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Abomasum
Barber's pole worm
Bedstraw
Cheese rennet
Cheese-rennet
Congenital displacement of stomach
Curved stomach probe
Curved stomach tube
Diverticulum of stomach
Duplication of stomach Megalogastria Microgastria
Fourth stomach
Haemonchus contortus
Hourglass stomach
Maw
Paracasein
Reed
Rennet
Rennet bag
Rennet casein
Rennet stomach
Rennet-casein
Stomach insecticide
Stomach poison
Stomach worm
Stomachal
Stomachic
True stomach
Twisted stomach worm
Vell

Traduction de «rennet stomach » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
abomasum [ true stomach | rennet stomach | reed | fourth stomach ]

caillette [ abomasum ]




abomasum | maw | rennet | rennet bag | vell

caillette de veau | franchemule


paracasein | rennet casein | rennet-casein

caséine à la présure | caséine-présure | paracaséine




stomach insecticide | stomach poison

insecticide agissant par ingestion | insecticide d'ingestion


Congenital:displacement of stomach | diverticulum of stomach | hourglass stomach | Duplication of stomach Megalogastria Microgastria

Dédoublement de l'estomac Déplacement congénital de l'estomac Diverticule congénital de l'estomac Estomac en sablier, congénital Mégalogastrie Microgastrie


stomach poison | stomach insecticide

insecticide d'ingestion | insecticide d'absorption | insecticide à action interne | insecticide stomacal | poison par ingestion | insecticide par ingestion | toxique d'ingestion


barber's pole worm [ stomach worm | twisted stomach worm | Haemonchus contortus ]

hémonchus [ Haemonchus contortus ]


curved stomach tube | curved stomach probe

sonde stomacale courbe | sonde gastrique courbe
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Scalding or cleaning of stomachs substantially reduces the yield of rennet from these stomachs while it does not contribute to the safety of the rennet, being highly refined afterwards.

L'échaudage ou le nettoyage des estomacs réduit sensiblement la quantité de présure tirée de ces estomacs sans contribuer à la sûreté de la présure, qui est hautement raffinée par la suite.


stomachs must be scalded or cleaned; however, in the case of stomachs of young ruminants intended for rennet production, the stomachs need only be emptied.

les estomacs doivent être blanchis ou nettoyés. Toutefois, dans le cas d'estomacs de jeunes ruminants destinés à la production de présure, les estomacs ne doivent être que vidés.


Rennet is refined for the production of cheese and is obtained from stomachs of young ruminants in dedicated establishments.

Extraite de l'estomac de jeunes ruminants dans des établissements spécialisés, la présure est raffinée en vue de la production de fromage.


edible rennet casein: obtained by washing and drying skimmed milk solids following a separation process which uses rennet, a natural substance produced in the stomachs of cattle.

caséine présure alimentaire: obtenue par le lavage et le séchage du lait écrémé selon un procédé de séparation des acides qui utilise de la présure, une substance naturelle produite dans l’estomac des ruminants.


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(a) aminopeptidase derived from Lactococcus lactis, bovine rennet derived from aqueous extracts from the fourth stomach of adult bovine animals, sheep and goats, chymosin A derived from Escherichia coli K-12, GE81 (pPFZ87A), chymosin B derived from Aspergillus niger var. awamori, GCC0349 (pGAMpR) or from Kluyveromyces marxianus var. lactis, DS1182 (pKS105), lipase derived from Animal pancreatic tissue; Aspergillus niger var.; Aspergillus oryzae var.; Edible forestomach tissue of calves, kids or lambs; Rhizopus oryzae var. or from ...[+++]

a) l’aminopeptidase provenant de Lactococcus lactis, la chymosine A provenant de Escherichia coli K-12, GE81 (pPFZ87A), la chymosine B provenant de Aspergillus niger var. awamori, GCC0349 (pGAMpR) ou de Kluyveromyces marxianus var. lactis, DS1182 (pKS105), l’enzyme coagulant le lait provenant de Rhizomucor miehei (Cooney et Emerson) (précédemment nommé Mucor miehei (Cooney et Emerson)), de Mucor pusillus Lindt par fermentation de culture pure ou de Aspergillus oryzae RET-1 (pBo‍el777), la lipase provenant de Aspergillus niger var.; Aspergillus oryzae var.; Rhizopus oryzae var.; Tissus comestibles des préestomacs d’agneaux, de chevreau ...[+++]


