Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Carry out evaluation forms of calls
Complete an evaluation form of a call
Complete evaluation forms of calls
Completing evaluation forms of calls
Evaluation
Evaluation method
Evaluation techniques
International Save the Children Alliance
Programme evaluation
Project appraisal
Project evaluation
SC
SCF
STOA
Save the Children
Save the Children Fund
Save the Children International
Scf
Scientific Committee for Food
Scientific Committee on Food
Scientific and Technical Options Assessment
Standard cubic foot
Stem cell factor
Subcutaneous fat
Subcutaneous fatty tissue
Supply call-forward
Technological evaluation
Technology assessment

Vertaling van "scf for evaluation " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
standard cubic foot | scf | SCF

pied cube standard | pi3 std | pied cube normalisé | pi3 standard


evaluation method [ evaluation | Evaluation techniques(AGROVOC) | Evaluation(ECLAS) | Evaluation techniques(ECLAS) ]

méthode d'évaluation [ évaluation | mise à l'épreuve ]


stem cell factor | SCF [Abbr.]

facteur des cellules souches


Scientific Committee for Food | Scientific Committee on Food | SCF [Abbr.]

Comité scientifique de l'alimentation humaine | CSAH [Abbr.] | SCF [Abbr.]


International Save the Children Alliance | Save the Children | Save the Children Fund | Save the Children International | SC [Abbr.] | SCF [Abbr.]

Save the Children


project evaluation [ project appraisal | programme evaluation(UNBIS) ]

évaluation de projet [ appréciation de projet | évaluation de programme ]


complete an evaluation form of a call | completing evaluation forms of calls | carry out evaluation forms of calls | complete evaluation forms of calls

remplir des formulaires d'évaluation des appels


subcutaneous fat | SCF | subcutaneous fatty tissue

tissu adipeux sous-cutané | TASC | graisse sous-cutanée | gras sous-cutané | tissu graisseux sous-cutané




technology assessment [ European Parliament Office for Scientific and Technological Options Assessment | Scientific and Technical Options Assessment | STOA | technological evaluation ]

évaluation technologique [ évaluation des choix scientifiques et technologiques | évaluation des technologies | STOA ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The information to be submitted for their re-evaluation should include existing data on which the previous evaluation of a food additive was based and any new data relevant to the food additive made available since its last evaluation by the SCF.

Les informations à soumettre pour leur réévaluation doivent inclure les données existantes sur lesquelles se fondait l’évaluation précédente ainsi que toute nouvelle donnée pertinente devenue disponible depuis la dernière évaluation de l’additif alimentaire par le CSAH.


The order of priorities for the re-evaluation of the currently approved food additives should be set on the basis of the following criteria: the time since the last evaluation of a food additive by the SCF or by EFSA, the availability of new scientific evidence, the extent of use of a food additive in food and the human exposure to the food additive taking also into account the outcome of the Report from the Commission on Dietary Food Additive Intake in the EU of 2001. The report ‘Food additives in Europe 2000 ’ submitted by the Nordic Council of Ministers to the Commission, ...[+++]

L’ordre de priorité pour la réévaluation des additifs alimentaires actuellement autorisés doit être défini en fonction des critères suivants: le temps qui s’est écoulé depuis la dernière évaluation de l’additif alimentaire par le CSAH ou l’EFSA, la disponibilité de nouvelles données scientifiques, le niveau d’utilisation de l’additif alimentaire dans l’alimentation et l’exposition humaine à cet additif, eu égard également aux conclusions du rapport publié en 2001 par la Commission sur la consommation des additifs alimentaires dans l’U ...[+++]


That information should be as comprehensive as possible in order to allow EFSA to complete its re-evaluation and form an up-to-date opinion and should be submitted following to the extent possible the applicable guidance on submissions for food additive evaluations (currently the guidance established by the SCF on 11 July 2001 ).

Ces informations doivent être aussi complètes que possible, pour permettre à l’EFSA de réaliser sa réévaluation et de se forger une nouvelle opinion. Elles doivent être communiquées, dans la mesure du possible, selon les modalités figurant dans le document intitulé «Guidance on submissions for food additive evaluations» (consignes pour la présentation de données aux fins de l’évaluation des additifs alimentaires, figurant actuellement dans le document établi par le CSAH le 11 juillet 2001 ).


The re-evaluation of food colours has already been started with priority, since these food additives have the oldest evaluations by the SCF.

La réévaluation des colorants alimentaires a été entreprise en priorité, car les évaluations du CSAH concernant ces additifs sont les plus anciennes.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
By the date of entry into force of this Regulation, the Commission will make available to the public a list of approved food additives that are being re-evaluated with the date of their latest evaluation by the ‘SCF’ or EFSA.

Pour la date d’entrée en vigueur du présent règlement, la Commission rendra publique une liste d’additifs alimentaires autorisés qui sont soumis à une réévaluation, indiquant la date de leur dernière évaluation par le CSAH ou l’EFSA.


All food additives which are authorised within the European Union have therefore previously been evaluated by either the EFSA or the Scientific Committee on Food (SCF).

Tous les additifs alimentaires qui sont autorisés dans l’Union européenne ont donc fait préalablement l’objet d’une évaluation soit par l’EFSA, soit par le Comité scientifique de l’alimentation humaine (CSF).


The SCF therefore concluded that toxicological evaluation should focus on these condensates rather than on the multitude of derived smoke flavourings.

Le CSAH en a conclu que l'évaluation toxicologique devait se concentrer sur ces condensats plutôt que sur la multitude d'arômes de fumée dérivés.


The Scientific Committee for Food (SCF) carries out regular new evaluations of additives wherever there are reasonable doubts regarding their usefulness and safety.

Le Comité scientifique de l'alimentation humaine (CSAH) effectue périodiquement de nouvelles évaluations des additifs, dès lors qu'il existe des doutes raisonnables sur leur utilité et leur sécurité.


(6a) There is a wide range of nutrients and other ingredients contained in food supplements currently marketed in the Member States which have not yet been evaluated according to the procedure referred to in Article 13(2) and which are therefore not yet included in Annex II. The Commission should submit these substances to the Scientific Committee for Food (SCF) as soon as the appropriate documents are submitted by the interested parties.

(6 bis) Il existe une vaste gamme de nutriments et d'autres ingrédients entrant dans la composition des compléments alimentaires actuellement commercialisés dans les États membres qui n'ont pas encore été évalués conformément à la procédure visée à l'article 13, paragraphe 2, et qui, partant, ne figurent pas encore à l'annexe II. La Commission devrait soumettre ces substances au Comité scientifique de l'alimentation humaine dès que les dossiers appropriés auront été présentés par les parties intéressées.


Likewise, the SCF concluded that flavourings previously evaluated by the SCF and CEFS as being safe, need not be re-evaluated as the criteria previously used are stringent enough to consider the substances to be safe in current use.

De même, le CSAH a indiqué que les substances aromatisantes précédemment évaluées par lui et par le CEMA étaient sans danger et qu'une réévaluation ne se justifiait pas, car les critères utilisés à l'époque étaient suffisamment stricts pour que l'on puisse conclure à l'innocuité de ces substances telles qu'elles sont utilisées actuellement.


w