Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Additive color
Additive colour
Additive mixture of color stimuli
Additive mixture of colour stimuli
Administer additives to tobacco
Apply additives to tobacco
Assure no harmful effects on feed additives
Control additives to tobacco
Ensure no harmful effects on additives to feed
Ensure no harmful effects on feed additives
Food additive
Maintain the use of additives in food manufacturing
Manage the use of additives in food manufacturing
Organise additives to tobacco
Oversee the use of additives in food manufacturing
Secure no harmful effects on feed additives
Sensory additive
Supervise the use of additives in food manufacturing
Technical additive

Traduction de «Additive color » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous




additive mixture of color stimuli | additive mixture of colour stimuli

additieve kleurmenging | additieve kleurvorming


oversee the use of additives in food manufacturing | supervise the use of additives in food manufacturing | maintain the use of additives in food manufacturing | manage the use of additives in food manufacturing

gebruik van additieven bij de vervaardiging van voedingsmiddelen beheren | gebruik van additieven voor de voedselproductie beheren


assure no harmful effects on feed additives | ensure no harmful effects on additives to feed | ensure no harmful effects on feed additives | secure no harmful effects on feed additives

garanderen dat er geen schadelijke effecten bij voedingsadditieven optreden | zorgen dat er geen schadelijke effecten bij voedingsadditieven optreden


apply additives to tobacco | organise additives to tobacco | administer additives to tobacco | control additives to tobacco

additieven aan tabak toevoegen


The American Heart Association advanced cardiac life support (ACLS) protocol is an algorithm of clinical interventions for the resuscitation of patients who have sustained cardiovascular arrest. It involves basic life support as well as additional ad

Advanced Cardiac Life Support-protocol volgens de American Heart Association


Disease with characteristics of the adult-onset (average age 40 years) of truncal ataxia, gait disturbance and gaze-evoked nystagmus. The disease is slowly progressive with dysarthria and limb ataxia following. Additional manifestations include diplo

spinocerebellaire ataxie type 38


A rare genetic multiple congenital anomalies/dysmorphic syndrome with characteristics of cerebellar-like ataxia, photosensitivity (mainly of the face and trunk), short stature and intellectual disability. Additional features include clinodactyly, sin

syndroom van Fenton-Wilkinson-Toselano


food additive [ sensory additive | technical additive ]

levensmiddelenadditief [ additief voor levensmiddelen | sensorieel toevoegingsmiddel | technisch additief ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
In line with Directive 2004/42/EC the VOC limits relate to the ready to use product and so the maximum VOC content shall be measured or calculated including any recommended additions such as colorants and/or thinners.

Overeenkomstig Richtlijn 2004/42/EG hebben de VOS-grenswaarden betrekking op het gebruiksklare product; bijgevolg moet het maximale VOS-gehalte worden gemeten of berekend rekening houdend met alle eventuele aanbevolen toevoegingen zoals kleurmiddelen en/of verdunners.


The ethyl alcohol used to dilute or dissolve colorants, flavourings or any other authorised additives used in the preparation of aromatised wine products must be of agricultural origin and must be used in the dose strictly necessary and is not considered as addition of alcohol for the purpose of production of an aromatised wine product.

De ethylalcohol die wordt gebruikt om de bij de bereiding van gearomatiseerde wijnbouwproducten gebruikte kleurstoffen, aroma's of andere toegestane additieven te verdunnen of op te lossen, moet verkregen zijn uit landbouwproducten en moet worden gebruikt in de mate die daartoe strikt noodzakelijk is en wordt niet beschouwd als toevoeging van alcohol voor de productie van een gearomatiseerd wijnbouwproduct.


The ethyl alcohol used to dilute or dissolve colorants, flavourings or any other authorised additives used in the preparation of aromatised wine products must be of agricultural origin and must be used in the dose strictly necessary and is not considered as addition of alcohol for the purpose of production of an aromatised wine product.

