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Fresh Fruit and Vegetable Regulations
Fresh food
Fresh fruit
Fresh product
Freshly-mixed concrete cast-in-place
Freshly-mixed concrete cast-in-situ
Freshly-mixed concrete poured-in-place
Know about ecosystems of fresh water
Make up of fresh milk
Market garden
Market gardening
Market gardening production
Microbiology of fresh milk
Microbiology of milk
Pick fresh almonds
Production of fresh vegetables
Regulation respecting fresh fruits and vegetables
Science of fresh milk
Select unshelled almonds
Selecting unshelled almonds
Selection of unshelled almonds
Understand ecosystems of fresh water
Understand fresh water ecosystems
Understanding ecosystems of fresh water
Vegetable cultivation

Vertaling van "regulations on fresh " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
Regulation respecting fresh fruits and vegetables

Règlement sur les fruits et légumes frais


fresh product [ fresh food ]

produit frais [ aliment frais ]


know about ecosystems of fresh water | understand ecosystems of fresh water | understand fresh water ecosystems | understanding ecosystems of fresh water

compréhension des écosystèmes d’eau douce


Fresh Fruits and Vegetables (United States Tariff) Import Regulations

Règlement sur l'importation de fruits et légumes frais (tarif des États-Unis)


Fresh Fruit and Vegetable Regulations

Règlement sur les fruits et les légumes frais


make up of fresh milk | science of fresh milk | microbiology of fresh milk | microbiology of milk

microbiologie du lait frais


freshly-mixed concrete cast-in-place | freshly-mixed concrete cast-in-situ | freshly-mixed concrete poured-in-place

béton coulé en place




market gardening [ market garden | market gardening production | production of fresh vegetables | vegetable cultivation(GEMET) ]

culture maraîchère [ jardin maraîcher | maraîchage | production de légumes frais | production maraîchère ]


pick fresh almonds | selection of unshelled almonds | select unshelled almonds | selecting unshelled almonds

sélectionner des amandes entières
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Consequently, as an act of solidarity, the Commission proposed to amend the ATP Regulation by introducing three new duty-free tariff rate quotas (TRQs) for fresh apples (40.000 tonnes), fresh table grapes and fresh plums (10.000 tonnes each) under the ATP Regulation, in addition to the TRQs proposed under the DCFTA.

En signe de solidarité, la Commission a par conséquent proposé de modifier le règlement relatif aux PCA afin d'instaurer trois nouveaux contingents tarifaires (CT) à droit nul pour les pommes fraîches (40 000 tonnes), le raisin de table frais et les prunes fraîches (10 000 tonnes pour chaque type de produit), en sus des CT proposés au titre de la zone de libre-échange approfondi et complet.


EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32013R0209 - EN - Commission Regulation (EU) No 209/2013 of 11 March 2013 amending Regulation (EC) No 2073/2005 as regards microbiological criteria for sprouts and the sampling rules for poultry carcases and fresh poultry meat Text with EEA relevance // COMMISSION REGULATION (EU) No 209/2013 // of 11 March 2013 // amending Regulation (EC) No 2073/2005 as regards microbiological criteria for sprouts and the sampling rules for poultry carcases and fresh poultry meat // (Text with EE ...[+++]

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32013R0209 - EN - Règlement (UE) n ° 209/2013 de la Commission du 11 mars 2013 modifiant le règlement (CE) n ° 2073/2005 en ce qui concerne les critères microbiologiques applicables aux germes et les règles d’échantillonnage applicables aux carcasses de volailles et à la viande fraîche de volaille Texte présentant de l'intérêt pour l'EEE // RÈGLEMENT (UE) N - 209/2013 DE LA COMMISSION // du 11 mars 2013 // (Texte présentant de l'intérêt pour l'EEE)


Commission Regulation (EU) No 1086/2011 of 27 October 2011 amending Annex II to Regulation (EC) No 2160/2003 of the European Parliament and of the Council and Annex I to Commission Regulation (EC) No 2073/2005 as regards salmonella in fresh poultry meat Text with EEA relevance

Règlement (UE) n o 1086/2011 de la Commission du 27 octobre 2011 modifiant l’annexe II du règlement (CE) n o 2160/2003 du Parlement européen et du Conseil et l’annexe I du règlement (CE) n o 2073/2005 de la Commission en ce qui concerne les salmonelles dans les viandes fraîches de volaille Texte présentant de l'intérêt pour l'EEE


