Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Association of the Ice Cream Industries of the EEC
Association of the Ice Cream Industries of the EU
Double cream ice-cream
Euroglaces
European Ice Cream Association
Execute stacking fermentation of tobacco leaves
Fermentation tank
Fermented cream
Fermented or acidified milk and cream
Fermenter
Fermenting tank
Fermenting tub
Fermenting tun
Fermenting vat
Fermenting vessel
Fermentor
Ice cream manufacturing ingredients
Ice-cream bought on impulse
Impulse ice-cream
Impulse purchase ice-cream
Ingredients for ice cream manufacturing
Manufacturing process of ice cream
Manufacturing processing of ice cream
Materials for ice cream manufacturing
Perform stacking fermentation of tobacco leaves
Perform the stacking fermentation of tobacco leaves
Pieces for ice cream manufacturing
Production process of ice cream
Sour cream
Sour cream butter
Soured-cream butter
The manufacturing process of ice cream
Undertake stacking fermentation of tobacco leaves

Vertaling van "fermented cream " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE


fermented or acidified milk and cream

laits et crèmes fermentés ou acidifs


production process of ice cream | the manufacturing process of ice cream | manufacturing process of ice cream | manufacturing processing of ice cream

procédé de fabrication de crèmes glacées


ice cream manufacturing ingredients | pieces for ice cream manufacturing | ingredients for ice cream manufacturing | materials for ice cream manufacturing

ingrédients pour la fabrication de crèmes glacées


fermenting tun [ fermenting tub | fermenting vat | fermenting vessel | fermentor | fermenting tank | fermentation tank | fermenter ]

cuve de fermentation


Association of the Ice Cream Industries of the EEC | Association of the Ice Cream Industries of the EU | European Ice Cream Association | Euroglaces [Abbr.]

Association des industries alimentaires des glaces et crèmes glacées de la CEE | Association des industries des glaces alimentaires de l'UE | EUROGLACES [Abbr.]


ice-cream bought on impulse | impulse ice-cream | impulse purchase ice-cream

glace d’impulsion | glace qui fait l'objet d'un achat impulsif


execute stacking fermentation of tobacco leaves | perform the stacking fermentation of tobacco leaves | perform stacking fermentation of tobacco leaves | undertake stacking fermentation of tobacco leaves

faire fermenter des feuilles de tabac empilées


sour cream butter (1) | soured-cream butter (2)

beurre de crème acidulée


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
in food category 01.6.2 ‘Unflavoured live fermented cream products and substitute products with a fat content of less than 20 %’, the entry for food additive E 466 is replaced by the following:

Dans la catégorie de denrées alimentaires 01.6.2 «Produits à base de crème fermentée au moyen de ferments vivants non aromatisés et produits de substitution ayant une teneur en matières grasses inférieure à 20 %», l’inscription relative à l’additif E 466 est remplacée par le texte suivant:


Buttermilk, curdled milk and cream, kephir and other fermented or acidified milk and cream, flavoured or containing added fruit, nuts or cocoa

Babeurre, lait et crème caillés, képhir et autres laits et crèmes fermentés ou acidifiés, aromatisés ou additionnés de fruits ou de cacao


Buttermilk, curdled milk and cream, kephir and other fermented or acidified milk and cream, flavoured or containing added fruit, nuts or cocoa

Babeurre, lait et crème caillés, képhir et autres laits et crèmes fermentés ou acidifiés, aromatisés ou additionnés de fruits ou de cacao


in food category 01.6.2 ‘Unflavoured live fermented cream products and substitute products with a fat content of less than 20 %’, the entry for food additive E 466 is replaced by the following:

Dans la catégorie de denrées alimentaires 01.6.2 «Produits à base de crème fermentée au moyen de ferments vivants non aromatisés et produits de substitution ayant une teneur en matières grasses inférieure à 20 %», l’inscription relative à l’additif E 466 est remplacée par le texte suivant:


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Buttermilk, curdled milk and cream, yoghurt, kephir and other fermented or acidified milk and cream, whether or not concentrated or containing added sugar or other sweetening matter or flavoured or containing added fruit, nuts or cocoa:

