Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Breach animal carcasses
Carcass destructor plant
Carcass disposal plant
Divide animal carcasses
Flaying house
Hot carcase weight
Hot carcass weight
Knacker's yard
Knackery
Lean meat as percentage of carcass weight
Lean meat percentage
Lean-meat content
Lean-meat content of pig carcass
Measure parts of animal carcasses
Rendering plant
Split an animal carcass
Split animal carcasses
Warm carcass weight
Warm weight
Weigh a part of an animal carcass
Weigh parts of an animal carcass
Weigh parts of animal carcasses

Traduction de «Carcass » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
carcass destructor plant | carcass disposal plant | flaying house | knacker's yard | knackery | rendering plant

destructor | vilbeluik | vilderij | vildersplaats


divide animal carcasses | split an animal carcass | breach animal carcasses | split animal carcasses

karkassen van dieren scheiden


categorise cut parts of carcasses inside cooling compartments | sort cut parts of a carcass inside a cooling compartment | catalogue cut parts of carcasses inside cooling compartments | sort cut parts of carcasses inside cooling compartments

gesneden karkasdelen in koelcellen sorteren


weigh a part of an animal carcass | weigh parts of an animal carcass | measure parts of animal carcasses | weigh parts of animal carcasses

delen van dierlijke karkassen wegen


lean meat as percentage of carcass weight | lean meat percentage | lean-meat content | lean-meat content of pig carcass

aandeel mager vlees | aandeel mager vlees van een geslacht varken | mager vlees als percentage van het gewicht van het karkas | magervleesaandeel | magervleesaandeel van een varkenskarkas


hot carcase weight | hot carcass weight | warm carcass weight | warm weight

slachtgewicht warm
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
the date of slaughter in the case of carcasses, half carcasses or quarter carcases.

de datum van het slachten voor karkassen, halve karkassen en voor- en achtervoeten.


It also provides for combinations of maximum surface temperatures at carcass loading and maximum chilling and transport times, which result in growth of pathogens (micro-organisms that cause food-borne illness) equivalent to or less than that obtained when carcasses are chilled to a core temperature of 7 °C in the slaughterhouse.

Het advies voorziet ook in combinaties van maximale oppervlaktetemperaturen bij het laden van karkassen en maximale koel- en transporttijden, waarmee wordt gewaarborgd dat de groei van pathogenen (micro-organismen die via voedsel overgedragen ziekten veroorzaken) gelijk is aan of lager is dan de groei van pathogenen bij karkassen die in het slachthuis tot een kerntemperatuur van 7 °C worden gekoeld.


Food processing machinery — Automatic back splitting machines of butchery carcasses — Safety and hygiene requirements

Machines voor voedselbereiding — Machines voor het automatisch splitsen van de achterzijde van karkassen — Eisen voor veiligheid en hygiëne


aid at a rate of up to 100 % for costs of removal and destruction of carcasses where the aid is financed through fees or through compulsory contributions destined for the financing of the destruction of such carcasses, provided that such fees or contributions are limited to and directly imposed on the meat sector.

steun tot 100 % van de kosten voor het afvoeren en vernietigen van kadavers, wanneer de steun wordt gefinancierd uit heffingen of verplichte bijdragen voor de financiering van de vernietiging van dergelijke kadavers, mits die heffingen of bijdragen beperkt blijven tot en rechtstreeks opgelegd worden aan de vleessector.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
4. Calls on the Commission to examine under which criteria reducing the volume of transport by transporting carcasses and meat instead of live animals would have a positive impact on the environment, by reducing pollution, improving the carbon footprint of the transport sector, and encouraging the development of local production and consumption; also points out that the transport of carcasses or meat is more sustainable than that of live animals; takes the view, therefore, that only carcasses or meat should be transported over long distances;