De ethylalcohol die wordt gebruikt om de bij de bereiding van gearomatiseerde wijnbouwproducten gebruikte kleurstoffen, aroma’s of andere toegestane additieven te verdunnen of op te lossen, moet verkregen zijn uit landbouwproducten en moet worden gebruikt in de mate die daartoe strikt noodzakelijk is en wordt niet beschouwd als toevoeging van alcohol voor de productie van een gearomatiseerd wijnbouwproduct.


- foodstuffs and additives used in the preparation of meals in school canteens (decision taken by the Latvian Government and applicable with effect from 1 November 2006 to ban the consumption by children of food and drink containing artificial additives, colorants or caffeine),

- de voedingsmiddelen en additieven die worden gebruikt bij de samenstelling van gerechten in schoolkantines (besluit van de Letse regering om per 1 november 2006 kinderen te verbieden voedingsmiddelen en dranken te consumeren die kunstmatige additieven, kleurstoffen of cafeïne bevatten),


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
In line with Directive 2004/42/EC of the European Parliament and of the Council (2) the VOC limits relate to the ready to use product and so the maximum VOC content should be calculated based on any recommended additions such as colorants and/or thinners.

Overeenkomstig Richtlijn 2004/42/EG van het Europees Parlement en de Raad (2) hebben de VOS-grenswaarden betrekking op het gebruiksklare product; bijgevolg moet het maximale VOS-gehalte worden berekend rekening houdend met de eventueel aanbevolen toevoeging van, bijvoorbeeld, kleurstoffen en/of verdunners.


In line with Directive 2004/42/EC of the European Parliament and of the Council the VOC limits relate to the ready to use product and so the maximum VOC content should be calculated based on any recommended additions such as colorants and/or thinners.

Overeenkomstig Richtlijn 2004/42/EG van het Europees Parlement en de Raad hebben de VOS-grenswaarden betrekking op het gebruiksklare product; bijgevolg moet het maximale VOS-gehalte worden berekend rekening houdend met de eventueel aanbevolen toevoeging van, bijvoorbeeld, kleurstoffen en/of verdunners.


The ethyl alcohol used to dilute or dissolve colorants, flavourings or any other authorised additives used in the preparation of spirit drinks shall have been obtained from agricultural raw materials listed in Annex I to the Treaty.

Ethylalcohol waarmee bij de bereiding van gedistilleerde dranken gebruikte kleurstoffen, aroma’s of andere toegestane additieven worden verdund of opgelost, moet verkregen zijn uit landbouwgrondstoffen in de zin van bijlage I van het EG-Verdrag.


The ethyl alcohol used to dilute or dissolve colorants, flavourings or any other authorised additives used in the preparation of spirit drinks shall be ethyl alcohol of agricultural origin.

Ethylalcohol waarmee bij de bereiding van gedistilleerde dranken gebruikte kleurstoffen, aroma’s of andere toegestane additieven worden verdund of opgelost, moet ethylalcohol uit landbouwproducten zijn.


Sensory additives: additives covered by Annex I(2) (a) ("colorants") of Regulation (EC) No 1831/2003

Sensoriële toevoegingsmiddelen: toevoegingsmiddelen die vallen onder bijlage I, punt 2, onder a), (kleurstoffen) van Verordening (EG) nr. 1831/2003.


3. Ethyl alcohol used to dilute or dissolve colorants, flavourings or any other authorized additives used in the preparation of the said aromatized products must be of agricultural origin and be used in the dose strictly necessary to dilute or dissolve colorants, flavourings or any other authorized additive.

3 . Ethylalcohol die wordt gebruikt om de bij de bereiding van genoemde gearomatiseerde produkten gebruikte kleurstoffen, aroma's of andere toegestane additieven te verdunnen of op te lossen, mag uitsluitend ethylalcohol uit landbouwprodukten zijn; gebruik hiervan is slechts toegestaan in de mate die strikt noodzakelijk is om kleurstoffen, aroma's of andere toegestane additieven te verdunnen of op te lossen .




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Additive color' ->

Date index: 2024-12-15
w