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Bottle-fermented by the champagne method
Conduct of fermentation
Fermentation method
Fermentation methods of beverages
Fermentation processes of beverages
Fermentation systems of beverages
Fermented cream
Method of fermentation
Sour cream
Sour dough method
Sour-fermentation method
Sourdough method
The fermentation process of a beverage

Vertaling van "sour-fermentation method " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
sour-fermentation method

procédé de fermentation acide


fermentation methods of beverages | fermentation systems of beverages | fermentation processes of beverages | the fermentation process of a beverage

processus de fermentation de boissons


sourdough method [ sour dough method ]

fermentation au levain de pâte [ méthode sur levain | fabrication sur levain | travail au levain | travail sur levain | procédé à pâte acidifiée ]


conduct of fermentation [ method of fermentation ]

conduite de la fermentation


fermentation method

voie fermentaire | méthode de fermentation




bottle-fermented by the champagne method

fermentation traditionnelle en bouteille selon la méthode champenoise
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
‘Stakliškės’ mead gets its characteristic pronounced honey taste, with a slightly sweet-sour flavour and a piquant aroma, from its balanced sugar/acid ratio and traditional production method, i.e. the long natural fermentation (up to 90 days) and long maturation (at least nine months) and the traditional recipe, according to which the mead is made using only natural honey and herbs and spices (hops, lime blossom and juniper berries).

L'hydromel «Stakliškės» tire son goût prononcé de miel, à la saveur légèrement douce-amère et à l'arôme piquant, de son équilibre sucres/acides et de sa méthode de production traditionnelle, à savoir la longue fermentation naturelle (jusqu'à 90 jours) et la longue maturation (au moins neuf mois) ainsi que la recette traditionnelle, selon laquelle l'hydromel est fabriqué uniquement à base de miel naturel et d'herbes et épices (houblon, tilleul et baies de genévrier).




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'sour-fermentation method' ->

Date index: 2021-11-05
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