(a) other than chymosin A derived from Escherichia coli K-12, GE81 (pPFZ87A), chymosin B derived from Aspergillus niger var. awamori, GCC0349 (pGAMpR) or from Kluyveromyces marxianus var. lactis, DS1182 (pKS 105), pepsin derived from glandular layer of porcine stomach or rennet derived from aqueous extracts from the fourth stomach of calves, kids or lambs, in the manufacture of a product to which subsection (1) applies; and

a) autre que la chymosine A provenant de Escherichia coli K-12, GE81 (pPFZ87A), la chymosine B provenant de Aspergillus niger var. awamori, GCC0349 (pGAMpR) ou de Kluyveromyces marxianus var. lactis, DS1182 (pKS 105), la pepsine provenant de la muqueuse glandulaire de l’estomac de porc ou la présure provenant de l’extrait aqueux du 4 (véritable) estomac de veaux, de chevreaux ou d’agneaux, dans la fabrication d’un produit visé au paragraphe (1);


(a) other than chymosin A derived from Escherichia coli K-12, GE81 (pPFZ87A), chymosin B derived from Aspergillus niger var. awamori, GCC0349 (pGAMpR) or from Kluyveromyces marxianus var. lactis, DS1182 (pKS 105), pepsin derived from glandular layer of porcine stomach or rennet derived from aqueous extracts from the fourth stomach of calves, kids or lambs, in the manufacture of cream cheese; and

a) autre que la chymosine A provenant de Escherichia coli K-12, GE81 (pPFZ87A), la chymosine B provenant de Aspergillus niger var. awamori, GCC0349 (pGAMpR) ou de Kluyveromyces marxianus var. lactis, DS1182 (pKS 105), la pepsine provenant de la muqueuse glandulaire de l’estomac de porc ou la présure provenant de l’extrait aqueux du 4 (véritable) estomac de veaux, de chevreaux ou d’agneaux, dans la fabrication du fromage à la crème;


(a) aminopeptidase derived from Lactococcus lactis, chymosin A derived from Escherichia coli K-12, GE81 (pPFZ87A), chymosin B derived from Aspergillus niger var. awamori, GCC0349 (pGAMpR) or from Kluyveromyces marxianus var. lactis, DS1182 (pKS105), lipase derived from Animal pancreatic tissue; Aspergillus niger var.; Aspergillus oryzae var.; Edible forestomach tissue of calves, kids or lambs; Rhizopus oryzae var. or from Aspergillus oryzae (MLT-2) (pRML 787) (p3SR2); Rhizomucor miehei (Cooney and Emerson) (previous name: Mucor miehei (Cooney and Emerson)); Rhizopus niveus, milk coagulating enzyme derived from Rhizomucor miehei (Co ...[+++]

a) l’aminopeptidase provenant de Lactococcus lactis, la chymosine A provenant de Escherichia coli K-12, GE81 (pPFZ87A), la chymosine B provenant de Aspergillus niger var. awamori, GCC0349 (pGAMpR) ou de Kluyveromyces marxianus var. lactis, DS1182 (pKS105), l’enzyme coagulant le lait provenant de Rhizomucor miehei (Cooney et Emerson) (précédemment nommé Mucor miehei (Cooney et Emerson)), de Mucor pusillus Lindt par fermentation de culture pure ou de Aspergillus oryzae RET-1 (pBo‍el777), la lipase provenant de Aspergillus niger var.; Aspergillus oryzae var.; Rhizopus oryzae var.; Tissus comestibles des préestomacs d’agneaux, de chevreau ...[+++]


(iv) rennet derived from aqueous extracts from the fourth stomach of calves, kids or lambs,

(iv) de la présure provenant de l’extrait aqueux du 4 (véritable) estomac de veaux, de chevreaux ou d’agneaux,


(a)stomachs must be scalded or cleaned; however, in the case of stomachs of young ruminants intended for rennet production, the stomachs need only be emptied.

a)les estomacs doivent être blanchis ou nettoyés. Toutefois, dans le cas d'estomacs de jeunes ruminants destinés à la production de présure, les estomacs ne doivent être que vidés.




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'rennet stomach' ->

Date index: 2021-04-13
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