4. roept de Commissie op te onderzoeken onder welke voorwaarden de vermindering van het transportvolume door karkassen en vlees te vervoeren in plaats van levende dieren positieve gevolgen zou hebben voor het milieu, aangezien de vervuiling verminderd wordt, de CO2-voetafdruk van de transportsector verbeterd wordt en de ontwikkeling van lokale productie en consumptie aangemoedigd wordt; wijst er bovendien op dat het transport van karkassen of vlees duurzamer is dan het transport van levende dieren; is daarom van mening dat in beginsel enkel karkassen of vlees over erg lange trajecten getransporteerd mogen worden;


B. whereas the draft Commission regulation implementing Regulation (EC) No 853/2004 as regards the use of anti-microbial substances to remove surface contamination from poultry carcasses seeks to authorise the use of four anti-microbial substances in the treatment of poultry carcasses for human consumption in the European Union,

B. overwegende dat het bovengenoemde besluit van het college van commissarissen tot doel heeft toestemming te verlenen voor het gebruik van vier antibacteriële stoffen ter behandeling van pluimveekarkassen voor menselijke consumptie in de Europese Unie,


5. Stresses that authorisation of the four anti-microbial substances for the treatment of poultry carcasses intended for human consumption would pose a serious threat to Community rules and standards and would constitute a setback for the efforts and adjustments made by poultry professionals with a view to reducing the incidence of bacterial infection in the European Union; points out that it would also represent a serious and extremely damaging reversal of Community policy in this area and a blow to the credibility of Community efforts to promote high food safety and hygiene standards at international level;

5. wijst erop dat toelating van deze vier antibacteriële stoffen ter behandeling van voor menselijke consumptie bestemde pluimveekarkassen een ernstige bedreiging vormt van de normen en standaarden van de Gemeenschap en de inspanningen en aanpassingen die de pluimveesector zich heeft getroost om het percentage bacteriële infecties in de EU omlaag te brengen, ernstig ondermijnt; onderstreept dat de toelating ook een aanzienlijke en zeer schadelijke klap zou betekenen voor het beleid van de Gemeenschap op dit terrein en voor het vertrouwen dat zij in staat is op internationaal niveau strenge normen voor voedselveiligheid en -hygiëne te ha ...[+++]


– having regard to the decision of the College of Commissioners of 28 May 2008 approving a draft regulation amending Regulation (EC) No 853/2004, aimed at authorising the use of certain anti-microbial substances to remove surface contamination from poultry carcasses,

– gezien het besluit van het College van commissarissen d.d. 28 mei 2008 tot goedkeuring van een ontwerpverordening die Verordening (EG) nr. 853/2004 wijzigt teneinde het gebruik van bepaalde antibacteriële stoffen voor de behandeling van voor menselijk verbruik bestemde pluimveekarkassen toe te laten,


(a)the date of slaughter in the case of carcasses, half carcasses or quarter carcases.

a)de datum van het slachten voor karkassen, halve karkassen en voor- en achtervoeten.


(2) The health marking of carcasses of domestic ungulates, farmed game mammals other than lagomorphs, and large wild game, as well as half-carcasses, quarters and cuts produced by cutting half-carcasses into three wholesale cuts, shall be carried out in slaughterhouses and game-handling establishments in accordance with Section I, Chapter III, of Annex I. Health marks shall be applied by, or under the responsibility of, the official veterinarian when official controls have not identified any deficiencies that would make the meat unfit for human consumption.

2) Het aanbrengen van het gezondheidsmerk op karkassen van als landbouwhuisdier gehouden hoefdieren, andere gekweekte wilde zoogdieren dan lagomorfen, en groot wild, op halve karkassen, in vieren gedeelde karkassen en stukken die het resultaat zijn van het snijden van halve karkassen tot drie voor de groothandel bestemde stukken geschiedt in slachthuizen en wildverwerkingsinrichtingen overeenkomstig bijlage I, sectie I, hoofdstuk III. Gezondheidsmerken worden door of onder de verantwoordelijkheid van de officiële dierenarts aangebracht, wanneer bij officiële controles geen gebreken aan het licht zijn gekomen die het vlees ongeschikt voo ...[+++]




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Carcass' ->

Date index: 2022-10-01
w