Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aubergine stuffed with vegetables and cheese
Blending of cheese
Blue cheese
Blue-veined cheese
Bresse blue
Cheese
Cheese aging
Cheese head screw
Cheese headed screw
Cheese screw
Cheese that is curdling
Choice of cheese
Collection of cheese
Cottage cheese
Cream cheese
Curd
Curdling of cheese
Curds
Danish blue
Diversity of cheese
Fillister head screw
Flat fillister screw
Fresh cheese
Integration of cheese
Lactic cheese
Maturing of cheese
Ripening of cheese
Ripening of cheeses
Roquefort
Slotted cheese headscrew
Soft cheese
Stilton
Variety of cheese
Whey cheese
White cheese

Vertaling van "Collection cheese " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
collection of cheese | diversity of cheese | choice of cheese | variety of cheese

kaassoorten




cheese head screw | cheese headed screw | cheese screw | fillister head screw | flat fillister screw | slotted cheese headscrew

cilinderkopschroef | schroef met cilindrische kop


fresh cheese [ cottage cheese | cream cheese ]

verse kaas [ Petit Suisse ]


blending of cheese | cheese that is curdling | curdling of cheese | integration of cheese

kaas stremmen


maturing of cheese | ripening of cheeses | cheese aging | ripening of cheese

rijpproces van kaas


cream cheese | fresh cheese | lactic cheese | soft cheese

kwark | platte kaas | verse kaas


blue-veined cheese [ blue cheese | Bresse blue | Danish blue | Roquefort | Stilton ]

schimmelkaas [ blauwschimmelkaas | Bleu d'Auvergne | Bleu de Bresse | kruidkaas | Roquefort ]


cottage cheese | curd | curds | whey cheese | white cheese

platte kaas | wrongel


Aubergine stuffed with vegetables and cheese

gevulde aubergine met groenten en kaas
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The Committee discussed Korea's Special Act on Imported Food Safety Management and its subordinate legislation under preparation, the quantity of sample collection for testing on high value products, the progress of the import approval procedure on EU beef, the EU's request to apply regionalisation principles and to lift the import bans on pork from Poland and poultry and poultry products from certain EU Member States, the “born and raised” clause in the bilateral sanitary protocols between EU Member States and Korea and the EU exports of non-pasteurized cheese to Korea, ...[+++]

Het comité boog zich over de speciale Koreaanse wet inzake het beheer van de veiligheid van geïmporteerd voedsel en de ondergeschikte wet die wordt voorbereid, het aantal monsternemingen voor tests op hoogwaardige producten, de vooruitgang van de invoergoedkeuringsprocedure inzake EU-rundvlees, het verzoek van de EU om toepassing van de regionalisatiebeginselen en opheffing van het invoerverbod op varkensvlees uit Polen en gevogelte en gevogelteproducten uit bepaalde EU-lidstaten, de "geboren en opgefokt"-clausule in de bilaterale sanitaire protocollen tussen de EU-lidstaten en Korea en de EU-uitvoer van niet-gepasteuriseerde kaas naar K ...[+++]


In the first point there is a description of the registers of operators and of the requirements that all operators intervening in the production of ‘Idiazabal’ cheese must meet: cattle farms, milk collection centres and dairies.

Het eerste punt bevat een beschrijving van de registers van de marktdeelnemers en van de vereisten waaraan alle marktdeelnemers die een rol spelen in de productie van „Idiazabal”-kaas moeten voldoen: rundveehouderijen, melkophaalcentra en zuivelfabrieken.


the principle of collecting the milk within two hours of milking, which is difficult to control, has been replaced with the principle of a maximum renneting period, which is very easy to control and which ensures rapid renneting from warm milk after its arrival at the cheese dairy.

inzameling binnen twee uur na het melken, een tijdsduur die moeilijk te controleren valt, is vervangen door een maximale stremmingstijd, die juist heel gemakkelijk te controleren is. Hierdoor wordt snelle stremming van de warme melk bij aankomst in de kaasmakerij gegarandeerd.


To maximise the benefit of this investment in farms, aid will be granted preferentially to farmers certified in organic farming, farmers producing farm cheese with the Neufchâtel registered designation of origin and collective projects.

Opdat deze investeringen op de bedrijven zo goed mogelijk zouden renderen, wordt de steun bij voorkeur toegekend aan gecertificeerde biologische landbouwbedrijven, aan de veehouders/producenten van de boerenkaas Neufchâtel BOB en aan collectieve projecten.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Collection cheese' ->

Date index: 2022-10-17
w