Babeurre, lait et crème caillés, yoghourt, képhir et autres laits et crèmes fermentés ou acidifiés, même concentrés ou additionnés de sucre ou d'autres édulcorants ou aromatisés ou additionnés de fruits ou de cacao:


Buttermilk, curdled milk and cream; kephir and other fermented or acidified milk and cream, flavoured or containing added fruit, nuts or cocoa

Babeurre, lait et crème caillés, képhir et autres laits et crèmes fermentés ou acidifiés, aromatisés ou additionnés de fruits ou de cacao


0403 90 13 | BUTTERMILK, CURDLED MILK AND CREAM, KEPHIR AND OTHER FERMENTED OR ACIDIFIED MILK AND CREAM IN SOLID FORMS, UNSWEETENED, WITH A FAT CONTENT BY WEIGHT OF > 1,5 % BUT =

0403 90 13 | BABEURRE, LAIT ET CREMES CAILLES, KEPHIR ET AUTRES LAITS ET CREMES FERMENTES OU ACIDIFIES, NON AROMATISES NI ADDITIONNES DE FRUITS OU DE CACAO, EN POUDRE, EN GRANULES OU SOUS D’AUTRES FORMES SOLIDES, SANS ADDITION DE SUCRE OU D’AUTRES EDULCORANTS, D’UNE TENEUR EN POIDS DE MATIERES GRASSES > 1,5 % MAIS


0403 90 31 | BUTTERMILK, CURDLED MILK AND CREAM, KEPHIR AND OTHER FERMENTED OR ACIDIFIED MILK AND CREAM IN SOLID FORMS, SWEETENED, WITH A FAT CONTENT BY WEIGHT OF =

0403 90 31 | BABEURRE, LAIT ET CREME CAILLES, KEPHIR ET AUTRES LAITS ET CREMES FERMENTES OU ACIDIFIES, NON AROMATISES NI ADDITIONNES DE FRUITS OU DE CACAO, EN POUDRE, EN GRANULES OU SOUS D’AUTRES FORMES SOLIDES, AVEC ADDITION DE SUCRE OU D’AUTRES EDULCORANTS, D’UNE TENEUR EN POIDS DE MATIERES GRASSES


0403 90 11 | BUTTERMILK, CURDLED MILK AND CREAM, KEPHIR AND OTHER FERMENTED OR ACIDIFIED MILK AND CREAM IN SOLID FORMS, UNSWEETENED, WITH A FAT CONTENT BY WEIGHT OF =

0403 90 11 | BABEURRE, LAIT ET CREME CAILLES, KEPHIR ET AUTRES LAITS ET CREMES FERMENTES OU ACIDIFIES, NON AROMATISES NI ADDITIONNES DE FRUITS OU DE CACAO, EN POUDRE, EN GRANULES OU SOUS D’AUTRES FORMES SOLIDES, SANS ADDITION DE SUCRE OU D’AUTRES EDULCORANTS, D’UNE TENEUR EN POIDS DE MATIERES GRASSES


0403 90 19 | BUTTERMILK, CURDLED MILK AND CREAM, KEPHIR AND OTHER FERMENTED OR ACIDIFIED MILK AND CREAM IN SOLID FORMS, UNSWEETENED, WITH A FAT CONTENT BY WEIGHT OF > 27 % (EXCLUDING YOGHURT, FLAVOURED OR WITH ADDED FRUIT, NUTS OR COCOA) |

0403 90 19 | BABEURRE, LAIT ET CREME CAILLES, KEPHIR ET AUTRES LAITS ET CREMES FERMENTES OU ACIDIFIES, NON AROMATISES NI ADDITIONNES DE FRUITS OU DE CACAO, EN POUDRE, EN GRANULES OU SOUS D’AUTRES FORMES SOLIDES, SANS ADDITION DE SUCRE OU D’AUTRES EDULCORANTS, D’UNE TENEUR EN POIDS DE MATIERES GRASSES > 27 % (À L’EXCL. DES YOGHOURTS) |


w