Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Advise customers on maintaining bread products
Bread
Bread cereals
Bread crop
Bread grain
Bread grains
Bread rye
Bread stuffs
Bread-making rye
Breadmaking cereal
Cereal of breadmaking quality
Cereals of bread-making quality
Cultivated rye pollen
Help customers on maintaining bread products
Instruct customers on maintaining bread products
Perform post-processing of bread
Post-process breads
Prepare bread
Prepare bread products
Recommend customers on maintaining bread products
Rye bread
Rye of bread-making quality
Wild rye grass pollen

Vertaling van "Bread rye " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
bread rye | rye of bread-making quality

voor de broodbakkerij geschikte rogge






bread cereals | bread crop | bread grain | bread grains | bread stuffs | breadmaking cereal | cereal of breadmaking quality | cereals of bread-making quality

broodgraan | broodgranen


post-process breads | prepare bread | perform post-processing of bread | prepare bread products

broodproducten bereiden | broodproducten klaarmaken


enforce health and safety regulations for a bread product | enforce the health and safety regulations for bread products | carry out health and safety regulations for bread products | enforce health and safety regulations for bread products

gezondheids- en veiligheidsbepalingen inzake broodproducten handhaven


help customers on maintaining bread products | recommend customers on maintaining bread products | advise customers on maintaining bread products | instruct customers on maintaining bread products

klanten adviseren over het bewaren van broodproducten | klanten raad geven over het bewaren van broodproducten | klanten advies geven over het bewaren van broodproducten | klanten raad geven over de bewaring van broodproducten






IN-CONTEXT TRANSLATIONS
In view of these special baking properties of rye, which are often undesirable, breads made from a wheat and rye mix are commonly produced, whereas pure rye bread is rare.

Als gevolg van deze speciale bakeigenschappen van rogge, die vaak ongewenst zijn, wordt brood veelal geproduceerd op basis van een mengeling van tarwe en rogge, terwijl puur roggebrood zeldzaam is.


Composition: Wholemeal bread consisting of at least 90 % coarsely ground rye flour or wholemeal rye grain or a mixture of both, water, salt, yeast, and previously baked ‘Westfälischer Pumpernickel’ bread; optional: other grain-based ingredients (such as malt) or sugar beet (e.g. sugar beet crowns (= syrup) or other processed products).

Samenstelling: Volkorenbrood bestaande uit minstens 90 % grof gemalen roggemeel of volkorenrogge of een mengeling van beide, water, zout, gist, en vooraf gebakken „Westfälischer Pumpernickel”-brood; optioneel: andere ingrediënten op basis van graan (zoals mout) of suikerbiet (bv. bietenstaartjes (= stroop) of andere verwerkte producten).


At least 90 % coarsely ground rye flour or wholemeal rye grain or a mixture of both, water, salt, yeast and previously baked ‘Westfälischer Pumpernickel’ bread that conforms to the specifications; optional: other grain-based ingredients (such as malt) or sugar beet (e.g. sugar beet crowns (= syrup) or other processed products).

Minstens 90 % grof gemalen roggemeel of volkorenrogge of een mengeling van beide, water, zout, gist, en vooraf gebakken „Westfälischer Pumpernickel”-brood dat voldoet aan de specificaties; optioneel: andere ingrediënten op basis van graan (zoals mout) of suikerbiet (bv. bietenstaartjes (= stroop) of andere verwerkte producten).


The fact that ‘Westfälischer Pumpernickel’ is a pure rye bread already distinguishes it from most other kinds of bread.

Alleen al het feit dat „Westfälischer Pumpernickel” een puur roggebrood is, onderscheidt het van de meeste andere broodsoorten.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The bread has the characteristic taste and smell of bread made with fermented rye.

Het brood heeft de karakteristieke smaak en geur van brood dat van roggedesem is bereid.


The level of trade takes its share, and so when, for example, rye bread comes onto the market, it costs EUR 3, of which the primary producer, the farmer, gets just six cents.

Het handelsstadium neemt zijn deel en op die manier kost bijvoorbeeld roggebrood, wanneer dat op de markt komt, drie euro, waarvan de primaire producent, de boer, slechts zes cent krijgt.


In 1970, an industrial worker had to work for 243 minutes in order to be able to buy a kilogram of pork chops, a kilogram of beef, a kilogram of dark wheat and rye bread, ten eggs, 250 grams of butter, a kilogram of potatoes and a litre of milk; in 2008 he had to work only 82 minutes.

Een industriearbeider moest in 1970 voor een kilo varkenskoteletten, een kilo rundvlees, een kilo donker meergranenbrood, tien eieren, 250 gram boter, een kilo aardappelen en een liter melk nog 243 minuten werken om dit levensmiddelenpakket te kunnen kopen, maar in 2008 hoefde hij hiervoor nog maar 82 minuten te werken.


The level of trade takes its share, and so when, for example, rye bread comes onto the market, it costs EUR 3, of which the primary producer, the farmer, gets just six cents.

Het handelsstadium neemt zijn deel en op die manier kost bijvoorbeeld roggebrood, wanneer dat op de markt komt, drie euro, waarvan de primaire producent, de boer, slechts zes cent krijgt.


The Council rejected a decision authorising the placing on the market of sausages with added phytosterols/phytostanols as novel foods or novel food ingredients (12136/05 and 13390/05), while it was unable to act on two proposed decisions authorising the placing on the market of rye bread with added phytosterols/phytostanols as novel foods or food ingredients (12127/05, 13393/05, 12135/05 and 13391/05).

De Raad heeft een beschikking tot verlening van een vergunning voor het in de handel brengen van worst met toegevoegde fytosterolen/fytostanolen als nieuw voedingsmiddel of nieuw voedselingrediënt verworpen (12136/05 en 13390/05), en kon geen gevolg geven aan een beschikking tot verlening van een vergunning voor het in de handel brengen van roggebrood met toegevoegde fytosterolen/fytostanolen als nieuw voedingsmiddel of nieuw voedselingrediënt (12127/05, 13393/05, 12135/05 en 13391/05).




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Bread rye' ->

Date index: 2021-07-10
w