Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Allergy to red meat
No red meat diet
Red meat

Traduction de «Allergy to red meat » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous






TRADUCTIONS EN CONTEXTE
At the request of some Member States and/or the meat industry, certain uses of Curcumin (E 100), Carmines (E 120), Caramels (E 150a-d), Paprika extract (E 160c) and Beetroot red (E 162) that were traditionally used in certain Member States for the colouring of merguez type products and other traditional products: salsicha fresca, mici, butifarra fresca, longaniza fresca, chorizo fresco, bifteki, soutzoukaki, kebap, cevapcici and pljeskavice have been considered and it is appropriate to authorise these uses.

Op verzoek van een aantal lidstaten en/of de vleesindustrie zijn bepaalde toepassingen van curcumine (E 100), karmijn (E 120), karamels (E150a-d), paprika-extract (E 160c) en bietenrood (E 162), die in bepaalde lidstaten traditioneel worden gebruikt voor het kleuren van merguez-achtige producten en andere traditionele producten („salsicha fresca”, „mici”, „butifarra fresca”, „longaniza fresca”, „chorizo fresco”, „bifteki”, „soutzoukaki”, „kebap”, „cevapcici” en „pljeskavice”), onderzocht, en deze toepassingen moeten worden toegestaan.


The Scientific Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (The NDA Panel) of EFSA has, on request of the Competent Authority of the Netherlands following an application by Sylvan Bio Europe BV, adopted on 24 January 2013 an opinion on the substantiation of a health claim related to monacolin K in SYLVAN BIO red yeast rice and maintenance of normal blood LDL-cholesterol concentration pursuant to Article 13(5) of Regulation (EC) No 1924/2006 .

Het Wetenschappelijk Panel voor dieetproducten, voeding en allergieën („het NDA-panel”) van de EFSA heeft, overeenkomstig artikel 13, lid 5, van Verordening (EG) nr. 1924/2006, op verzoek van de bevoegde autoriteit van Nederland na een aanvraag van Sylvan Bio Europe BV op 24 januari 2013 een advies vastgesteld over de onderbouwing van een gezondheidsclaim betreffende monacoline K in rodegistrijst van SYLVAN BIO en de instandhouding van een normale concentratie LDL-cholesterol in het bloed .


The agricultural cooperatives are owners of some of the most well-known Norwegian brands like TINE (dairy products), Gilde (red meat) and Prior (eggs and poultry).

De landbouwcoöperaties zijn eigenaars van enkele van de bekendste Noorse merken als TINE (zuivelproducten), Gilde (rood vlees) en Prior (eieren en gevogelte).


Sockeye salmon (red salmon) (Oncorhynchus nerka), excluding livers and roes, frozen, excluding fish fillets and other fish meat of heading 0304, caught in freshwater

Rode zalm (Oncorhynchus nerka), met uitzondering van levers, hom en kuit, bevroren, andere dan visfilets en ander visvlees bedoeld bij post 0304, in zoet water gevangen


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Residues Residue monitoring –Red meat species | 96/22/EC 96/23/EC | Animal Products Act 1999 Food Act 1981 | Yes (1) | | | Animal Products Act 1999 | 96/22/EC 96/23/EC | Yes (1) | | |

Residuen Controle op residuen –Rode vlees-soorten | 96/22/EG 96/23/EG | Animal Products Act 1999 Food Act 1981 | Ja (1) | | | Animal Products Act 1999 | 96/22/EG 96/23/EG | Ja (1) | | |


Objective: Prolongation of the Red Meat Industry Forum Scheme for 3 years with an increase of the budget

Benaming: Verlenging van de looptijd van het „Red Meat Industry Forum Scheme” (Regeling inzake een forum voor de industrie in de sector rood vlees)


Training and tests are to concern principally red meat or poultrymeat.

De opleiding en de proeven hebben voornamelijk betrekking op rood vlees of vlees van pluimvee.


Aid will be given for: technical support, improving the genetic quality of livestock, investments in agricultural holdings, investments for processing and marketing of quality red meat and red meat products, encouraging the production and marketing of quality products, introduction of quality assurance and other quality control systems, producer groups and encouraging young farmers

Er zal steun worden verleend voor: technische bijstand, verbetering van de genetische kwaliteit van de veestapel, investeringen in landbouwbedrijven, investeringen voor de verwerking en de afzet van roodvlees en roodvleesproducten van goede kwaliteit, aanmoediging van de productie en de afzet van kwaliteitsproducten, invoering van kwaliteitsborging en andere systemen voor kwaliteitscontrole, producentengroeperingen en de aanmoediging van jonge landbouwers


Objective: The objective of the scheme is to encourage, market, promote and assist with the development of the red meat sector in Scotland.

Doelstelling: Doel van de regeling is de ontwikkeling van de roodvleessector in Schotland te stimuleren, de producten ervan op de markt te brengen, de verkoop van die producten te bevorderen en de sector daarbij te begeleiden.


3. The training and tests shall focus either on red meat or poultry meat.

3. Bij de opleiding en de tests staat ofwel rood vlees of vlees van pluimvee centraal.




D'autres ont cherché : allergy to red meat     no red meat diet     red meat     Allergy to red meat     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Allergy to red meat' ->

Date index: 2021-06-07
w