chaque équidé et chaque expédition de volaille, autre que l’autruche, le nandou ou l’émeu, qui est abattu dans un établissement agréé, l’exploitant tient, pendant au moins un an à compter de la date de l’abattage de l’animal, un registre qui contient les renseignements suivants :


(3) For every equine animal and every shipment of birds, other than ostriches, rheas and emus, that is slaughtered in a registered establishment, the operator shall keep and retain, for a period of not less than one year beginning on the day on which the food animal is slaughtered, records that contain

(3) Pour chaque équidé et chaque expédition de volaille, autre que l’autruche, le nandou ou l’émeu, qui est abattu dans un établissement agréé, l’exploitant tient, pendant au moins un an à compter de la date de l’abattage de l’animal, un registre qui contient les renseignements suivants :


45 (1) A carcass of a food animal may be admitted to a registered establishment in which food animals are slaughtered if the food animal died while en route to the registered establishment, and the carcass is conveyed immediately and directly from the live animal receiving area to the inedible products area of the registered establishment.

45 (1) La carcasse d’un animal pour alimentation humaine peut être admise dans l’établissement agréé où de tels animaux sont abattus si l’animal meurt au cours du transport vers l’établissement et la carcasse est immédiatement et directement transportée de l’aire de réception des animaux sur pied à l’aire des produits incomestibles.


45 (1) A carcass of a food animal may be admitted to a registered establishment in which food animals are slaughtered if the food animal died while en route to the registered establishment, and the carcass is conveyed immediately and directly from the live animal receiving area to the inedible products area of the registered establishment.

45 (1) La carcasse d’un animal pour alimentation humaine peut être admise dans l’établissement agréé où de tels animaux sont abattus si l’animal meurt au cours du transport vers l’établissement et la carcasse est immédiatement et directement transportée de l’aire de réception des animaux sur pied à l’aire des produits incomestibles.


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10. Believes that animals should as a principle be slaughtered as close to their place of rearing as possible; notes in this connection that consumers are in favour of shorter transport times for animals destined for slaughter, but at the same time prefer to buy fresh meat; calls on the Commission, therefore, to explain what consequences are to be drawn from this; acknowledges that owing ...[+++]

10. considère par principe que les animaux doivent être abattus aussi près que possible de leur lieu d’élevage; observe à cet égard que les consommateurs sont favorables à une diminution des temps de transport pour les animaux destinés à l’abattage mais qu’ils préfèrent aussi acheter de la viande fraiche; invite par conséquent la Commission à préciser les conclusions qu’il convient d’en tirer; reconnaît que le règlement, faute d’être correctement appliqué, n’a pas atteint son objectif de limiter le transport d’animaux vivants en vu ...[+++]


7. Points out that the Commission report does not contain a full evaluation of all the costs of animal transport, limiting itself to the impact on intra-EU trade, regional and socioeconomic implications, effects on animal welfare, scientific underpinning and control, and compliance with and enforcement of Regulation (EC) No 1/2005; therefore calls on the Commission to present a full evaluation of all the economic, environmental and social costs and benefits incurred by the transport of animals, including a comparison between the transport of animals for slaughter and the t ...[+++]

7. relève que le rapport de la Commission ne contient pas d’estimation complète de tous les coûts du transport d’animaux mais qu’il se limite à l’incidence sur les échanges intra-UE et aux répercussions régionales et socio-économiques, à l’effet sur le bien-être des animaux, au fondement scientifique ainsi qu’au suivi, au respect et à la mise en œuvre du règlement (CE) n° 1/2005; invite dès lors la Commission à présenter une évaluation complète de l’ensemble des coûts et des avantages économiques, environnementaux et sociaux découlan ...[+++]


10. Believes that animals should as a principle be slaughtered as close to their place of rearing as possible; notes in this connection that consumers are in favour of shorter transport times for animals destined for slaughter, but at the same time prefer to buy fresh meat; calls on the Commission, therefore, to explain what consequences are to be drawn from this; acknowledges that owing ...[+++]

10. considère par principe que les animaux doivent être abattus aussi près que possible de leur lieu d’élevage; observe à cet égard que les consommateurs sont favorables à une diminution des temps de transport pour les animaux destinés à l’abattage mais qu’ils préfèrent aussi acheter de la viande fraiche; invite par conséquent la Commission à préciser les conclusions qu’il convient d’en tirer; reconnaît que le règlement, faute d’être correctement appliqué, n’a pas atteint son objectif de limiter le transport d’animaux vivants en vu ...[+++]


10. Believes that animals should as a principle be slaughtered as close to their place of rearing as possible; notes in this connection that consumers are in favour of shorter transport times for animals destined for slaughter, but at the same time prefer to buy fresh meat; calls on the Commission, therefore, to explain what consequences are to be drawn from this; acknowledges that owing ...[+++]

10. considère par principe que les animaux doivent être abattus aussi près que possible de leur lieu d’élevage; observe à cet égard que les consommateurs sont favorables à une diminution des temps de transport pour les animaux destinés à l’abattage mais qu’ils préfèrent aussi acheter de la viande fraiche; invite par conséquent la Commission à préciser les conclusions qu’il convient d’en tirer; reconnaît que le règlement, faute d’être correctement appliqué, n’a pas atteint son objectif de limiter le transport d’animaux vivants en vu ...[+++]


The petitioners call upon the House of Commons to bring forward and adopt Bill C-544, An Act to amend the Health of Animals Act and the Meat Inspection Act (slaughter of horses for human consumption), thus prohibiting the importation and exportation of animals for slaughter for human consumption as well as horse meat products for human consumption.

Les pétitionnaires demandent à la Chambre des communes de poursuivre l'étude du projet de loi C-544, Loi modifiant la Loi sur la santé des animaux et la Loi sur l'inspection des viandes (abattage de chevaux à des fins de consommation humaine), et de l'adopter afin d'interdire l'importation et l'exportation d'animaux destinés à l'abattage à des fins de consommation humaine ainsi que de produits de viande chevaline destinés à une telle consommation.


The eventual consumer must not only be enabled to find out from the label the age at which an animal was slaughtered and the customary details such as the product, weight, price and best-before date, but must also be informed as to the number of kilometres the animals travelled while still alive and on their way to be slaughtere ...[+++]

Le consommateur final doit non seulement pouvoir connaître, en lisant l’étiquette, l’âge auquel un animal a été abattu et les informations habituelles telles que le produit, le poids, le prix et la date limite de consommation, mais il doit aussi être informé du nombre de kilomètres que les animaux vivants ont parcourus et de la méthode d’abattage utilisée.


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