Corrigendum to Commission Regulation (EU) No 1086/2011 of 27 October 2011 amending Annex II to Regulation (EC) No 2160/2003 of the European Parliament and of the Council and Annex I to Commission Regulation (EC) No 2073/2005 as regards salmonella in fresh poultry meat ( OJ L 281, 28.10.2011 )

Rectificatif au règlement (UE) n ° 1086/2011 de la Commission du 27 octobre 2011 modifiant l'annexe II du règlement (CE) n ° 2160/2003 du Parlement européen et du Conseil et l'annexe I du règlement (CE) n ° 2073/2005 de la Commission en ce qui concerne les salmonelles dans les viandes fraîches de volaille ( JO L 281 du 28.10.2011 )


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Only food colours listed in Annex II to this Regulation may be used for the purpose of health marking as provided for in Council Directive 91/497/EEC of 29 July 1991 amending and consolidating Directive 64/433/EEC on health problems affecting intra-Community trade in fresh meat to extend it to the production and marketing of fresh meat and other markings required on meat products, for the decorative colouring of eggshells and for the stamping of eggshells as provided for in Regulation (EC) No 853/2004 of the European Parliament and of ...[+++]

Seuls les colorants alimentaires répertoriés dans l’annexe II du présent règlement peuvent être utilisés pour le marquage sanitaire prévu par la directive 91/497/CEE du Conseil du 29 juillet 1991 modifiant et codifiant la directive 64/433/CEE relative à des problèmes sanitaires en matière d’échanges intracommunautaires de viandes fraîches pour l’étendre à la production et la mise sur le marché de viandes fraîches et l’apposition de toute autre marque requise sur des produits carnés, pour la coloration décorative ou l’estampillage des coquilles d’œufs, conformément au règlement (CE) no 853/04 du Parlement européen et du Conseil du 29 avri ...[+++]


The existing processing aids serve to regulate the market in fresh products and provide outlets for products of lesser quality.

Les aides à la transformation existantes servent à réguler le marché des produits frais et à fournir des débouchés pour les produits de moindre qualité.


Furthermore, actions on protecting and improving forest management within the context of the Forest Focus programme, but which reduce the amount of action available under the previous Regulation, are anything but the catalyst that could enable us to establish a genuine common strategy in favour of forest ecosystems, as is shown by the ruling of the EC Court of Justice which expressly states that the effects of the Council regulations remain in force until such time as the Council adopts, within a reasonable space of time, fresh regulations with an ...[+++]

Par ailleurs, les actions relatives à la protection et à l'amélioration de la gestion des forêts dans le contexte du programme Forest Focus, plus réductrices que celles du règlement en vigueur précédemment(), sont loin d'être le catalyseur qui permette d'établir une véritable stratégie commune en faveur des écosystèmes forestiers, comme le prouve l'arrêt de la Cour de Justice des Communautés européennes qui a expressément déclaré q ...[+++]


The four annexes to the regulation concern fresh meat, molluscs, fisheries and milk and milk products.

Les quatre annexes du règlement traitent des viandes fraîches, des mollusques, de la pêche et du lait et des produits laitiers.


The four annexes to the regulation concern fresh meat, molluscs, fisheries and milk and milk products.

Les quatre annexes du règlement traitent des viandes fraîches, des mollusques, de la pêche et du lait et des produits laitiers.


Since Commission Decision 2001/471/EC of 8 June 2001 laying down rules for the regular checks on the general hygiene carried out by the operators in establishments according to Directive 64/433/EEC on health conditions for the production and marketing of fresh meat and Directive 71/118/EEC on health problems affecting the production and placing on the market of fresh poultrymeat is repealed with effect from the 1 January 2006, it is appropriate to incorporate microbiological criteria set for carcases in this ...[+++]

Vu que la décision 2001/471/CE de la Commission du 8 juin 2001 établissant les règles applicables au contrôle régulier de l'hygiène générale effectué par les exploitants dans les établissements conformément à la directive 64/433/CEE relative aux conditions de production et de mise sur le marché de viandes fraîches et à la directive 71/118/CEE relative à des problèmes sanitaires en matière d'échanges de viandes fraîches de volaille est abrogée avec effet au 1er janvier 2006, il convient d'intégrer dans le présent règlement les critères microbiologiques fixés pour les carcasses.


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